![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
10 Attachment(s)
Noile anvelope Bridgestone Potenza S-03 de data asta pe 205/50/16
|
Cred ca e cea mai buna alegere pr a impaca designul si confortul pt drumurile noatre. LIKE :D
|
Quote:
Mai jos pun o lista cu modificarile principale survenite la masina Roti si suspensii: Jante Sparco 15” Anvelope iarna Matador MP 59 Jante Borbet T 9J 16” Anvelope vara Bridgestone Potenza S-03 Arcuri Eibach Amortizoare Sachs Advantage Bara stabilizatoare CSR Exterior: Bara OPC Bara spate OPC Eleron OPC Oglinzi OPC Grila radiator Lester Pleoapa luneta CSR Motor: Filtru K&N + Admisie Vectra C Bujii NGK Iridium Borne aurite Toba finala sport Lumini: faruri dayline xenon faza scurta 55W 5000k xenon faza lunga 4300k stopuri full led Proiectoare Valeo cu becuri M-tech 4350k Interior: Interior piele alb-negru (Volan, schimbator, frana mana, scaune, bancheta, fete usi) Scaune fata sport Bancheta spate cu cotiera Cotiera fata Armrest Folie autorizata Mp3 Sony GT630UI +boxe spate DLS + 4 tweetere+amplificator Focal + subwoofer Focal +condensator Juice Insonorizare usi fata spate si portbagaj yacc(BordComputer aftermarket) Montat activat CruiseControl Modificat ceasuri, bloc lumini, display, consola centrala si butoane geamuri in alb-albastru Next step .... Evacuarea |
asa mai merge omu :) vezi ce diferenta este 55 ala pe langa 50 :twisted:
|
alta viata....dupa cum s-a mai zis ii mai inbinat utilul cu placutul...
se poate si mai frumos dar nu permite intradevar drumul dar nici chiar talon de tractor 55... ii ok asa.. bafta |
Da, arata mai bine, nu am zis niciodata ca nu ar arata bine, dar acum am o grija si mai mare la gropi. Nu de dragul lor cat de dragul meu ca ma simt ca intr-un cart cand dau in gropi. :D
Dar si pe viraje masina sta mai bine decat cu talon mai mare. Am simtit imediat diferenta intre talonul de 65 de pe rotile de iarna si actualul de 50 de pe cele de vara, si normal de altfel. |
5 Attachment(s)
Deoarece serpii luati acum ceva timp nu au putut fi montati pt ca nu sunt pentru Z16XEP ci doar pt astrele facute pana in 2004, am facut momentan doar traseul cat-back.
Dar am pus si catalizatorul sport de acum pt ca la inceputul lunii iunie ma duc sa fac si serpisorii custom. Asadar acum am pe masina 2 catalizatoare (cel original si asa sport) si 2 tobe Magnaflow. Ceva poze la repezeala: |
Pt ce motor sunt serpii pe care i-ai luat?
|
Z16xe, Z14xe, X16xel, etc
Pt toate astrele de 1,4 si 1,6 produse intre 1998 si 2004 |
Un filmulet cu evacuarea actuala?:lol:
|
Dupa ce fac si serpii
|
Quote:
|
Nu cred
|
nu ai spatiu sa ii pui doua tobe finale ? sa pleci in Y cu ele ? stiu ca e rezervorul .... ar suna si ar da-o mai bine , zic eu ...
oricum ce fel straluceste chromul ala :x :X:X |
Nu-i crom ... e inox de cea mai buna calitate :D
Cat despre a doua toba nu e vorba de rezervor ci de faptul ca nu tai bara pt o toba in plus care oricum nu ar ajuta la nimic |
Foarte tare ceea ce ai făcut!
Cât te-a dus ($) tot traseul? Dă-ne şi nouă mai multe detalii...:D Aş face nişte sacrificii, ca până în toamnă să-mi arunc şi eu aşa ceva sub maşină... P.S. Nu-ţi gâtuie puţin motorul, faptul că ai două catalizatoare? |
Catalizatorul +intermediara+finala (Toate Magnaflow) + traseul de tevi din inox + manopera a ajuns 1750 ron.
Momentan nu am simtit lipsa de putere datorita celui de-al doilea catalizator, sper ca dupa ce dau jos catalizatorul original si sa pun serpii custom sa simt o crestere de putere. Oricum vor urma si alte modificari pt incercarea de a scoate cat mai mult din acest motor, daca nu se poate omologa alt motor(mai potent) decat cu niste costuri exorbitante ...:evil: |
2 Attachment(s)
nu ai cum sa simti o "gatuire" a traseului din cauza prezentei celui de-al doilea catalizator, pentru ca este unul foarte special, atasez poza
|
2 Attachment(s)
S-au montat si serpii custom facuti la AllCustom...
|
Ceva impresii? Simti o crestere de putere/cuplu? Cum e relantiul masinii?
|
4 Attachment(s)
acestea sunt mai concludente:D ,
Multa bafta, Tavy |
Quote:
Multumesc tavi pt poze. |
Cat te-a costat montatul serpilor?
Eu nici acum nu i-am montat pe cei de la tine :sad: In ce sens trage mai bine?....urca mai repede in ture sau ai top-speed mai mare? |
Nu cred ca are top speed mai mare, cred ca reuseste sa accelereze putintel mai rapid. Nu vreau sa fiu carcotas dar nu-mi place finala, am eu ceva impotriva tobelor "japan style" pe alte masini decat japoneze...but maybe it's just me:)
|
@FeS...Nu as sti sa iti spun cat ar costa doar montajul, pt ca eu am platit la comun fabricarea lor + montaj, dar data trecuta cand am vrut sa-i montez pe aia care sunt la tine tavy mi-a cerut undeva la 150-200 ron pe montaj.
Nu am avut cand pana acum sa verific top speed-ul si asa cum a presupus si Antilles accelerarea se face mai repede in sensul ca trebuie mai putin timp sa ajungi la o anumita viteza decat inainte de modificari. @Antilles la inceput nici mie nu mi-a suras ideea de a monta o toba de genul asta, dar acum dupa ce a fost montata imi place cum se vede cand privesti masina din spate, nu stiu pt cat timp o sa am aceasta parere, dar momentan o mai tin, cand m-oi satura de ea voi pune altceva. |
Quote:
|
Soon....
Maybe today... :twisted: |
Quote:
|
Am reusit in cele din urma sa fac un filmulet cu sunetul evacuarii
https://www.youtube.com/watch?v=2zQiyXJljOM inca 1: https://www.youtube.com/watch?v=CGthD5ejjmE |
serpi sunt prea misto lucrati :twisted: si sunetul e froumos dar in realitate imi imaginez ca suna mai frumos :D
|
Aseara pt prima data am resit sa-i inrosesc(serpii) nu pot spune in ce hal de misto se aude dupa ce se incinge avacuarea.
|
Cand mai vii prin bucuresti, neaparat trebuie sa ne vedem :lol:. Foarte tare!
"ii da, de o cracaneaza" :))) |
frumos :D...da ii da de o cracaneaza :))))
|
Quote:
|
a draq viperina, nu pot sa fac un pas fara sa fie in spatele meu :lol:
uskt, perfect, ne vedem atunci! |
Suna superb:oops:
Unde erati ?Sojeva?:D |
Quote:
uskat felicitari pentru evacuare, ce mai urmeaza acum?:twisted: |
Vreau sa pun si pe spate discuri cu striatii (Ate powerdisk) si automat voi schimba si placutele actuale EBC green stuff(de care nu am fost multumit deloc) cu unele Ate.
Apoi mai vedem.... |
se aude crima :D si live se aude de no comment te-am zarit intr-o zi si suna evacuarea nu gluma :D
|
Prima dată se aude... apoi se vede!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning