Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

sorin_maican20 26-09-10 10:29

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Multumesc mult

Schweppes 26-09-10 16:29

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
Buna ziua !

Puteti sa-mi faceti si mie 4 stopuri de Renault Dauphine ??
Atasez poze cu stopurile pt a va face o idee , precizez ca ele sunt mici !

no_sugar 28-09-10 20:14

dar doua faruri noi poti face ? daewoo espero....ma descurc cu lipitu...polishu nu tine mult este f prost platicul...daca da te rog sa-mi spui un pret

multumesc!

hadpeter 03-10-10 08:43

36 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Schweppes (Post 3684240)
Buna ziua !

Puteti sa-mi faceti si mie 4 stopuri de Renault Dauphine ??
Atasez poze cu stopurile pt a va face o idee , precizez ca ele sunt mici !

Salut,
din poze nu prea inteleg mult deci pana revii cu unele mai la obiect (geamurile de stop) sa pot vedea mai bine lucrarea si eventual niste dimensiuni.

Quote:

Originally Posted by no_sugar (Post 3689422)
dar doua faruri noi poti face ? daewoo espero....ma descurc cu lipitu...polishu nu tine mult este f prost platicul...daca da te rog sa-mi spui un pret

multumesc!

Nu am matrite pentru Espero in schimb cu ocazia asta pot face, 180 lei/set si am nevoie de faruri (complecte).

Up la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- geam faruri Passat B4 clare
- reconditionat, vopsit si executat geam pentru proiectoare Audi B4
- reconditionat, vopsit si executat schimb de culori pentru semnal pentru stopuri Opel Manta
- reconditionat si executat geam stop Opel Vivaro
- executat geam proiector Peugeot 407
- polish profesional geamuri de far Alfa Romeo
- executat geam proiector Ford Mondeo

Stima
Hadobas Peter

B XX ADI 03-10-10 21:29

pretul pentru doua stopuri spate pentru un renault 5? ( sau renault super 5 an 1987, ca sa nu crezi ca este modelul vechi)

hadpeter 06-10-10 16:50

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 3700391)
pretul pentru doua stopuri spate pentru un renault 5? ( sau renault super 5 an 1987, ca sa nu crezi ca este modelul vechi)

Salut,
daca erai mai precis cu ce anume doresti sa faci cu acele stopuri as fi putut pune si eu un pret orientativ.

B XX ADI 06-10-10 20:21

toata sticla stopului

MihaiS 07-10-10 11:32

1 Attachment(s)
asa ceva la un opel vectra a se poate si pret

Sebastian.C 07-10-10 11:37

2 sticle clare pentru faruri de Vento? Pot sa iti trimit sticle pentru matrita....

hadpeter 07-10-10 15:37

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 3707862)
toata sticla stopului

Tot nu esti destul de explicit ! Doresti reconditionare (restaurare la original ?) sau tuning (modificare geam culori-etc ?). Pret informativ 200/set.

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 3709154)
asa ceva la un opel vectra a se poate si pret

Imi pare rau dar nu vad poza deci nu ma pot exprima.

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 3709168)
2 sticle clare pentru faruri de Vento? Pot sa iti trimit sticle pentru matrita....

Se poate 200/set.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 09-10-10 07:41

18 Attachment(s)
Up la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Executat geamuri de far MITSUBISHI PAJERO o lucrare complexa si foarte reusita
- Reconditionat carcasa de far si executat geam far Renault Safrane

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 16-10-10 19:15

48 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Executat geam semnalizator clar Wv POLO
- Curatat faruri Mercedes E-Classe
- Executat lucrare custom = inlocuit portacaliul in clar mat cu gravaj Xv POLO
- Curatat faruri Mercedes E-Classe
- Polish far Audi A6
- Reconditionat stop bara Mitsubishi Pajero
- Reconditionat stop bara Opel Vivaro
- Reconditionat semnalizator Bmw Seria 3
- Curatat far Daf
- Polish faruri Wv Passat 3B

Setul de lupe A6 H7 Hella si-au gasit parinte in schimbul lor au venit un set de lupe bi-xenon in stare excelenta cu masti cu tot pe D2S.
Alte proiecte interesante pe drum !

Stima
Hadobas Peter

cristi.mk4 17-10-10 18:54

buna ziua am si eu o rugaminte la dumneavoastra....

am 2 faruri de golf 4.....as vrea sa mi le vopsesc inauntru pe negru ma puteti ajuta?? si la ce pret
Sunt din baiamare

astept Pm
va multumesc.

hadpeter 18-10-10 18:19

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3734941)
buna ziua am si eu o rugaminte la dumneavoastra....

am 2 faruri de golf 4.....as vrea sa mi le vopsesc inauntru pe negru ma puteti ajuta?? si la ce pret
Sunt din baiamare

astept Pm
va multumesc.

Salut,
ai PM !

Chriss-T 21-10-10 21:52

ma intereseaza si pe mine daca poti sa-mi faci niste faruri clare de vento si stopuri degolf 3 sa le dai un model...sunt stock(am golf 3 cu bot de vento).mersi.

hadpeter 23-10-10 19:29

46 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3746908)
ma intereseaza si pe mine daca poti sa-mi faci niste faruri clare de vento si stopuri degolf 3 sa le dai un model...sunt stock(am golf 3 cu bot de vento).mersi.

Salut,
200 set-ul de geamuri clare Vento iar la stopurile de golf nuprea inteleg ce anume doresti, probabil daca ai fi un pic mai explicit ti-as putea lasa si un pret aproximativ.

Up^^ la produsele de Daciute !

Intre timp:
- Update cu geamurile clare Passat B4 (montate)
- Reconditionat stop Peugeot 307
- Reconditionat stop Honda CRV
- Executat geam proiector A6
- Reconditionat stop bara Landrover
- Montat cu ajustari considerabile proiectoare Asia G3 bi-xenon Ford Mondeo
- Un retrofit cu kitul de lupe A6 (Low) Passat B4 pe faruri Fk tuning ( o lucrare pe cat de complexa pe atat de complicata si nu fara incidente, degete pansate si muuuuuulta manopera dar cu un happy end )

Setul de lupe bi-xenon in stare excelenta cu masti cu tot pe D2S isi asteapta clientul !

Stima
Hadobas Peter

Chriss-T 23-10-10 21:17

Stopurile mele sunt asa:
http://media.publi24.ro/large/201008...a82a733024.jpg
si eu vreau asa -> http://images5.okr.ro/auctions/2009/...-1-215_300.jpg
sau asa -> https://www.4tuning.ro/images/Vand-st...lf-3-clare.jpg

matheo66c 24-10-10 16:38

Salut..poti sa faci geamurile clare pentru lampile spate de la logan ?

Bafta :)

Nastase Bogdan 24-10-10 20:36

8 Attachment(s)
Salutare:-)
Te-am sunat acum cateva zile in urma pentru niste triple de E30..si trebuia sa-ti pun poze ca sa-mi spui daca se pot face si un pret;)

Primele 2 poze sunt triplele mele sock si apoi in celelalte asa cum le-as dorii;)..geamul sa fie clar ca il foliez eu cu negru apoi:idea:

Astept raspuns:-)

hadpeter 24-10-10 21:24

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3751285)

Legat de stopuri ... imi ceri un look pe care nu-l pot obtine prelucrat de mana. Cu ce pot eu sa te ajut de exemplu ar fi inlocuitul partii potocalii cu unul clar mat ( ca stopurile de Opel Manta din pozele de mai sus ).
Pret estimativ pentru acest gen de prelucrare este de aprox 90 roni/set.

O seara placuta.

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3752858)
Salut..poti sa faci geamurile clare pentru lampile spate de la logan ?

Bafta :)

Salut,
imi pare rau dar nu ma mai ocup de stopuri de Logan, sunt destule modele aftermarket ieftine.

O seara buna.

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3753471)
Salutare:-)
Te-am sunat acum cateva zile in urma pentru niste triple de E30..si trebuia sa-ti pun poze ca sa-mi spui daca se pot face si un pret;)

Primele 2 poze sunt triplele mele sock si apoi in celelalte asa cum le-as dorii;)..geamul sa fie clar ca il foliez eu cu negru apoi:idea:

Astept raspuns:-)

Salut,
da tin minte conversatia si legat de executia acelui geam clar binenteles ca se poate face dar acel look cromat ( in interiorul stopului nu pot vopsii crom si nu tine nici folierea din cauza dimensiuniilor mici a modulelor ) - dupa cum am spus si lui Criss-T ca nu pot efectua acel look cromat.
Pret pentru prelucratul celor 2 stopuri 200 lei (executat geam clar si montat definitiv).

O seara placuta.

Stima
Hadobas Peter

matheo66c 24-10-10 22:06

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3753625)
Salut,
imi pare rau dar nu ma mai ocup de stopuri de Logan, sunt destule modele aftermarket ieftine.

O seara buna

ideea ca sunt prea urate acelea ( luam demult )...O indrumare spre cineva care ma poate ajuta?

O seara placuta .

mabial 24-10-10 23:26

2 Attachment(s)
Farurile au ajuns ,arata exceptional .Au fost facute exact cum am cerut si arata mai bine de cat mi-am inchipuit.Lucrarea nu se vede din poze in detaliu ,a fost facuta cu foarte multa migala.S-a lucrat foarte profesionist.Persoana de incredere si serioasa.Voi reveni cu poze dupa montajul pe masina si cu lupele ''ni actiune'' :).Va multumesc inca o data pe aceasta cale pentru seriozitate si profesionalism .Recomand cu mare incredere.(scuze de calitatea pozelor)Lucrearea se vede mai bine in postul din data de 23.10.

hadpeter 25-10-10 19:00

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3753770)
ideea ca sunt prea urate acelea ( luam demult )...O indrumare spre cineva care ma poate ajuta?

O seara placuta .

Te salut din nou, la partea cu indrumatul nu te pot ajuta dar poate daca imi spui cam ce anume doresti sa realizezi la stopuri de nu iti convine nici unul din modelele existente pe piatza inseamna ca tragi mai mult la unul custom.
Daca crezi ca putem dezbate mai bine acest subiect pe mess te rog sa dai add la hadobaspeter si discutam mai pe larg !

Stima
Hadobas Peter

Quote:

Originally Posted by mabial (Post 3754014)
Farurile au ajuns ,arata exceptional .Au fost facute exact cum am cerut si arata mai bine de cat mi-am inchipuit.Lucrarea nu se vede din poze in detaliu ,a fost facuta cu foarte multa migala.S-a lucrat foarte profesionist.Persoana de incredere si serioasa.Voi reveni cu poze dupa montajul pe masina si cu lupele ''ni actiune'' :).Va multumesc inca o data pe aceasta cale pentru seriozitate si profesionalism .Recomand cu mare incredere.(scuze de calitatea pozelor)Lucrearea se vede mai bine in postul din data de 23.10.

Buna seara dl. Marius nu am crezut ca reveniti cu un reply la lucrare si ma bucur ca sunteti multumit si sa va fie cu noroc. Sper sa rezolvam si acea neintelegere legata de acel motoras buclucas :-P si sa-i dam de capat !

p.s. inca asteptam poze cu ele pe masina si dece nu si noaptea chiar. Niste poze mai clare daca se poate va rog sa putem admira cu totii noile faruri ale dvs. ca tare mandre au iesit.

O seara placuta !

hadpeter 30-10-10 14:21

39 Attachment(s)
Up up la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Reconditionat stop Ford Mondeo
- Executat geam far Citroen Berlingo
- Executat geam proiector Audi A4
- Reconditionat far E-Classe
- Executat geam proiector Passat B4
- Reconditionat si executat geamuri proiectoare Seat Cordoba
- Terminat matrita DREAPTA de GOLF3 si executat prima bucata pe far hella clear

Stima
Hadobas Peter

georulz 31-10-10 10:36

Salut! Cat ma costa 2 faruri clare de tico, decat sticla pentru far, fara geamu de la pozitii? Iti dau sticlele mele sa faci dupa ele. Farul nu pot sa ti-l dau, dar nici nu cred ca ai nevoie de el. Mersi

hadpeter 31-10-10 16:26

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3771897)
Salut! Cat ma costa 2 faruri clare de tico, decat sticla pentru far, fara geamu de la pozitii? Iti dau sticlele mele sa faci dupa ele. Farul nu pot sa ti-l dau, dar nici nu cred ca ai nevoie de el. Mersi

Salut,
150lei/setul si doar sticlele originale imi sunt destule.

Stima
Hadobas Peter

optimus 31-10-10 21:40

2 Attachment(s)
salut din farurile de bmw e30 din prima poza cat mar costa sa faci geamuri transparente si galbene ca in a2a poza
?

optimus 31-10-10 22:04

2 Attachment(s)
si ca sa imi faci din proectoarele vechii care au geamurile sparte si probabil oglinda inbatranita , sa mi le faci transparente si galbene

hadpeter 01-11-10 07:02

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 3773691)
salut din farurile de bmw e30 din prima poza cat mar costa sa faci geamuri transparente si galbene ca in a2a poza
?

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 3773781)
si ca sa imi faci din proectoarele vechii care au geamurile sparte si probabil oglinda inbatranita , sa mi le faci transparente si galbene

Salut,
legat de faruri in a 2 poza geamurile ori sunt hella originale galbene sau sunt foliate farurile oem. Acel look il poti obtine si prin foliere (ieftin si repede), dacatotusi doresti geamuri clare 150 lei toate 4 dar nu ma ocup de folierea lor.
Legat de proiectoare se pot executa 60/setul dar eu nu pot reface cromul si nici nu foliez. Pot doar sa fac mici reparatii dar care sunt vizibile.

Stima
Hadobas Peter

optimus 01-11-10 12:31

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3774233)
Salut,
legat de faruri in a 2 poza geamurile ori sunt hella originale galbene sau sunt foliate farurile oem. Acel look il poti obtine si prin foliere (ieftin si repede), dacatotusi doresti geamuri clare 150 lei toate 4 dar nu ma ocup de folierea lor.
Legat de proiectoare se pot executa 60/setul dar eu nu pot reface cromul si nici nu foliez. Pot doar sa fac mici reparatii dar care sunt vizibile.

Stima
Hadobas Peter

hmm ar trebui sa te extinzi sa si foliezii:D ce pot sa zic mai urmaresc pagina si daca te bagi la infoliat vreau si eu

hutzzyy 07-11-10 21:03

cat ma costa si pe mine o sticla de far de vw passat din 2001 modelu b5.5

Cosmin-SNR 07-11-10 21:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3774233)
Salut,

Stima
Hadobas Peter

Salutare, vroiam sa te intreb cat imi iei sa imi faci stopurile de la dacia din poza(poza nu imi apartine, imi cer scuze alex ca ti-am luat poza...) partea de sus alba, precum la marsalier, si jos rosie cum este acum

hadpeter 10-11-10 18:37

Quote:

Originally Posted by hutzzyy (Post 3793124)
cat ma costa si pe mine o sticla de far de vw passat din 2001 modelu b5.5

Buna seara,
numai execut pt acest model de far.

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3793206)
Salutare, vroiam sa te intreb cat imi iei sa imi faci stopurile de la dacia din poza(poza nu imi apartine, imi cer scuze alex ca ti-am luat poza...) partea de sus alba, precum la marsalier, si jos rosie cum este acum

Salut,
daca ai fi citit in posturile anterioare aflai si raspunsul la intrebarea ta.
Nu execut pt acest model deocamdata fiindca nu renteaza (Pretul pentru care le execut sunt 150/set).

Stima
Hadobas Peter

B.81.WGX 12-11-10 09:26

salut. pentru o batrana din 99 pe fata semnale clare modelul acesta http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1438_thumb.jpg si stop spate clar http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1367_thumb.jpg cat ma duce? prin posta romana desigur

Cosmin-SNR 12-11-10 23:03

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 3805866)
salut. pentru o batrana din 99 pe fata semnale clare modelul acesta http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1438_thumb.jpg si stop spate clar http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1367_thumb.jpg cat ma duce? prin posta romana desigur

Pai tu ai semnalele clare...de ce vrei sa le faci si mai clare???:???:

mabial 13-11-10 12:16

3 Attachment(s)
Imi cer scuze ca nu am postat poze cu farurile ce mi le-ati facut,nu m avut vreme.Postez 3 poze si azi voi mai face pe lumina ,ca am putina vreme.Vad super si arata super.Vazandu-le un var de-al meu isi doreste si el pe un wv LT 35 model 2000-2006 cu h7,vrea si el lupa pe scurta.Va contactez oricum pe telefon pentru detalii.

By Afs-Cot 14-11-10 14:40

2 Attachment(s)
:rolleyes2:lol:

hadpeter 14-11-10 17:03

49 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mabial (Post 3808730)
Imi cer scuze ca nu am postat poze cu farurile ce mi le-ati facut,nu m avut vreme.Postez 3 poze si azi voi mai face pe lumina ,ca am putina vreme.Vad super si arata super.Vazandu-le un var de-al meu isi doreste si el pe un wv LT 35 model 2000-2006 cu h7,vrea si el lupa pe scurta.Va contactez oricum pe telefon pentru detalii.

Quote:

Originally Posted by By Afs-Cot (Post 3811306)
:rolleyes2:lol:

Va multumesc pentru poze si urari !
Dl. Mihai am discutat telefonic despre "doleantele" varului dvs si multumesc pentru recomandare.

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Polish profesional faruri Passat 3B
- Executat 8x geamuri semnalizatoare Autobus
- Executat 3x geamuri stop (1xclar si 2xmate) motocicleta vintage
- Executat geam proiector BMW
- Modificat si reconditionat far E-Classe (practic luat 2 faruri avariate si rezultand 1 far complect model facelift)
- Executat set geamuri proiectoare Clio
- Executat geam proiector Ford Escort
- Executat geam proiector Man
- Executat geam proiector autobus

Duminica placuta !

Stima
Hadobas Peter

alexfaq 17-11-10 08:40

M-ar interesa pentru un VW Polo 6n2, sa pun cate 2 lupe pe far, sticla noua si vopsite negru la interior, cat m-ar costa cu totul?

no_sugar 17-11-10 20:05

Buna.....pentru daewoo espero, alte sticle la far + 2 lupe pe scurta + fundal negru si proiectoare din acelea mici gen cele de pe faruri dectane pentru faza lunga .....un pret si durata deorece trebuie sa vin din Timisoara si bugetu nu-mi permit o sedere prea lunga....
Multumesc !

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning