![]() |
detman ai dreptate
eagle scuza-ma!!! .....dar.....am umpic de dreptate 8) |
Eagle Flyaway asa cred ca o sa urmezi si tu acealasi drum ca si Dacia WRC.. de fapt chiar imi doresc asta.
Domnii kinderi... va rog aratati putin respect elderii acestui forum. (Elder in engleza inseamna batran...) Cat despre drift va facem shou daca spalati masinile dupa. :lol: |
yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye :lol: :lol: :lol: :lol:
respectele mele!! 8) :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Speedy esti sadik??? ce-a patit dacia??? |
Re:
Quote:
|
sanatate numai bine. e optiunea ta sa intri pe forum sau nu. daca ai ceva sa-mi spui spune-mi pe chat (dar ma indoiesc ca va fi ceva demn de un raspuns) daca nu continua sa te intretii aici cu copii.
ne vedem pe strazi |
ce nu inteleg io, ce aveti cu kinderii care stau gura casca si admira niste amarate de drifturi??? voi ce faceati la varsta aia??? cu ce va dadeati??? .....sania??? .......pe mine nu ei ma deranjeaza; ci astia cu carnet care se cred mari sofeauri si stau gura casca si mai au tupeuuuu sa si critice!!! :twisted:
|
nu aveti canal de IRC?
atunci s-ar rezolva mult mai simplu treburile. Daca is drifturi faine raman cu gura cascata :) |
Re:
Quote:
|
prin acest post vreau sa imi cer scuze pentru tot cea ce am facut mai bine zis ce am postat!!!!! :( :(
nuiule ai dreptate asta este ne place sa admiram sa ne uitam la un drift la un burn la ceva!! si noi ne-am dori sa facem dar nu avem inca masini !!! sau daca nu masina macar permis de conducere!!! :roll: si nu am nimik cu nimeni dar sunt uni care se trag pe cur sa faca ceva dar vb si comenteaza daca noi kinderii sau oricare zicem ceva!! RESPECTELE MELE PENTRU TOTI CARE FAC SHOW MAI SPECTACULOS SAU NU DAR FAC!!!!![/b] NU O SA MAI VB PROSTII!!!SPER SA INTELEGETI ASA ERATI SI VOI LA VARSTA NOASTRA!!!![/b] |
Mai oameni buni si in special ... SpeedFreeak .... eu nu am ras niciodata de nimeni care facea ceva miscari sau de cei care vor sa faca!!!
Ma deranjeaza in schimb vorbele aruncate in vant in necunostinta de cauza!!! Iar de dat aere din cate stiu nu mi-am dat si nici n-o sa-mi dau vreodata!!! N-am pt ce!!! Daca careva a crezut sau am dat aceasta impresie ...imi cer scuze!!! |
ma deci io tind sa cred ca aceste probleme apar fiindca aceste persoane care acceseaza forumul nu se cunosc ... si daca tot suntem la topicu cu intalniri ... io propun sa facem una ... cand vretzi voi si fara trageri pe cur k io nu pot si io nu pot ... punem o data in care sa putem totzi si sa ne convina la totzi ... asja, deci ?
|
ok deci lasand deoparte cei care isi dau aere si cei care se uita la drifturi...
Se face ceva maine? Ca sandrei parca a zis ca joi sigur ii ceva. haideti ca am asteptat si eu sa vad ceva drifturi maine... care mergeti cu masina sa spuneti o ora pls |
eu sunt prezent :twisted: :twisted: :twisted:
|
si eu sunt de acord sa vin sa ne cunoastem!!
|
ok la ce ora si unde?
|
Re:
Quote:
o concluzie si-o idee de remarcat ... haideti s-o punem in opera! |
:lol: :lol: eu zic sa va decidetzi odata cum facem si ce facem.. :D
|
pai sa decida astia mai vechi mai mari!!! :lol: :lol:
|
da mai sunt sanse sa se mearga azi?
|
Re:
Quote:
si azi se face ceva pana la urma? |
mai dati mult din papagal asa aiurea si iar o sa fie gaborii cu \"Va rug frumos eliberati cartodromul.\" propun sa ne intelegem telefonic
|
great...
daca va intelegeti dati-mi pls un PM |
Re:
Quote:
|
daca fac un webchat intrati? ar fi mult mai simplu...
|
1 Attachment(s)
fain a fost aseara baieti....cat am putut rade...mai ales cand fugea turboboy pe langa masina si in ea nu era nimeni...gaborii se uitau la el si se mirau cum merge masina fara sofer :)):)))):)))):)).....la mai mult si la mai mare....pacat ca nu ati filmat...pun eu un film cu \"negocierile\" lui GANGSTA cu ei :)):)))):))
|
1 Attachment(s)
si urmatoarea aventura....REBIRTH OF A CAR partea 2-a ....S-a facut si TIUNINNG aseara baieti....S-a primit in sfarsit cadoul de craciun...care l-am promis...si anume surpriza....FERICITUL POSESOR AL UNEI PIESE DE PERFORMANTA...IL VETI VEDEA IN POZA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MERRY CHRISTMAS :lol: :lol: :lol: ho ho ho ps: piesa de performanta...este de marca..marca KUKHLER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sigur va veti da seama singuri ce este....HEAVY NIGHT LAST NIGHT....:P |
mah ala nu ii dush? ca asa pare, asa imi trebe si mie!!!!!!!
|
lool........seamana cu o mana :lol:
chiar arata cinas* |
frumos cadou..... :lemon: :o
|
si va promitem solemn ca ne vom mai stradui sa facem astfel de cadouri pentru membrii de onoare :D
|
si eu imi dau pumni in cap ca nu am putut sa vin :x :x :x
asta este nuiule sapt asta vb la tel ca s-au calmat spiritele!!!! la multi ani si un an nou fericit!!!!! |
Re:
Pacat ca nu ai venit :cry:
|
ceva poze nu mai aveti filme???
|
numa poza cu cadoul..........si filmu.......cu \"negocierile\" lu` gangsa :P
|
Re:
Quote:
gangsta....te rog frumos! :lol: |
sper sa nu se supere nimeni ca ceea ce intreb yo nu are legatura cu topicu, dar as avea mare nevoie de nu de tel a lui DRIVER
mersi mult :) |
:blowme:
|
piry mergem azi la intalnire??
hai ma ca asa chef am de iesit :P |
Re: Intalniri
mno de-o luna nimeni nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning