![]() |
Re: 2 Faster More Show
tbo 0.784 0 15.811 16.595 5/31/2005 2:17:14 PM
uku 0.831 0 17.31 18.141 5/31/2005 2:17:15 PM brc 0.767 0 17.406 18.174 5/31/2005 2:22:44 PM stk 0.94 0 17.686 18.627 5/31/2005 2:20:48 PM wrc 0.987 0 18.014 19.002 5/31/2005 2:12:43 PM gdt 0.894 0 18.155 19.049 5/31/2005 2:19:36 PM lex 0.705 0 18.562 19.268 5/31/2005 2:21:26 PM hsm 0.94 0 18.779 19.72 5/31/2005 2:24:25 PM astia erau timpii ai primilor 8. spuneti si noua de exemplu cat merge masina voastra pe acei 402 metrii, sau cat credeti sau nu stiu cum sa va intreb, daca stk cu al patrulea timp are un amarat golf 3 de 1.6 cu 75 cai in care si combustibilul era de la petrom de 95? si voi daca discutati de aditiv atunci sigur bagati benzina cu cifra octanica mare sau ce mai puteti invarti(caci regulamentul te lasa). si revin, presupunem ca a fost corecta cronometrarea. p.s. scuze pt prescurtarea de brc dar sa fie timpii cat de cat una sub alta sa va puteti studia. |
va asteptam la satu mare unde din cate am inteles va fii panou pe care va fii afisat timpu pentru fiecare masina :)
|
Quote:
|
ai inteles, asta este intrebarea. (daca masuratoarea nu este buna la competitia care s-a desfasurat)
|
Quote:
P.S se pare ca passatul era locul 4 dar sunt de 2 ori numerele masinilor.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
EDIT: quote: ai inteles, asta este intrebarea. (daca masuratoarea nu este buna la competitia care s-a desfasurat) din cate am inteles cronometrarea asigurata de Tristan si echipa lui a fost ok! trebuie tinut cont si de vreme si de pista ne-aderenta!o solutie buna a r fi fost VHT(lipici care asig aderenta .....bun pentru masinile cu FWD,RWD....ajuta intr-adevar la un timp mai bun pe 1/4! ..in schimb mai nociv pentru cele AWD......la ele sunt chinuite enorm de mult diferentialele!) |
Cred ca ar trebui incheiata discutia aceasta pana la event-ul din Satu Mare, intr-adevar timpii par ciudati dar atata timp cat nu ai dovezi, nu poti acuza pe nedrept. O sa va intalniti la Satu Mare unde sper sa va rezolvati problemele.
|
Quote:
Quote:
Si aveam aceleasi cauciucuri. |
Quote:
|
Sponsori si colaboratorii acestui eveniment au fost :
Firma Prolong Cluj SPDZOOM Cluj www.crisadatyres.ro Anvelopele Yokohama de la GerBog (www.gerbog.ro) King Royal Catering Baia Mare ( Dnul Nicu) Dnul Liviu Marosan, AUDI A5 ''MAS'' Dnul Inginer Vlad ( RAR) Bogdan Buzgau www.icep.ro Ger-Bog www.365hp.ro Multumesc pentru ajutor urmatoarelor persoane : Tristan & Co :) Dog'ul ( 80% din organizare din eveniment ii apartine) Dnul Lucian vacla ( Reprezentanta Polaris Baia Mare) Tano ( Presedinte Midnight Racers) Pintea Sorina Goga Ovidiu Andrei Debre Aniel Ivan Keisuke & Friend ( Skyline Freaks ) :) |
In primul rand noi iti multumim pentru initiativa de a organiza evenimentul, multe din persoanele cu care am povestit au fost multumite, toata lumea s-a dat, noi ne-am simtit excelent, pacat ca vremea nu a fost cu noi , asa ca asteptam urmatorul eveniment !
|
Quote:
|
MULTUMIRI Sponsorilor si colaboratorilor acestui eveniment
asteptam urmatorul event :) |
hai cu 2 fast more show editia II :D .speram sa se mai faca anul acesta inca un event :)
a fost frumos cu totul ca vremea nea dominat total :D |
Quote:
Multumiri tuturor celor care au participat, celor care au organizat si in special lui Ionut Pintea pentru k a avut curajul sa organizeze un asemenea eveniment. FELICITARI !!! |
Trebuie aduse multumiri sponsorilor, si sa speram ca vor mai fi dispusi si pe viitor pentru actiuni de acest gen!
P.S. Intr-adevar, ar fi interesant de vazut un 2FMS varianta a 2-a, anul acesta :D |
10 Attachment(s)
Niste poze mandre :D;)
|
1 Attachment(s)
Si la PIECE DU RESISTANCE!!!!!:arrow:
Scuze pentru dublu post... |
Quote:
nu doar softul, cateva modificari "minore" care sunt perfect legale si care nu ma incadreaza intr-o grupa superioara. Vin dar trebuie alt stimulent dak am dreptate nu doar un amarat de test pe dyno care face 400lei. |
Quote:
Era vorba de crestere a puterii cu 50% doar din soft... vroiam sa vad si eu cine si cum creste un motor cu 50% doar din soft... aia era ideea... |
Am facut si eu o compilatie cu niste liniute pe care am apucat sa le filmez, sper sa va placa ;). https://www.youtube.com/watch?v=O9nDpFuYw-E&fmt=22
P.S. IonutzMFF tare mar interesa adversarul cu care te-ai dat acel e36 coupe visiniu ce motor avea :-). Multumesc. |
bravos.
|
Quote:
|
cum s-a descurcat ursuletul rosu cu nr VLI de MM?
|
|
Quote:
oricum mi-a placut |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
328 benzina ... dar sunt curios celalalt BMW e39 ce motor avea , am castigat oricum amandoua cursele |
Quote:
|
Quote:
|
:paper:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poze cu motocicletele nu are nimeni? (in afara de accident)
|
cat a scos viper ul ? nu se poate sa fi scos 15 masinile alea , sau asfaltul ala chiar e rahat si nu pot pleca de pe loc
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning