Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

VladM 19-10-09 13:02

Re: Roman

5.eu
6.un prieten
7.alt prieten
Si samai vorbesc cu altii. Culoarea de pemasina lui nebun e Orange Lambo sau ceva de genu :)

alex_phm 19-10-09 13:05

un prieten al prieten participa la ceva au masina nu au masina? zi ca asa mai am si eu un prieten si alt prieten care merg :))) si dc sa-mi faci pana? ai cv cu mn? :))))))

scturoag 19-10-09 14:49

Merg si eu, ma bag si eu la expo, sa-mi dea vot fetili frumoase, pentru ca merit ! :lol::lol::lol:
Cu cine merg in masina? cu tine Farcash ?

alex_phm 19-10-09 17:11

Pot sa te refuz! O sa te iau!

scturoag 19-10-09 17:18

Sarumana :D

Farcasi 19-10-09 17:20

ce expo mah? despre ce este vb?

scturoag 19-10-09 17:22

Pe 25 Octombrie la Piatra Neamt, show organizat de No Speed Limit Piatra Neamt :)

Farcasi 19-10-09 18:32

aham...

morpheusmaster 19-10-09 22:05

Quote:

Originally Posted by Farcasi (Post 2733029)
aham...

Buna seara. Actele la control va rog: cine sunteti, ce conduceti, ce intentii aveti? Incotro?

Sa ne cunoastem si noi astia 10 oameni mai bine...

P.S. Bine ai venit printre noi...

VladM 19-10-09 22:34

Quote:

Originally Posted by Farcasi (Post 2733029)
aham...

Prezinta-te draq :)) Poate macar de data asta mergi si tu :)

scturoag 19-10-09 22:35

Ati observat ca majoritatea membrilor 4tuning din Roman au la oras: Bucuresti - Roman ? :D :lol: "ni plashi in capitala" :lol:

morpheusmaster 19-10-09 23:11

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2733991)
Prezinta-te draq :)) Poate macar de data asta mergi si tu :)

Vorbeste Vlad frumos ca nu vreau sa se sesizeze moderatorii si aici. Sa fim un exemplu pentru vecinii nostri nemteni care se cam balacaresc cu orice ocazie...deci...daca poti editeaza postul si...na...

VladM 19-10-09 23:12

E in gluma,ma cunosc cu baiatu :) Iti garantez ca nu se va supara ;)

morpheusmaster 19-10-09 23:51

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2734176)
E in gluma,ma cunosc cu baiatu :) Iti garantez ca nu se va supara ;)

Bro nu e vorba de suparat e vorba de limbaj pe forum indiferent daca ne cunoastem sau nu. Si indiferent daca noi ne cunoastem sau nu, moderatorii sar cu cartonasu' si nu vreau asta si aici, tiam zis.

Sa stabilim un model de conduita pe forum pentru prietenii nostri de mai la vest.

scturoag 20-10-09 00:01

Nu fa referire la toti membri din Neamt ! pentru ca nu toti sunt asa... 80% din ei sunt baieti de nota 10+(se stiu ei care) dar sunt cateva specimene din Neamt care nu au ce cauta pe un forum public, care ameninta ceilalti useri si ii injura(stim noi care's aia)...
Deci sa nu se inteleaga gresit, Morf nu a facut referire la toti userii din Neamt, s-a referit la acele 4-5 specimene care a intrat pe forum cu injuraturi si amenintari(Darkdevil666,Ady_lkw si inca vreo 2 care nu le-am retinut nickname-ul)
Eu cred ca acesti useri ar trebui eliminati din comunitatea asta... sincer...

morpheusmaster 20-10-09 00:20

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2734321)
Nu fa referire la toti membri din Neamt ! pentru ca nu toti sunt asa... 80% din ei sunt baieti de nota 10+(se stiu ei care) dar sunt cateva specimene din Neamt care nu au ce cauta pe un forum public, care ameninta ceilalti useri si ii injura(stim noi care's aia)...
Deci sa nu se inteleaga gresit, Morf nu a facut referire la toti userii din Neamt, s-a referit la acele 4-5 specimene care a intrat pe forum cu injuraturi si amenintari(Darkdevil666,Ady_lkw si inca vreo 2 care nu le-am retinut nickname-ul)
Eu cred ca acesti useri ar trebui eliminati din comunitatea asta... sincer...

Corect, nu fac referire la toti membrii comunitatii, ma refer la o anumita parte din ei printre care nu vreau sa ma numar...sau nu vreau sa ne numaram, sincer. De asta zic, nu vreau sa vad si aici ca intervin moderatorii pentru limbaj sau etc. Ne stim, ne cunoastem (ca suntem mai putini decat degetele de la 2 maini), fata in fata ne vorbim cu fel si fel de apelative, nu e problema dar pe forum sa folosim un limbaj decent.

Vlad sa nu intelegi ca iti sar in cap (e al 3lea post in care vreau sa sustin o idee) dar nici pe departe nu vreau sa intelegi ca ai facut nuj c ca iai spus lui Farcasi "Prezinta-te draq"....legat de treaba aia no prob...dar pe viitor haideti sa facem un pas in fata si sa fim un exemplu.

Intelegeti acum ce vreau sa spun sau mai fac vreo 3 posturi? :))

P.S. Referitor la cei enumerati de tine Dragos si sanctiunile care ar trebui sa le primeasca zic sa lasam capra cu varza si sa ne vedem noi de treburile noastre. In mod sigur cum am sesizat si noi userii au sesizat si moderatorii si mai devreme sau mai tarziu o sa faca ceva in privinta acestui fapt. Eu sper totusi sa nu fie cazul si sa ajungem sa ne intelegem pe zi ce trece din ce in ce mai bine unii cu altii.

P.S.2 Mai stie cineva de fratele nostru Adi alias Herodot? Mai trecea si el pe aici din cand in cand...mai seara de seara pe la bancute...la luat femeia la iasi...gata cu 4tuningu, gata cu prietenii aia ai tai "care fac curse" :)) gata cu distractia...stai acasa si gateste, masaj la piciorute... (Adi daca citesti asta sa stii ca glumesc bro da ne e dor de tine si ale tale Remindere gen "Azi e miercuri")

P.S.3 Acelasi lucru e valabil si pentru fratele nostru 26Wrc...aceiasi poveste cred...mici diferente... (sau el fara permis nu activeaza nici pe forum? :-? E vreo ruda cu The Stig???...obiceiuri ciudate?)

Concluzia: Ce face femeia asta din om... (sper ca stiti de gluma)

Va salut baieti! Hai sa crestem mari!

Farcasi 20-10-09 10:33

Mah...cn e VldM? ne cunoastem vlad m/?

scturoag 20-10-09 11:07

VladM ii Vlad Chiperi , de la Liceul 2:)

Farcasi 20-10-09 11:53

aha....

Farcasi 20-10-09 11:53

chiriac, mergi la piatra sambata?

scturoag 20-10-09 11:55

Bai.. era vorba sa merg... dar vrea tov mea sa ma duc la ea la Iasi... si nu stiu ce sa fac... am sa ma gandesc pana atunci...
Cred ca am sa merg:)

Farcasi 20-10-09 11:56

aham....

morpheusmaster 20-10-09 11:58

App...e duminica baieti nu sambata...

scturoag 20-10-09 12:01

De ce toata lumea confunda ? si cand a fost pe 23 August , Got skillz by Katana Team, era intr-o duminica , si toata lumea credea ca e Sambata :lol:

26WRC 20-10-09 13:47

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2734384)
P.S.3 Acelasi lucru e valabil si pentru fratele nostru 26Wrc...aceiasi poveste cred...mici diferente... (sau el fara permis nu activeaza nici pe forum? :-? E vreo ruda cu The Stig???...obiceiuri ciudate?)

Concluzia: Ce face femeia asta din om... (sper ca stiti de gluma)

Va salut baieti! Hai sa crestem mari!

Azi e marti:lol:
si mie mi'e dor de niste "curse" a la roman:sad: dar daca mi'a trebuie electronica:cry: trebuia sa am duc la romana america asa avem timp pt toate:-P:-P:-P:-P:-P
hai poate ne strangem toti weekendul asta la un haos mic;)

morpheusmaster 20-10-09 14:03

Mai sunt 5 zile pana duminica... :))

Hai nu te plange...stiai ca asa o sa fie...sa dea Domnu sa treci in anu 2 ;)...stii vorba aia...odata intrat in hora trebuie sa joci pana la capat :P

26WRC 20-10-09 14:06

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2735543)
Mai sunt 5 zile pana duminica... :))

Hai nu te plange...stiai ca asa o sa fie...sa dea Domnu sa treci in anu 2 ;)...stii vorba aia...odata intrat in hora trebuie sa joci pana la capat :P

tu cand ajungi in roman?
sa facem o intalnire geerala inainte de piatra, vineri sau sambata seara, eventual si si:)

morpheusmaster 20-10-09 14:27

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2735561)
tu cand ajungi in roman?
sa facem o intalnire geerala inainte de piatra, vineri sau sambata seara, eventual si si:)

si si cel mai bine :) dar in principiu vineri seara tarziu daca puteti...pe la 10 ajung...pe la 11.30 asa...12...:)

alex_phm 20-10-09 16:32

1. numa buna ora. abia astept sa ne intalnim
2. am si eu o curiozitate cine e farcasi?
3. chiriac daca vrei sa mergi sambata la iasi sar putea sa te pot lua eu ca ma duc la cursuri am de la 12

scturoag 20-10-09 17:31

1. Farcasi ii Cristi Farcasi cu Casa Romascana
2. Daca pleci la 12 in Iasi cand te intorci la Roman ? :D

Farcasi 20-10-09 18:24

joi sau vineri merg la roman...doreste sa mearga cineva?mai am cateva locuri libere...

alex_phm 20-10-09 22:05

vb pe mess ca sa nu facem off-topic aici. vreo intalnire ceva pe plan local vineri seara? :D

VladM 20-10-09 22:07

Ar fi bine sambata ca sa fie si Morph.

alex_phm 20-10-09 22:21

am inteles ca ajunge de vineri seara el pe la 10 si pe la 11 si ceva 12 iese. Sau nu poti tu la ora aia vlad ca te baga in casa?:)))

VladM 21-10-09 14:56

Da wai,asa e :> Stateam si ma uitam pe paginile din urma,de la inceput,ce frumos a fost vara asta...

morpheusmaster 21-10-09 20:45

He he he :) eu ma uit pe paginile astea, ultimele...si cred ca si pe cele ce vor urma si vad cum asa usor usor ne formam...:) mai racolati si voi boboci (adik 18+) cu masinute si ceva pasiune (pentru mai mult decat o blana obosita in miez de noapte pe centru) si usor usor o sa facem treaba frumoasa!

Nu?

P.S. Nu facem offtopic vorbind aici, doar punem la punct detalii privind intalnirea (nu saptamanala, nu lunara...doar intalnirea) comunitatii Roman...

Inca o treaba...am auzit din niste surse foarte nesigure ca sar organiza pe data de 15 noiembrie un eveniment auto/tuning...in parcare la Kaufland Roman...eveniment organizat de un membru Crazy Drivers...voi stiti ceva??? Ca cel de la care stiu...mia zis ca "stiu baietii, vin baietii..."....eu stiu ca voi sunteti baietii...si nu stiu nimic cum ca ar fi asa ceva...mai exista o comunitate in Roman? ascunsa? de care nu stim? :))

26WRC 21-10-09 21:18

nu cd, street racing tuning/team roman, daca e ceva misto mergem;)

VladM 21-10-09 21:36

Voiau sa faca 2 cu 2 Loganuri stickeroase,dar n-am mai vazut nimic.

scturoag 21-10-09 21:41

Nu prea cred eu ce a spus baiatu ala cu Loganu "stickeros" care are pe putin 50 de stickere pe o portiera...
Nu stiu daca v-a organiza ceva... doar gura de el.. pana acum.

morpheusmaster 21-10-09 21:51

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2739879)
Voiau sa faca 2 cu 2 Loganuri stickeroase,dar n-am mai vazut nimic.

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2739899)
Nu prea cred eu ce a spus baiatu ala cu Loganu "stickeros" care are pe putin 50 de stickere pe o portiera...
Nu stiu daca v-a organiza ceva... doar gura de el.. pana acum.

Haideti sa incercam sa facem CEVA pentru comunitate si sa nu o divizam din start in bisericute/gasti/cluburi etc.

Leam lasat un mesaj la baieti, iam invitat aici pe thread si vineri/sambata seara la o intalnire. De asemeni leam lansat si o invitatie pentru Duminica la Piatra.

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning