![]() |
Re: Golf 3 - ZAK
Ce se mai aude ZAK de masina ?Pana acuma a iesit super tot ce ti-ai propus.Arata bine G3-urile cu bot de Vento.Jantele sunt BBS Mahle ?
|
Quote:
masina decamdata zace in garaj asteapta o noua suspensie .. si am avut de remediat niste probleme tehnice pe la motor .. a inceput vremea proasta incerc sa o menajez si sa ma ocup in timpul asta de ce mai e de facut la pe la ea .. |
Da...nasol cu vremea asta, bine ca asa ne mai ofera cate o pauza pentru masina :)).Suspensia va fi una reglabila ?Ce probleme ai la motor ?
|
Quote:
da va fi una reglabila .. si probabil va fi putin mai joasa:D |
Frumoasa masinuta ta NightDevil, sa ai grija de ea :lol:
|
foarte misto masina
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ai ceva sa ne spui ? =))
|
Quote:
|
foarte Tare masina BV Zak :D:D:D
|
Nimic nou sub soare?
A intrat la hibernat? O poza 9 ceva? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Care ar fi? |
botul de iarna, zice omul clar. chiar nu as vedea bine capota aia dupa ceva zile cu zapada :)
|
1 Attachment(s)
daca lasam capota aia se deteriora si se facea o rugina inchisa la culoare si destul de urata + de asta daca ploua foarte des pe ea rugina se extindea si pe desen cea ce nu vroiam asa o pastrez in garaj pana la primavara .. mi-am propus sa fac mai multe pana vine caldura..
|
Quote:
|
Quote:
Ok.Am inteles ideea. Bft in continuare. |
3 Attachment(s)
ce face camberul :D
|
Arata foarte bine masina presupun ca si merge la fel dupa modul cum o ingrijesti!Am auzit o discutie precum ca mergi in austria la anu in iunie?;)
|
Are camber, nu poa` sa mearga :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pt masina!!! Arata foarte bine:oops:
|
Frumos am si eu o intrebare,astept un raspuns pe pm daca e,cat te costa chestia asta a rotilor /_________\ si ce trebuie facut ? :-S
|
Quote:
|
Quote:
------------------------------- Chestia e ca nu stiu ce piese imi trebuie ca distantier ! |
cateva saibe :)
|
Quote:
ca sa faci ceva cat de cat ok ai nevoie de niste flanshe putin deviate .(aveam niste poze prin pc . dar cei de pe vwvortex nu dadeau nici o cota la ele ..) si ca sa faci o treaba extraordinara cumperi kit camber |
hai ba zak ca te sponsorizeaza golf club :))) te expediem in austria :)) are pici bani nu e problema :))
|
Picinell b0$$, sponsorul echipei Rahova low =))
|
sexy star ma nu stii nimic. si cum filmele cu faggots se platesc bine are si bani de sponsorizari acum :))
|
...foarte tare numarul ..veeDUB ;) ... ..... ......... ...........
|
Quote:
|
Superb ZAK-ul. Arata foarte bine. Te-a costat mult sa ii pui botul de vento? Bafta ;)
|
Felicitari Zak , Foarte frumoasa masina ,asteptam si noi surprize...BAFTA!:)
|
Quote:
felicitari inca o data pt munca depusa |
salut zak frumoasa masina , pusa-si multa pasiune , bravo. Asi vrea sami impartasesti si mie treaba cu "rugina" de pe capota , scz daca ai mai scris dar nu am trecut peste pagini . Mersi
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce bine arata cu o capota normala :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning