![]() |
Re: Nissan Skyline R33
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
Quote:
|
27 Attachment(s)
Niste poze cu sky-ul gasite intamplator pe un site...cred ca sunt de la Timisoara...;)
Sper sa te ajute la colectie...:lol::lol::lol: Succes...;) |
Maaaan , ce fain iti suna evacuarea :rockon: glad 2 see ya prin trafic in Baia Mare
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
dak mai ti minte vb asta ... (din public) rupele ***** baa :)) ... nr1 ciuli ... mia placut ff mult ... pacat ca nu am timp sa citesc th tau acum ... poate sapt care vine ... dar sincer iti stiu masina si sunt sigur ca nu mai era ca inainte ... cel mai putin la partea de motor :P ... ff frumos ;) bft multa ...
1-0 pt japonia :X |
Quote:
sa imi lasi si mie iar un PM cu id-ul tau ca.....am pierdut mesajul ala :lol: |
Quote:
1-0 japan :twisted: |
Quote:
Lasa ca reusesti tu cumva sa o faci competitiva si asa te dai super frumos si faci sa imi sara inima din piept :X Hai sa ne auzim cu bine,acu mai rarut prin cluj eh ?:P gata cu facultea alea alea ....... |
21 Attachment(s)
Să te bombardez cu poze :arrow:
Īmi dai un buzz pe mess să ţi le dau īn original ...că astea sunt micşorate :-P |
|
Geniala pozitia baiatului dupa masina cu numere de Iasi. Nu mai stiu daca el este si propietarul... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1276116888
|
foarte tare filmul!!!!!
@ sant0s : astept un semn de la tine in seara asta ca vreau sa iau ceva de la tine! baft0s!!!! |
Nea ciuli mutani pt plimbarea dea latu:D a fost demential:D
|
keisuke-san, noutati? prin partea asta a noastra a tarii nu se anunta nimic?
|
Quote:
Masina este in perfecta stare de fuctionare si putin mai rapida da de obicei ;) Dat fiind pretul extrem de mic anuntul expira in aproximativ 3 saptamani, daca nu se vinde o tinem pe stoc :lol:. Motivul este unul evident : vreau sa trec la urmatorul nivel :lol: Detalii: 0741 066279 -ciuli |
Sună frumos next level :D
|
R34 GT-T? 8)
|
Quote:
Quote:
https://forum.4tuning.ro/494-anunturi...ml#post3621316 -anunturi nissan- |
sa o pun si eu pe a mea la vanzare ? :))) k vad k e la moda, oricum las k o tin acolo pana imi iau motreta, dupa aia vedem :P bafta mosu
|
Update,
Pret: 6000 Euro, accept variante de 4000 Euro + o masina (preferabil tractiune spate ) |
gata ti-am terminat de citit topicul :oops: masina o stiam de la cateva evenimente la care am fost si eu spectator :D bafta in continuare si sunt curios pe ce treci :lol:
|
Quote:
|
Sefu,
lasa tu pozele,baga niste filmari ,sa vedem si noi ce ai mai lucrat de la ultima etapa !!!! |
Iauzi nu mai se da masinuta:>
Sa te vedem in actiune cu ea acum:D |
Quote:
|
Poze filmele promise?? :P S aude ceva ? :D
Bft. |
DOMNU CIULIII ne ai promis niste poze filmulete cv
mai e in viata masinuta:D |
Na poze ceva?Ce mai face masinuta?
|
Mai bibane, am 5 bucati 205/55/16 cu cam 1mm peste limita de uzura, treci sa ti le dau?
|
Felicitari pentru etapa de la Timisoara!!
Unghiuri superbe si muuult fum! Felicitari inca o data si bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2024048 |
Domnu esti genial cu o masina geniala si un drifter de nota 100:D felicitari si bafta mai departe
|
nu este mult 6000e pt o masina de asemenea nivel.
singurul minus mare este ca are volan pe partea gresita, dar masina asta este pt show, nu pt autostrada. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning