![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Vineri sheapa masii...ma gandeam la altceva!Scuze!
|
uai..da voi ci dracu facitz cand stati impreuna?? a? k e suspect :D
unu greseste k se uita la tv..si scrie acasa in loc de afara...asta scrie duminica in loc de vineri.. :twisted: ce-i cu voi mai baieti ? :D ce se intampla? stati prea mult impreuna? :D we crys...da ci iti mai place sa incarci omu; sa mor io ... acuma dak edy zice k nu ..sau nu raspunde..pun pariu k zice vreunu k .. vai..da ci ii asa mare treaba.. ? kiar dak e pusa sub forma de gluma..totusi...featheru' meu stii? ;) dak eram 4 5 oameni...care stam impreuna mai tot timpul..atunci..mergea un gratar acasa la cineva..dar asa.. nu da bine.. in fine..dak e vremea frumoasa.. facem un gratarel ;) k sa spargem gheatza :D pana vineri ..va salut..dar ne mai auzim..si o sa discutam atunci detaliile ... bafta |
Quote:
Ce ziceti? Eu merg aduc eu gratarul si carbunii. |
eu aduc una care se baga....
|
:)) Ce cap ai ba..Vi vineri?
|
Quote:
aduce axl carbunii...asa a zis.. ati vazut da? deci e oficial... AXL ADUCE CARBUNII !!! ai grija omule k nu iti incap in portbagaj ;) dar te-ai incaltzat/... mai trebuie unu cu lemne k sa te mai scoata oleak... restul...vorbim vineri de bani ... sa vedem care si cum punem k sa fie frumos da? si fara figuri...atata stabilim atata dam..dak vrei bine.. dak nu ,hai pa ! ne putem distra si fara calici :D :twisted: si io ma gandeam tot la terenu ala de pe bucium k mai merge asa cate o invarteala scurta p iarba ;) si de un fotbal... care aveti porci..vaci...oi...in familie..sau in scara... aduceti si voi la taiat :lol: k sa nu mai cumparam :D :lol: hai k vorbim vineri despre asta :D bafta |
Eu am doi porci....
La etaju 3! |
Quote:
|
aaa si sa nu uit. Sa stabilim cine merge sa cumpere carnea de mici pt gratar si de unde. Si sa nu uitati de mustar si de bere. Mici ies mai buni daca peste ei se pune putina bere inainte de a fi scosi de pe gratar:-) spuse dl bucatar Alex. Trust me.
|
Care e sofer pe aici?Sa ridice 2 dejte sus ... !
|
:drunk: Daca ridic asa nu e bine :)
|
as ridica eu 2 deshte da nu pot :D sau nu le gasesc.. k unu e in ureche..unu in nas.. altu scrie si alte se scarpina :D deci.. nashpa treaba ;)
cat despre condus..sa-mi bag... featheru meu :D... k io dak scap la vreme buna..s-o terminat shmekeria ;) mai un gratarel..mai o bere..mai un fotbal..mai 2 beri..mai o muzica...mai multe beri :D si tot asa ;) voie buna sa fie..mancare si bautura..k de restu ne ocupam noi cativa :D numai bine |
Cristi te astept Vineri la 21.00 impreuna cu ceilaltzi din Bacau care freaca mentosanu prin Iasi!Si Duminica la gratar ca sa va otravesc si sa va iau masinile!
|
Ok...SFW e la Bc si nu cred ca ajunge...Sa il sun pe ZZ sa vad ce face..oricum eu vin vineri :)
|
ma scuzati da aveti niste fete prin iasi superbe.......noroc
|
Si cum de nu ai ramas pe aici...poate iti faceam cunostintza cu vreo cateva! :)....Poate chiar te si mutai in Iasi!
|
da daca vineri e frumos, si pana dumineca se face urat? nu mai bine ne vedm de ale noastre vineri, si daca e frumos dumineca ne adunam la o ora stabilita, punem banii si mai departe vedem noi ce-o iesi.
NU? |
faci cum vrei omule ;) da ca sa ne adunam duminica...ne ia ceva vreme.. pana adunam banii..pana se fac cumparaturile..pana una alta..e seara ;) ziua e scurta .. nu e vara..
asculta ce zic. k nu vb aiurea.. am patit...sa fac gratar pe nocturna.. si mort de foame si frig.. nu zic k nu e frumos.dar totusi..d c sa nu facem ziua si ..dak se vrea..sa prelungim pana noaptea?? :???: in fine..faci cum vrei..nu te obliga nimeni..featheru meu :D salutari |
Quote:
eu eram doar precaut. bun strangem banii, ne hotaram, iar dumineca e vreme de stat in casa.ca facem? si cu banii cheltuiti pe toate alea, si cu buza umflata ca nu poti iesi.:dribble: acu Doamne ajuta sa fie frumos afara. dar daca nu e?!! intelegi acum ideea mea???:?: :lemon: |
eu vin azi la 21 la palat....se poate sa apara si silviu cu al lui ST...proaspat modificat la collina :shock: ....si am sa fac o liniutza cu el sa-l mai bat o data :lol: ......sau nu :???: .......hai....ne vedem diseara,in nr cat mai mare.....
|
nu am inteles gresit razvan...doar k a fost altfel de interpretare decat te asteptai.. dak sunteti asa optimishti..atunci e bine.. io unu nu organizez nimic..si gata... nu vreau sa ies in gaura ;) cine vrea..sa se bage..io am venit cu propunerea...cine se crede apt dpdv mental pt strans bani..sa se bage.. io ma abtin..
ZZ - diseara... vedem cum facem sa fie treaba buna sa nu stie nimeni nimic...deci vorbim acolo ce si cum..asta dak vrei confidentialitate..dak nu... faci cum vrei ;) oricum se anuntza frumos.. pacat k zyz e in rodaj :twisted: iar a mea..e pe butuci ... k iesea si mai si :D :lol: ne vedem diseara |
vin si eu , vin si eu :)
|
hai we sh tu :P ci dreq? :D se aduna lumea ;) te asteptam
din pacate nush cat de cald o sa fie afara..deci.. o sa fie si deplasari.. numa bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na..faci cum vrei.. io intrebam ;) numai bine..si...drum bun |
Espi itzi fac pana daca nu vii..ca tot te vad ca te plimbi prin Iasi dar nu itzi mutzi fundu pana la palat...si sunt destuuiiiii din care trag chiulea de la intalnirile 4T!
|
we da lasa oamenii sa mai traiasca..ce dreq? dak nu poate veni... nu poate ;) dak tu stai aici in iasi..ti-e usor sa vii..da ia gandeshte-te ..ce ai zis la bacau..mai tii minte? despre plecat in alte parti.. mai stii?? dak nu o sa iti zic eu cand ne vedem..adu-mi aminte..
tot esti tu violent..tot.. :lol: si dak nu vine lumea..asta este.. nu neaparat kiul...k doar nu ii obliga nimeni..dar.. dak nu sunt interesati sau nu pot sa vina..asta este..venim noi cativa ;) numa bine |
ce capos esti slipule. las ca mai vorbim cand ne intalnim
|
Esti mai rau ca o femeie.... itzi merge gura asa Tzaca tzaca tzaca tzaca!!!
|
nu ma duc in bt ca imi face placere sa conduc aiurea in plus.. am si eu treburi.. oricum sunt sigur ca daca grabesc pasu ajung pana la 9 la palat :) deci ne vedem acolo ... si eu tocmai de asta lipsesc de la intalniri pt ca eu vineri plec din iasi si vin inapoi duminica
|
nu grabi pasu k nu se merita.. stii cum stau jmekerii la panda cu radarele.. ;) vezi de treaba.. mergi normal..
razvan..nush d la ce te-ai luat.. crys... d c nu imi spui tu inaintea lu razvan?? sa nu spui k era ora de vina.. si..doar ma stii k is critic.. de fel.. si corectez tot timpul...asa k nu mai spune ;) .. asta e stilu meu..si nu mi-l pot schimba.si nici nu vreau.. da dak tii neaparat...eu tac ;) si merg inchis.. :twisted: ma descurc oricum ar fi.. bafta |
La 21 la Palat..Vine si Silviu_Tun :)..
|
deci vine lume a? las k e bun asa ;) cat despre duminica.. eu am incredere k iese frumos.. dak se organizeaza ... vb acolo exact..
hai veniti si voi..p la 9 fara ceva da? poate reusiti.. k si asa nu se sta mult. ... k dak veniti la 9 jum...10 fara ceva.. deja se discuta..blabla.. se plictiseste lumea.. altele.. ne vedem acolo..bafta |
Care vine sa ma ia?
|
Vin eu daca imi zici unde!!
|
O fo fain!!Mai ales la McDonald :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Prea tare fratzilor!
|
Quote:
prea tare.. pune si niste poze crys :D de la mecduck..cu andrey :))) blonda noastra de la drept (picioru drept) :twisted: va salut |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning