Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/120585-dacia-sport-no-281-84-planuri-termen-lung.html)

bolidu' 16-09-09 22:22

Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)

se vede ca te tii de treaba bravo...arata extraordinar masinuta!:D

b08ygs 16-09-09 22:38

arata beton:D incearca sa faci ceva pe spate sa incapa si celelalte:) ca daca mergi cu 7 j pe fata si cu rotile alea de bicicleta pe spate nu e combinatie...:lol: oricum arata super bine cu ele:)

LUCI BV 89 WRC 16-09-09 22:41

Caline felicitari!fara cuvinte!bravo!

conty one 16-09-09 23:46

popasan ai o sportiva exceptionala..felicitari..imi place mult culoarea ..(asa a avut si tata o berlina de culoare ca a ta) .o culoare extraordinar de frumoasa si jantele dau bn pe masinuta..

popasan 17-09-09 09:41

Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2645928)
subscriu...
ultima poza este reprezentativa.
Frumoase placutele de inmatriculare. Ai vreun gand cu ea pe viitor de ti-ai pus asa numere?

Pai am io zic ca placutele astea dau cel mai bine pe masina, decat sa pun GEO (ca la manelari) sau toate nebuniile, l-am ales pe asta, tinand cont ca masina va arata ca una de rally din vremuri, iar nu cred ca ma bag cu ea la VTM ca ar fi pacat, poate asa niste ture mici:lol:, sa vada lumea cum aratau si daciile.
Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2646008)
se vede ca te tii de treaba bravo...arata extraordinar masinuta!:D

Multumesc, nici tu nu te lasi mai prejos, bafta.
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2646060)
arata beton:D incearca sa faci ceva pe spate sa incapa si celelalte:) ca daca mergi cu 7 j pe fata si cu rotile alea de bicicleta pe spate nu e combinatie...:lol: oricum arata super bine cu ele:)

Nu ii o combinatie clar din mai multe puncte de vedere: acum arata ca o masina de drag cu tractiune fata, iar acum spatele rupe aderenta foarte usor si masina supravireaza, akm sa vedem;), mersi
Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 2646072)
Caline felicitari!fara cuvinte!bravo!

Multumesc Luci, facem si noi ce putem, ca sa iesim in fata.
Quote:

Originally Posted by conty one (Post 2646253)
popasan ai o sportiva exceptionala..felicitari..imi place mult culoarea ..(asa a avut si tata o berlina de culoare ca a ta) .o culoare extraordinar de frumoasa si jantele dau bn pe masinuta..

Multumesc de aprecieri, in privinta culorii nu stiu daca va ramane asa, cu toate ca dupa ce am spalat-o arata super bine combinatia intre verdele ala si negru. Barfta si tie.

Problema ii ca acum toata lumea intoarce capul dupa masina, de la ala ce are X5 la ala care plimba cainele si sa nu-i uitam pe cei cu ochii albastrii, bafta tuturor.

BTL-gordini 17-09-09 12:38

Arata bine masina acuma cu jantele si aspectul e cu mult schimbat.Un singur lucru puteai sa faci si u cu referire la nr.de inmatriculare, toti au nr. din acestea, puteai gasii ceva mai finut si sa fie mai aparte.Spor la munca.

popasan 17-09-09 14:07

Ai uitat ca facem masina cat mai de rallye? Asa ii dacia cu 84 de ViTaMine (replica lu' mama):lol:, spor la treaba si tie.

nelutzu 17-09-09 14:22

Imi place ce vad......felicitari Caline si spor la treaba in continuare.Sper sa o vad live cat de curand.

tm 63 flo 17-09-09 18:39

ce pot face niste jante?!!!
Superba,mare grija de ele, sa le porti sanatos.

Ruffy RUF 19-09-09 14:40

Popasan ! te invidiez! si nu facem schimb ford mondeo pe dacie?:))

popasan 19-09-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 2652236)
Popasan ! te invidiez! si nu facem schimb ford mondeo pe dacie?:))

Mah tu baga-ti mintile in cap, ti-am spus ca NU dau Dacia inainte sa am jantele, acum da-ti si tu seama, masina la mine ramane forever:lol:, nu stiu ce va apuca pe toti, cum vedeti o dacie mai rasarita cum vreti si voi una, dar pana acum nimeni nu dadea nici 2 bani pe ele, in special pe sporturi, ca deh 2 usi, portbagaj mic....
P.S. Azi a venit prin posta noul ei certificat de inmatriculare.

andi_cimpean 19-09-09 19:21

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 2652365)
nu stiu ce va apuca pe toti, cum vedeti o dacie mai rasarita cum vreti si voi una

dreptate ai :lol:...dar acum trebuie sa le dai si lor dreptate.

Au vazut un lucru frumos (Dacia ta, si multe altele de pe forum), si le place. Stii doar vorba aia..."Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!"

1300 19-09-09 20:40

Si nu e singurul care primeste astfel de intrebari total negandite...."Nu vinzi dacia?"

Imi zboara gandul la lipsa de imaginatie si la puterea banului.

b08ygs 19-09-09 22:13

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 2652967)
Si nu e singurul care primeste astfel de intrebari total negandite...."Nu vinzi dacia?"

Imi zboara gandul la lipsa de imaginatie si la puterea banului.

pana si eu cu junghiu meu am fost intrebat daca vand masina:lol::lol: dar la mine se trage de la roti:-P si calin are dreptate... pana acum lumea zicea: "ce ma ai dacie:lol::lol: ce prost esti..." si acum le vad facute asa la smecherie toti vor dacie modificata...ca dehhh... e la moda... na p..a ma stati voi cu strainezele voastre:lol: caci noi suntem prostii cu daciile:D si ne mandrimi cu ele din "n" motive;)

Mandeologul 19-09-09 22:19

Super tari jantele... SUPERBE!

Ruffy RUF 19-09-09 23:06

calin stie ca mie imi plac daciile nu doar de acum :) deci nu ii asta o problema eu il tachinez asa :)) oricum frumoasa dacia lui ca multe altele dar nah ii din alba de la mine si :> sunt mandru :)

Mandeologul 20-09-09 00:30

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2653173)
pana si eu cu junghiu meu am fost intrebat daca vand masina:lol::lol: dar la mine se trage de la roti:-P si calin are dreptate... pana acum lumea zicea: "ce ma ai dacie:lol::lol: ce prost esti..." si acum le vad facute asa la smecherie toti vor dacie modificata...ca dehhh... e la moda... na p..a ma stati voi cu strainezele voastre:lol: caci noi suntem prostii cu daciile:D si ne mandrimi cu ele din "n" motive;)

Bine zici omule, vai ca abea astept sa imi termin dacia.!:rolleyes2. Si totul se trage zic eu de la cat de frumoasa e dacia 13xx pana la urma. Nu degeaba a avut si are asa succes, cine a facuto a gandit bine. Urmatoarele masini noi vor fi ori masini zburatoare... sau dacii 13xx. :D

popasan 20-09-09 19:24

Oricum masinile astea vechi au ceva aparte, se aude motorul in interior si nu poti sa adormi in ele:lol:, si nu te ajuta atatea sisteme electronice si senzori, esti legat direct de masina.
Masinile astea starnesc unora amintiri placute, pentru ca majoritatea au inceput cu o Dacie, inafara de generatiile astea noi, care isi iau straineze pentru ca s-or saturat de batrana Dacie, si nu stiu sa pretuiasca o masina clasica, asa cum se intampla prin tari mai rasarite, dar suntem cativa oameni care vrem sa tine in viata masina cu care pana la urma s-a construit Romania, iar noi venim tare din urma:twisted:

catalin90 21-09-09 11:56

bv poposan a fost un discurs frumos mi-a placut bafta in continuare la ce vrei sa faci;)

Edy_FNM 22-09-09 00:14

bai caline nu ai povestit la baieti ca te-o oprit politia numai sa vada masina mai de aproape

popasan 22-09-09 09:27

Quote:

Originally Posted by Edy_FNM (Post 2658699)
bai caline nu ai povestit la baieti ca te-o oprit politia numai sa vada masina mai de aproape

:lol: Pai cam asa a mers treaba:
-Buna ziua, agent........de la Politia Rutiera, v-am oprit ca....mai sunt Dacii dinastea Sport prin oras? Ca am vrut sa te opresc si alta data.
-Mai sunt cateva
-Actele va rog frumos.
-Ai modificat-o?
-Inca nu.
(am primit actele inapoi desi nu s-o prea uitat prin ele)
-O dupamasa placuta in continuare
si am plecat:D

b08ygs 22-09-09 11:38

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 2659076)
:lol: Pai cam asa a mers treaba:
-Buna ziua, agent........de la Politia Rutiera, v-am oprit ca....mai sunt Dacii dinastea Sport prin oras? Ca am vrut sa te opresc si alta data.
-Mai sunt cateva
-Actele va rog frumos.
-Ai modificat-o?
-Inca nu.
(am primit actele inapoi desi nu s-o prea uitat prin ele)
-O dupamasa placuta in continuare
si am plecat:D

asa pune-te bine cu politia romana:) 8)

Alex_19Mig 22-09-09 14:08

Tare asta:)).

flocea_ro_ab 22-09-09 15:40

meri mai usor la semafoare ca scoate fum.. negru

popasan 24-09-09 17:23

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 2660127)
meri mai usor la semafoare ca scoate fum.. negru

Si ce are? iti afum vopseaua alba? macar a mea scoate fum si merge:twisted:, ce sa facem io fi ajuns si motorului de atatia ani, dar fara frica, va veni unul mai inimos8)

flocea_ro_ab 24-09-09 17:45

io zic sa faci ceva cu amestecu.. ca motoru mai poate..

popasan 24-09-09 17:47

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 2666236)
io zic sa faci ceva cu amestecu.. ca motoru mai poate..

Ii de la turbo ma:D, trebuie sa vad de ea ca in ultima vreme ii cam foame

flocea_ro_ab 24-09-09 18:40

da da ... baga-i pe matz..;)) mie imi tre un corp de pompa:-s

popasan 25-09-09 18:32

3 Attachment(s)
Si azi dupa ceva umblatura am reusit sa pun si volanul pe masina:D, inca un pic detaliu;), dar de saptamana ce vine lucrurile la masina se vor derula mai greu din cauza distantei, la care este facultatea, dar se vor strange fonduri pentru lucrarile pe care vreau sa le fac...

b08ygs 25-09-09 20:19

de unde ai volanul??? este super marfa:D vreau si eu:-P

sorin_sorin95 26-09-09 00:04

Am eu un volan asemanator daca te intereseaza.
Si ca sa nu fiu in totalitate offtopic ma bucur ca lumea se mai indreapta si spre alte culori decat banalele albastre si rosii ,Frumoasa masinuta.

dog99 26-09-09 00:18

frumos rau se vede cu noile roti,sa le forjezi cu placere.bafta

popasan 26-09-09 08:31

Le forjez doar cand simt nevoia, acum merge mai mult pe viraje ca imi place cum se invarte noul volan:-), iar prin oras "senzatie majora cu 40 la ora". Multumesc. Cu rotile or fost mici probleme pentru ca frecau in unele viraje luate tare, dar am indoit buza din interior de la aripa cu o teava.

spyker 27-09-09 23:11

2 Attachment(s)
iti pica ochii in gura cand o vezi:lol::lol:

AG-20-MCA 28-09-09 02:30

1 Attachment(s)
am si eu o poza de la intalnirea 1300 cu sportiva:D

tunerul 29-09-09 09:57

popasan stai cumva in caminul Marasti din cluj? ca ti-am vazut masina prin parcare....:D arata super misto in realitate

popasan 30-09-09 16:05

Quote:

Originally Posted by tunerul (Post 2677520)
popasan stai cumva in caminul Marasti din cluj? ca ti-am vazut masina prin parcare....:D arata super misto in realitate

Da masina, acum ii in curte la camin:-), am vazut ca multa lume intoarce capul dupa ea, iar cand am bagat-o in curte s-or strans in jurul masinii ca sa le arata motorul:lol:, deja masina si-a facut o echipa tehnica, iar un baiat de la AR, o ramas uit si cine trece pe acolo il chema sa vada masina, printre care si un baiat cu un 2CV.
Dar cea mai tare faza o fost cand o venit un smecheras cu un seria 5, care o parcat in fata mea, s-o aseaza cu fundul pe mercedesul de langa si se uita cu tovarasii lui la Dacia Sport.
Multumesc tuturor de aprecieri si poze...

tunerul 30-09-09 16:41

nu de alta da sunt din alba si eu si am mai vazut-o si in alba si pe forum si am ramas masca cand am vazut ca stai in acelasi camin ca mine
apropo si eu sunt de la AR...:-P dak vrei sa mai vb da-mi un pm oricum respect!!! ai o masina super

RobertRFG 30-09-09 17:18

Ce de auto-reclama......

cannavaro 30-09-09 21:11

daca are omul cu ce...

altii moare si d-asta n-are.

All times are GMT +2. The time now is 20:42.

- Copyright 2026 4Tuning