Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

hoinar 13-03-07 18:02

Re: Alba Iulia

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 796023)
totalul 4 milioane?sau numa avocatu'?

numai avocatul. in banii astia intra redactare acte, certificare de data si ducerea lor la judecatorie pt infiintare si evetualele respingeri (am inteles ca au fost cazuri). trebuie facuta actiune de motivare. pe langa astia ne mai costa taxele propriu-zise de inregistrare si capitalul = salar minim pe economie = 440 ron.

ab79fly 13-03-07 20:26

mai eu ce pot sa zic .. am vb azi cu ced ... mi-a dat niste acte cam cum ar fi sa le facem si noi ... e ok le-am citit de le stiu pe de rost ... mai vin cu inca o chestie si ma repet .. 1 PRESEDINTE , 2 SECRETAR, 3 MEMBRU SIMPLU . cine sunt astia ??? degeaba tot vb in stanga si dreapta si noi nu i-am ales ASTIA SUNT CONSILIUL DIRECTOR DIN "CLUB" si apoi trebuie numit un CENZOR , expert contabil autorizat .... pana mea sunt multe ca m-am saturat de legi si chestii dar trebuie sa stim cine sunt aia 3 cine sunt membri fondatori ASTA TREBUIE STIUT PRIMA DATA ...

ab79fly 13-03-07 20:28

nu le am sa le pun sus le am fizic hartii in mana .. :( trebuie mers toti care suntem la un notar ori platim sa faca o impiternicire pe "presedinte" sa faca el toate actele ori scutim banii si dupa ce punem tot la punct in ziua cand mergem cu actele trebuie sa fim toti prezenti ... deci eu zic ca pana duminica sa ne "informam" cat putem si luni la prima ora sa ii dam drumul ...

ab79fly 13-03-07 20:30

membri clubului se impart in 3 sectiuni MEMBRI FONDATORI, MEMBRI TITULARI SI MEMBRI LEGITIMATI , CEI fondatori sunt toti cei care au semnat actul constitutiv al asociatiei ... si formeaza ADUNAREA GENERALA care la randul ei voteaza ce am zis mai sus consiliul director .. ce sa mai zic ca sunt cazut printre randuri cu legi si hotarari .. nici nu am mancat azi .. de cand am venit de la servici numa tot citesc si ma uit pe net ..

ab79fly 13-03-07 20:31

aaaa .. la club ... putem sa ii zicem .. CLUB AUTO-TUNING "NIGHT SHADOWS" ... ca se specifica auto de la autoturisme .. si tuning de la .. pui mei .. zic eu ..

silk' 13-03-07 20:50

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 796450)
membri clubului se impart in 3 sectiuni MEMBRI FONDATORI, MEMBRI TITULARI SI MEMBRI LEGITIMATI , CEI fondatori sunt toti cei care au semnat actul constitutiv al asociatiei ... si formeaza ADUNAREA GENERALA care la randul ei voteaza ce am zis mai sus consiliul director .. ce sa mai zic ca sunt cazut printre randuri cu legi si hotarari .. nici nu am mancat azi .. de cand am venit de la servici numa tot citesc si ma uit pe net ..

nu discutam duminica despre asta cand ne adunam toti?sau trebuie sa se stie pana atunci?......intreb si eu....cum de nu sunteti logati pe mess?

ab79fly 13-03-07 21:51

oricum maine eu merg la notar si vb cu el daca apuc sa zic costul exact ... v-am pupat noapte buna .. CED daca nu iasa bine .... hmmm iti fur ventilele de la roti ....

ab79fly 14-03-07 13:26

Gata Nu Mai Zice Nimeni Nimic ????

bogdan100 14-03-07 13:42

:) acum am ajuns si eu de la scoala...deci ca "oficiali" eu zic asa te bagi tu banditule,laura si Alin!vrea altcineva sa se implice?

ab79fly 14-03-07 13:43

ced a zis ca .. e in club ajuta dar ... nu vrea din cate am inteles pe acolo pe sus .. alin a zis ca vrea cenzor ... :)) am uitat sa il intreb daca e expert contabil ... :) caci asa specifica astia acolo expert contabil ..

bogdan100 14-03-07 13:55

deci ce functie mai trebuie acoperita?

ab79fly 14-03-07 14:32

citeste mai sus :) atata imi e de lene .. si sa tastez .. tastez cu un singur deget .. so bogdane vi sambata ???

bogdan100 14-03-07 16:37

inca nu stiu sigur banditule....de ce anume vb?sa vin la" disecat" motorul?:) daca il dai jos cu ce mai vii duminica?

ghostdog 14-03-07 17:15

sal

long time no see...yep...e prima data cand scriu:))deci aveti mila..*****iam mami des...dar no...serviciul asta :))am inteles ceva de duminik?pai eu cred ca o sa fiu de servici...in fine..,.mai vb pana atunci!ce se maim aude de bani?ca tot strang restul de la paine:))am iesit..,.salutari la cunostintze...

ghostdog 14-03-07 17:17

daca tot eram vb de functii...eu vreau casier ca imi palc banii:))asa mai ies si eu la un concediu prin dubai:))

hoinar 14-03-07 17:34

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 797592)
ced a zis ca .. e in club ajuta dar ... nu vrea din cate am inteles pe acolo pe sus .. alin a zis ca vrea cenzor ... :)) am uitat sa il intreb daca e expert contabil ... :) caci asa specifica astia acolo expert contabil ..

scuze de "non combat" pana acuma :) de 15 mins am intrat in casa. m-am intors de la cluj. aseara am cam bolit iar :( am citit ce-ati scris pe aici. ca sa rezumam si sa terminan odata cu discutiile sterile stil povesti:

1. presedinte - banditu' - s-a hotarat, cred
2. vicepresedinte (obligatoriu) - trebuie stabilit
3. secretar (obigatoriu) - trebuie stabilit
4. contabil sau firma care sa ne conduca contabilitate - am gasit eu, e aceeasi pers care-mi tine mie contabilitatea la firma, ne intelegm la pret, e super de treaba si lucra bine. nu insist sa mergem neaparat pe varianta asta pt ca am gasit-o EU, daca aveti alte propuneri, va rog sa le enuntati.
5. cenzor (obligatoriu) - m-as propune :) pe mine insumi (me myself and me). stiu ca legea spune contabil autorizat sau expert contabil, cred ca putem cu derogare. in ce sens spun asta: sunt in anul 2 de stagiu la experti contabili - cam peste 1 an jumate daca da d-zeu si imi iau examenul, o sa fiu cu hartia de expert contabil in mana. plus ca eu nu va taxez cu nika (deocamdata) :p dupa ce ajung expert, ma mai gandesc :) oricum, nu tin de scaun, era doar o propunere, luati-o ca atare, daca aveti alte variante nu ma supar deloc. insa consider ca functiile cheie sa fie ocupate de oameni din interior si nu de "outsideri". mai bine sa ne vedem noi de socotelile noastre, fara sa-si bage altii nasul. (p.s. accept si postul de vicepresedinte daca "tara" o cere :) hihihi)

revin la lucrurile serioase. daca puteti sa aflati pana duminica (stefan, sau oricine altcineva) care sunt costurile pe ambele variante (cu notar / avocat sau sa mergem noi sa facem tot) ar fi super. imi pare rau ca la treaba asta nu o sa am vreme sa umblu eu. maine trebuie sa merg iar la cj. in rest, ce credeti ca va pot ajuta, shoot :)

astept sa dati cu paru'. da' zdravan de tot. sa gatam odata socotelile si sa ne vedem cu clubul pus pe roate.

btw, azi m-a sunat stefan din ploiesti. omul e inca chinuit de un ghips (sanatate, stefane!) da' face efortul si e duminica cu noi. eu propun sa-l luam la membri fondatori. sper ca nu sunt obiectii.

bogdan100 14-03-07 18:42

:) cu cat mai multi cu atat mai bine...Stefane(banditu) nu il iei pe mecanicu shef ca vicepresedinte?:)

@ALine tu ce tot faci la cluj? ;)) pierzi vremea...sau cu serviciul?:)eh...si eu de abia astept sa vad clubul infiintat...sunt sigur ca pe urma o sa vina o gramada...

hoinar 14-03-07 18:56

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 798010)
:) cu cat mai multi cu atat mai bine...Stefane(banditu) nu il iei pe mecanicu shef ca vicepresedinte?:)

@ALine tu ce tot faci la cluj? ;)) pierzi vremea...sau cu serviciul?:)eh...si eu de abia astept sa vad clubul infiintat...sunt sigur ca pe urma o sa vina o gramada...

cu masina, de nevoie, imi scartzaie geamul cand il deschid. mama lor cu masina noua cu tot... :chainsaw: :censored: :boxing: :2gun:

ab79fly 14-03-07 19:37

in membri fondatori o sa fie 2 din sebes nu 1 caci celalalt era la servici .. si o sa mai fie si cumnatul meu care era plecat asta daca nu va deranjeaza ... cat despre vicepresedinte .. hmmm pui mei ... ma gandesc acum si la secretar .. oricum .. PENTRU TOTI FUNCTIILE ASTEA SUNT PENTRU STATUL ROMAN ... toti de aici .. avem o singura "functie" pasiunea pentru masini .... PAREREA MEA ma gandesc si revin cu un mesaj, bogdane disec motoru dar sambata seara o sa ii aud sunetul .. tu ce crezi .. ca eu sunt ca alti mecanici fac un motor intr-io luna ? eu cu mecanicu meu demontam .. vopsim si montam la loc o masina intr-o zi ... .. nu te pune ca de iti iei golf in 4 ore intr-o noapte gasesti doar biletu in locul lui :) il dezmembram tot cu cosmin :)) REVIN dupa ce gandesc ... pro"fund" ...

ab79fly 14-03-07 19:39

IMI CER SCUZE PENTRU CE POSTEZ ACUM .... DAR NU MAI POT DE RAS ...

Jefu, ajuns la Romania ! Nu avut probleme la vama, furat bagaj din aeroport.
Noroc cu dolar american.....jumatate dadut la taxi, jumatate furat tigan din buzunar.
Intalnit frate Ahmed. Foarte de treaba frate Ahmed.
Mers la restaurant, mancat egler. Foarte bun, facut zalmonela!
Ajuns la spital.....doctor durut la cur.
Mutat cu frate Ahmed. Nu curge apa la robinet....aduce mult aminte de casa mea.
Facut plan bomba antrax.....dar antrax scump la Romania .
Apoi facut plan bomba bum bum. Vazut la televizor explodat camion azotat
de amoniu. Jefu, azotat de amoniu face mare bum, facut frica la mine!
Vrut inchiriat avion sa prabusit in cladire....dar vazut la televizor
MIG 21 prabusit de unul singur.
Jefu, romani astia nu se joaca....crime, violuri, e teroristi rau!
Coborat pana la magazin dar nu ajuns bine si explodat butelie la parter.
Cacat pe mine de frica!
Jefu, eu intoarce inapoi acasa! Nu nevoie de teroristi la Romania ca are
ei destui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Quattro27 14-03-07 20:00

Mai po****tie sa-mi explice si mie care ii jmenu cu membri clubului... adica care e diferenta dintre titular si legitimat!

hoinar 14-03-07 20:35

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 798143)
in membri fondatori o sa fie 2 din sebes nu 1 caci celalalt era la servici .. si o sa mai fie si cumnatul meu care era plecat asta daca nu va deranjeaza ... cat despre vicepresedinte .. hmmm pui mei ... ma gandesc acum si la secretar .. oricum .. PENTRU TOTI FUNCTIILE ASTEA SUNT PENTRU STATUL ROMAN ... toti de aici .. avem o singura "functie" pasiunea pentru masini .... PAREREA MEA ma gandesc si revin cu un mesaj, bogdane disec motoru dar sambata seara o sa ii aud sunetul .. tu ce crezi .. ca eu sunt ca alti mecanici fac un motor intr-io luna ? eu cu mecanicu meu demontam .. vopsim si montam la loc o masina intr-o zi ... .. nu te pune ca de iti iei golf in 4 ore intr-o noapte gasesti doar biletu in locul lui :) il dezmembram tot cu cosmin :)) REVIN dupa ce gandesc ... pro"fund" ...

vicepresedinte tre' sa punem dintr-un motiv foarte obiectiv: fara suparare, si no offence, doamne' feri (ca nimeni nu-si doreste) patesti ceva sau esti plecat sau esti indisponibil. si trebuie sa fie o persoana care sa poata semna documente si sa ia decizii. ca statul roman impune o gramada de chestii asta e partea a 2-a. din pacate, trebuie sa ne conformam. mai bine sa facem treaba cu cap de la inceput, decat sa avem probleme pe parcurs. si tre' sa te gandesti ca functiile alese pot fi ocupate prin numire doar ca urmare a hotararii adunarii generale. sper ca nu gresesc eu cand spun asta, da' asa-mi amintesc din lege. gandeste-te ca nu avem o chestie facuta de la inceput si dup'aia tre' sa convoci adunarea generala (minim 50%+1 vot - la majoritatea hotararilor, sunt hotarari care se iau cu 2/3 din membri prezenti) si te caci pe tine (scuze expresia, da' chiar asa e) ca nu poti sa numesti pe cineva ca nu-ti vin toti oamenii la sedinta. pot sa apara o gramada de complicatii pe care acuma nu le vedem. d'aia trebuie sa avem acoperite cat mai multe variante inca de la inceput.

am o propunere: ca sa nu avem povesti in viitor cu banii. functiile de presedinte, vice, secretar, cenzor sa fie benevole (neremunerate). se incheie in acest sens un contract sumplimentar. cred ca facem clubul pentru pasiunea pentru masini si nu pt bani ca ocupam o anumita functie. din pacate, un contabil tre' sa-l platim, ca nimeni nu face treaba asta moka.

stefane, nu am inteles ceva si am uitat sa te intreb mai devreme: ai spus ca avem membrii fondatori, titulari si legitimati. pe astia 2 din urma de unde i-ai scos? din cate stiu, sunt 2 categorii de membri: fondatori si restul (membri obisnuiti). s-a facut separarea asa tocmai pt a diferentia pe cei care s-au chinuit, s-au riscat, s-au muncit sa puna clubul pe picioare (membrii fondatori) si restul membrilor care intra ulterior si treaba e gata facuta. plus ca membri fondatori duc in continuare greul muncii de administrare a tot ce inseamna clubul. de aceea, dintre membrii fondatori de acuma vom alege si consiliul de administratie, format din 5 membri (plus inca 2 supleanti - in caz ca unii sunt "dusi de acasa" sau indisponibili). unul din membri consiliului de administratie este implicit si presedintele (este functie executiva). adunarea generala are functie administrativa - insa e mai mult formala la o asociatie.

ab79fly 14-03-07 20:47

1. Membri fondatori sunt toti cei care au semnat actul constitutiv de infintare a societatii
2. Membri titulari persoanele care indeplinesc conditiile minime impuse de Adunarea generala ca barem pentru obtinerea acestei titulaturi, ai au drept de vot in caz de schimbarea a conducerii bla bla ..
3.membri legitimati (juniori) sunt cei care nu indeplinesc conditiile minime impuse de adunarea generala , ei pot deveni oricand membri titulari daca le indeplinesc ...acestia nu au drept de vot pentru a vota pe cineva in consiliul director dar pot asista ca observatori la alegeri, membrii legitimati pot doar sa propuna si voteze comisia de cenzori

hoinar 14-03-07 20:52

3.membri legitimati (juniori) sunt cei care nu indeplinesc conditiile minime impuse de adunarea generala , ei pot deveni oricand membri titulari daca le indeplinesc ...acestia nu au drept de vot pentru a vota pe cineva in consiliul director dar pot asista ca observatori la alegeri, membrii legitimati pot doar sa propuna si voteze comisia de cenzori[/QUOTE]

man, crede-ma ca comisia de cenzori e la fel de importanta ca si consiliul de administratie. nu poti sa lasi la alegerea unor "membri legitimati" care nici macar nu sunt membri cu drept de vot libertatea sa aleaga comisia de cenzori. hai ca asta mi se pare aiurea, nu te supara. nu se face asa. adunarea generala - formata din MEMBRI TITULARI (cea de-a doua categorie, pe langa membri fondatori) alege presedinte, cenzori si asa mai departe.

ab79fly 14-03-07 20:57

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 798304)
3.membri legitimati (juniori) sunt cei care nu indeplinesc conditiile minime impuse de adunarea generala , ei pot deveni oricand membri titulari daca le indeplinesc ...acestia nu au drept de vot pentru a vota pe cineva in consiliul director dar pot asista ca observatori la alegeri, membrii legitimati pot doar sa propuna si voteze comisia de cenzori

man, crede-ma ca comisia de cenzori e la fel de importanta ca si consiliul de administratie. nu poti sa lasi la alegerea unor "membri legitimati" care nici macar nu sunt membri cu drept de vot libertatea sa aleaga comisia de cenzori. hai ca asta mi se pare aiurea, nu te supara. nu se face asa. adunarea generala - formata din MEMBRI TITULARI (cea de-a doua categorie, pe langa membri fondatori) alege presedinte, cenzori si asa mai departe.[/QUOTE]

ok eu vorbesc in necunostinta de cauza ... adica am citit 3 statuturi de club ... asta e .. .. nu am de ce sa ma supar si nici tu .. pt ca .. vrem sa vedem ce si cum se face eu am scris aici ce am citit ... am fost azi la sulea dar era ocupat a zis sa merg maine .. cand ajung ce zice el pun aici .. si sper sa ajung si la un avocat ..

hoinar 14-03-07 20:57

membrii legitimati, nu-s membri in fond si la urma urmei. in statut o sa scriem conditiile in care o persoana poate deveni membru al clubului. in consecinta, e clar ca lumina zilei ca o persoana poate avea doar doua calitati: ori e membru titular, ori nu e. faza cu membrul legitimat, e ca si cum hai sa ne mai scarpinam sa mai dam iluzia la unii ca pot sa fie, da' de fapt nu sunt. plus ca daca vrei sa implici membrii in viata asociatiei, trebuie sa le dai drept de vot. altfel, vocea lor nu se va putea face auzita. asta e democratia. clubul e facut pentru membri, nu pt cei care, candva, poate vor indeplini conditiile de a deveni membri. asta e punctul meu de vedere.

hoinar 14-03-07 21:25

hai ca "m-am aprins" o leaca :) da' sper sa iasa ceva constructiv din discutia noastra. sa nu te superi sa ma arunc asa cu viteza in argumente. hihi. asta e stilul meu. da', cateodata, se-ntampla de mai greseste omu' :)

revin la membri. trebuie sa ne gandim daca NOUA ne este utila o asemenea clasificare cu 3 categorii de membri. daca hotaram cu totii, argumentat, ca asa e cel mai bine, ok. totusi, eu inclin sa raman la opinia mea: 2 categorii de membri.

uite, hai sa ne gandim la o conditie de genul: varsta minima pt a intra in club. cat punem? 18 ani? 16 ani? (bogdane, nu am nika cu tine, da' e o probl importanta). unul din drepturile fundamentale ale unui membru intr-o asociatie este acela de a alege si de a fi ales. ori, potrivit legislatiei din romania, nu poti exercita functii de raspundere (gen presedinte, membru in consiliul de administratie, cenzor, etc) daca nu ai minim 18 ani. pt ca nu poti raspunde legal (decat in anumite limite) sub 18 ani. si atunci, legea romana, pt a nu creea probleme, a preferat sa puna limita de 18 ani. si atunci noi ce facem? punem varsta limita 18 ani si nu-l luam si pe bogdan decat peste 2 ani?

sa stii ca tipul asta de speta aparent banala poate genera probleme in viitor. d'aia zic, hai sa gandim bine de la inceput statutul, cu tot ce inseamna drepturi si obligatii.

ab79fly 14-03-07 21:36

apropo membri legitimati juniori ... crezi ca daca scriem club auto tuning ... si vin 30 de scuteristi .. care sunt pasionati dar nu au permis si zic vrem si noi ... ce facem ?????? e doar o intrebare ... nimic altceva ...

hoinar 14-03-07 21:40

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 798404)
apropo membri legitimati juniori ... crezi ca daca scriem club auto tuning ... si vin 30 de scuteristi .. care sunt pasionati dar nu au permis si zic vrem si noi ... ce facem ?????? e doar o intrebare ... nimic altceva ...

eu zic sa-i lasam pe scuteristi cu "motorashele" lor. nici unde cluburile de motoare nu se amesteca cu alea de masini. motociclistii au intalnirile lor, tunerii pe ale lor. si astia cu scuterele, in parc in fata la catedrala, sa sperie babele iesite la plimbare :)

ab79fly 14-03-07 21:43

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 798416)
eu zic sa-i lasam pe scuteristi cu "motorashele" lor. nici unde cluburile de motoare nu se amesteca cu alea de masini. motociclistii au intalnirile lor, tunerii pe ale lor. si astia cu scuterele, in parc in fata la catedrala, sa sperie babele iesite la plimbare :)

ok .. era doar o intrebare .. :)

riv_gms 15-03-07 11:33

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 798416)

si pe fimea .... :evil: :twisted: hmmm ..... sa`i ia draci pe cei cu scutere mai mult galagie , agitatie .... decat placere ...

riv_gms 15-03-07 11:36

7 Attachment(s)
o noua idila cred k o sa se nasca din nou ... doua ciori ... :)

bogdan100 15-03-07 14:11

hmmm deci cu mine cum ramane pana la urma?!sunt in club sau nu?

riv_gms 15-03-07 14:19

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 799507)
hmmm deci cu mine cum ramane pana la urma?!sunt in club sau nu?

din cate stiu ... poti fi simpatizant pana la 18 si dupa 18 ani membru .... :((

bogdan100 15-03-07 14:38

eh...ce ***

CED 15-03-07 15:48

cum sa nu fie Bogdan membru? doar el a pus mult suflet in infiintarea clubului

bogdan100 15-03-07 15:55

eh..daca nu se poate asta este... :| c sa zic...

riv_gms 15-03-07 16:20

nu vreau sa mi sa sara in cap , pt k asa stiam k a fost la noi la ploiesti ... dak este mai mult informatii mai intreb si pe baieti de aici

bogdan100 15-03-07 17:19

ok....inteleg cum sta treaba...sa vedem cum se decide...

hoinar 15-03-07 18:04

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 799811)
ok....inteleg cum sta treaba...sa vedem cum se decide...

bogdane, scuze ca m-ai inteles gresit. O SA FII MEMBRU :) stai linistit. o sa redactam de asa maniera statutul incat sa poti sa fii membru. nu se discuta chestia asta.

btw, am ajuns si eu de la cj. s-a rezolvat tot. i-am dat o leaca de talpa sa vad cum se misca. 150 km/h. si n-a zis ca nu-i place. ba mi sa parut ca torcea chiar fain motorul. pacat ca nu am retinut cat peste 4000 rot/min aveam la viteza aia. cred ca nu mult. daca la 130 am sub 3500 :) sper ca nu m-a luat la ochi vreun garcea, ca erau destule radare pe drum

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning