![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
se vede ca te tii de treaba bravo...arata extraordinar masinuta!:D
|
arata beton:D incearca sa faci ceva pe spate sa incapa si celelalte:) ca daca mergi cu 7 j pe fata si cu rotile alea de bicicleta pe spate nu e combinatie...:lol: oricum arata super bine cu ele:)
|
Caline felicitari!fara cuvinte!bravo!
|
popasan ai o sportiva exceptionala..felicitari..imi place mult culoarea ..(asa a avut si tata o berlina de culoare ca a ta) .o culoare extraordinar de frumoasa si jantele dau bn pe masinuta..
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Problema ii ca acum toata lumea intoarce capul dupa masina, de la ala ce are X5 la ala care plimba cainele si sa nu-i uitam pe cei cu ochii albastrii, bafta tuturor. |
Arata bine masina acuma cu jantele si aspectul e cu mult schimbat.Un singur lucru puteai sa faci si u cu referire la nr.de inmatriculare, toti au nr. din acestea, puteai gasii ceva mai finut si sa fie mai aparte.Spor la munca.
|
Ai uitat ca facem masina cat mai de rallye? Asa ii dacia cu 84 de ViTaMine (replica lu' mama):lol:, spor la treaba si tie.
|
Imi place ce vad......felicitari Caline si spor la treaba in continuare.Sper sa o vad live cat de curand.
|
ce pot face niste jante?!!!
Superba,mare grija de ele, sa le porti sanatos. |
Popasan ! te invidiez! si nu facem schimb ford mondeo pe dacie?:))
|
Quote:
P.S. Azi a venit prin posta noul ei certificat de inmatriculare. |
Quote:
Au vazut un lucru frumos (Dacia ta, si multe altele de pe forum), si le place. Stii doar vorba aia..."Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!" |
Si nu e singurul care primeste astfel de intrebari total negandite...."Nu vinzi dacia?"
Imi zboara gandul la lipsa de imaginatie si la puterea banului. |
Quote:
|
Super tari jantele... SUPERBE!
|
calin stie ca mie imi plac daciile nu doar de acum :) deci nu ii asta o problema eu il tachinez asa :)) oricum frumoasa dacia lui ca multe altele dar nah ii din alba de la mine si :> sunt mandru :)
|
Quote:
|
Oricum masinile astea vechi au ceva aparte, se aude motorul in interior si nu poti sa adormi in ele:lol:, si nu te ajuta atatea sisteme electronice si senzori, esti legat direct de masina.
Masinile astea starnesc unora amintiri placute, pentru ca majoritatea au inceput cu o Dacie, inafara de generatiile astea noi, care isi iau straineze pentru ca s-or saturat de batrana Dacie, si nu stiu sa pretuiasca o masina clasica, asa cum se intampla prin tari mai rasarite, dar suntem cativa oameni care vrem sa tine in viata masina cu care pana la urma s-a construit Romania, iar noi venim tare din urma:twisted: |
bv poposan a fost un discurs frumos mi-a placut bafta in continuare la ce vrei sa faci;)
|
bai caline nu ai povestit la baieti ca te-o oprit politia numai sa vada masina mai de aproape
|
Quote:
-Buna ziua, agent........de la Politia Rutiera, v-am oprit ca....mai sunt Dacii dinastea Sport prin oras? Ca am vrut sa te opresc si alta data. -Mai sunt cateva -Actele va rog frumos. -Ai modificat-o? -Inca nu. (am primit actele inapoi desi nu s-o prea uitat prin ele) -O dupamasa placuta in continuare si am plecat:D |
Quote:
|
Tare asta:)).
|
meri mai usor la semafoare ca scoate fum.. negru
|
Quote:
|
io zic sa faci ceva cu amestecu.. ca motoru mai poate..
|
Quote:
|
da da ... baga-i pe matz..;)) mie imi tre un corp de pompa:-s
|
3 Attachment(s)
Si azi dupa ceva umblatura am reusit sa pun si volanul pe masina:D, inca un pic detaliu;), dar de saptamana ce vine lucrurile la masina se vor derula mai greu din cauza distantei, la care este facultatea, dar se vor strange fonduri pentru lucrarile pe care vreau sa le fac...
|
de unde ai volanul??? este super marfa:D vreau si eu:-P
|
Am eu un volan asemanator daca te intereseaza.
Si ca sa nu fiu in totalitate offtopic ma bucur ca lumea se mai indreapta si spre alte culori decat banalele albastre si rosii ,Frumoasa masinuta. |
frumos rau se vede cu noile roti,sa le forjezi cu placere.bafta
|
Le forjez doar cand simt nevoia, acum merge mai mult pe viraje ca imi place cum se invarte noul volan:-), iar prin oras "senzatie majora cu 40 la ora". Multumesc. Cu rotile or fost mici probleme pentru ca frecau in unele viraje luate tare, dar am indoit buza din interior de la aripa cu o teava.
|
2 Attachment(s)
iti pica ochii in gura cand o vezi:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
am si eu o poza de la intalnirea 1300 cu sportiva:D
|
popasan stai cumva in caminul Marasti din cluj? ca ti-am vazut masina prin parcare....:D arata super misto in realitate
|
Quote:
Dar cea mai tare faza o fost cand o venit un smecheras cu un seria 5, care o parcat in fata mea, s-o aseaza cu fundul pe mercedesul de langa si se uita cu tovarasii lui la Dacia Sport. Multumesc tuturor de aprecieri si poze... |
nu de alta da sunt din alba si eu si am mai vazut-o si in alba si pe forum si am ramas masca cand am vazut ca stai in acelasi camin ca mine
apropo si eu sunt de la AR...:-P dak vrei sa mai vb da-mi un pm oricum respect!!! ai o masina super |
Ce de auto-reclama......
|
daca are omul cu ce...
altii moare si d-asta n-are. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning