![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
Semnalizari negre, neaparat... Sau poate le scoti de tot, si pui niste leduri portocalii in locul pt proiector din far ;)
ceva de gen http://www.skodatuning.ro/produse/oc...rior-negru.htm |
Quote:
|
Sper ca te-ai orientat spre faruri OEM cu xenon, nu spre ceva aftermarket cu "eingel" sau "dei lait"
|
Farurile vor fii OEM , nu stiu daca am sa reusesc sa iau cu lupa,dar nu e asta o problema si apoi vor fii vopsite la fel ca astea in interior doar ca vor fii lucrate cu o atentie mai mare
|
daca e sa iti pui faruri cu lupe si sa le iei sh ai grija ca oglinda sa nu fie topita( asa cum am eu) ca nu sunt bune de nimic...
|
Salut. Daca am inteles eu bine ai scos toba finala de la masina? Daca da .... as vrea si eu sa vad cum se adude....un filmulet sau 2 min sa ne intalnim in oras. Ms. Frumoasa masina!
|
Imi place enorm de mult masinuta ta. Daca aveam octavia, cam asa ar fi aratat ....:D Succes in continuare cu ce ti-ai propus!
|
Quote:
Iti multumesc :) Quote:
Nu m-am grabit deloc de cand am inceput sa ii dau o alta fata masinii mele si nici de acum incolo n-am sa ma grabesc pentru ca atunci cand voi spune gata,sa arate cum imi doresc :) |
Sa mai scoatem topicul de la naftalina..
Ieri am montat pe spate amortizoare sport ta-technix deoarece cele vechi fiind de la pachetul de drumuri grele erau mai lungi si se facusera praf.Sunt foarte multumit de noile amortizoare,nu imi mai ating rotile asa de tare dar tot trebuiesc roluite aripile. Astazi am montat toba sport ( japan style ) fara gat ars,toata din inox si nu se mai aude asa tare,se aude doar in ture un sunet gros. Sper de curand sa bag masina la vopsit,sa schimb farurile si sa-mi pun lupe pe cele noi |
Salut, poti sa faci te rog un filmulet cu evacuarea? Ca sunt curios cum se aude. Ca vreau sa imi fac si eu traseu complet inox 60mm si cu un mangaflow la mijloc.
|
Quote:
Am uitat sa precizez ca am achizitionat si un cric bilstein pentru masini joase,e super tare. |
8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi
|
Quote:
face senzatie pe strada :) mie cel putin mi-a intors privirea :) |
Quote:
|
nu cred ca ai pus finala in sfarsit !!! :D
bai , arata crima :D.....e altceva acum....bafta cu ea :D |
Toate la timpu lor nu ? :D
Hai mersi |
Romica nice car ;) .. bmw e a lu gaboru ?sau e lu vecinu de la care consumi apa :)) am observat ca e de vanzare !
|
Quote:
Nu era problema ca era de la fantana deci moca :) |
Ce mai tare skoda octavia tour bafta cu ea;)
|
Quote:
|
Quote:
|
pe superskoda.com am gasit la 800 de euro setul, originale skoda.
|
Quote:
Iar la el manopera + lupe + ornamente + xenon d2s +vopsit interioru negru la far = 200e Eu zic ca e foarte ok si suna mai bine 200e decat 800e :)) |
Salut,
Felicitari pentru masina, zimi si mie te rog cat te-a dus vopsitul? |
Quote:
Vopsitul nu stiu cat a fost pentru ca am vopsit-o pe casco la service-ul unui prieten.. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am mai prins o zi cu soare , cred ca a fost ultima si fiind si masina cat de cat curata am facut cateva poze :)
|
faina rau de tot .. jante .. culoare.. grda la sol.. impecabil..ft bine ingrijita.. bv!! numa bine..
|
Quote:
Nu e chiar impecabila cum imi doresc, mai sunt defecte pe partea de vopsitorie atat la caroserie cat si la jante , dar pana da caldura iarasi promit ca am sa le rezolv. |
Frumoasa ca intotdeauna, nu imbatraneste niciodata.
O vedem la GrandPrix ? |
5 Attachment(s)
Quote:
Daca nu o sa gasesc o alta masina am sa vin cu a mea.. Si cateva poze noi .. |
Felicitari, are tot ce-i trebuie masina ta de la A la Z :D
|
Quote:
|
jantele au intrat la vanzare!
600e anvelopele 235/35/19 fata dot 2010 au profil 8mm si spate tot 235/35/19 dot 2008 profil 7mm |
Astazi s-au montat jantele de tabla pe 16" cu anvelope de iarna, masina arata ca dracu acum dar n-am ce-i face.Cele pe 19 vor intra la pregatit de vopsit iar apoi in primavara vor fii vopsite.
I-as ruga pe cei care le au cu photoshop-ul daca ar putea sa-mi faca un virtual cu rotile pe 19 vopsite aurii ( o noanta mai deschisa ) si negru lucios. Daca are cineva 2 anvelope 205/55/16 de iarna cam la 1 mil bucata,m-ar interesa ca am 2 cam praf. |
4 Attachment(s)
Sa mai scoatem topicul de la naftalina.
Am si eu nevoie de cateva pareri sincere.Astazi am primit o oferta de a vopsii masina in service-ul unui prieten.Mi-a aratat o aripa vopsita un gri gen carbon metalizat mat si am ramas extrem de uimit. Mi-a propus sa-mi vopseasca masina rosu metalizat mat si sincer nu stiu ce sa fac.Daca ma hotarasc sa o vopsesc mat jantele vor fii un negru mat sau un gri inchis. Am atasat si cateva poze ca idee.. As asteptata si idei cu alte nuante de rosu , mai putin candy apple,culoare pe care mi-o doresc dar m-ar ajunge mai mult decat imi permit momentan. |
eu zic sa incerci sa o faci in photoshop sa vezi cum iese ..mai bine ne spui ce ai facut duminica la masina :)))
|
Eu zic ca ar da super pe skoda........ acum tu hotarasti
|
de ce nu incerci sa ii montezi in bara de RS proiectoarele de pe Octavia 2 varianta 1,dau foarte bine
|
mie unu imi place maxim nuanta ce este pe camaro, insa sa fie lucios nu mat.. mie culoarea mata mi se pare urata pe o masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning