![]() |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (UPDATED !!!)
Quote:
presupun ca atata timp cat masina are ITP in germania si asigurare valabila acolo , nu e nici o problema. .... parca s+a mai si discutat |
Eu ma intreb la ce le-a fost capul politistilor in conferinta de presa si pana atunci... Si cum de isi permit sa modifice ei schimbarea, asa brusc, pe ultima suta de metri, incurcand o gramada de lume. Puteau sa gandeasca un pic inainte si sa stabileasca ceva concret de la bun inceput.
|
Quote:
oricum,pt cei care vor sa se inscrie asta seara... mai aveti la dispozitie apox. 50 min. de la ora 10 nu mai primesc nimic.cine nu s-a inscris o poate face maine dimineata incepand cu 08-08:30. va asteptam!!!!!!! |
Pfff !
Acum vad, "au sunat cei de la Politia Bucuresti". Hai ca asta e tare ! A sunat un reprezentant al Politiei Rutiere - Bucuresti, ca sa stabileasca regulile competitiei de la Pitesti, ca si cum in acest oras n-ar exista aceasta institutie faimoasa, (Politia Rutiera) ?! Sigur nu e manevra de-a celor carora nu le convin masinile fara ITP ? (se stiu clar motivele adevarate). E foarte posibil ca cel care a fost la telefon, sa nici nu fi fost politist macar. |
Quote:
din cate am vorbit si eu cu organizatorii , se pare ca intr-adevar a sunat un reprezentat al Politiei Rutiere , din bUcuresti (nu stiu exact daca Politia Rutiera Bucuresti , sau de undeva de mai sus) , si au spus ca nu vor avea voie autoturismele fara ITP si asigurare, in caz contrar li se va ordona celor de l;a Pitesti sa anuleze cursele .... |
Okay, am inteles. E foarte ciudat, oricum. :) Sa speram ca nu o sa existe (alte) probleme maine. Din cate am inteles de la organizatori, ei sunt optimisti, iar totul o sa iasa chiar mai bine decat anul trecut.
* Pentru cei din Bucuresti, care ziceau ca vor sa plece in "haita" de la Mc Donald's - Militari, ne vedem la 6 - 6:30 acolo. |
Quote:
am vorbit din nou cu organizatorii si am aflat exact ce s-a intamplat de la Politia Rutiera (din bucuresti) s-a primit un telefon la Politia Rutiera Pitesti in care au fost informati de faza cu ITP si RCA , iar Politia Rutiera Pitesti a anuntat organizatorii . Deci nu au fost contactati direct ... Sincer si eu sper sa iasa bine maine .... |
eu va inteleg. si eu sunt la fel de surprinsa,insa pt cei care doresc mai multe detalii il pot contacta pe d-l NITA IANCU de la procar racing team la tel : 0756 056 370 sau 0721 673 074
|
Toti din haita de la Mc'donalds ... se si dau ? sau sunt si privitori ? ca si mine de altfel ?
|
clar deci nimeni numai e treaz :))) atunci ne vedme maine la Mc```
|
Quote:
|
Quote:
repet si pentru tine am vorbit din nou cu organizatorii si am aflat exact ce s-a intamplat de la Politia Rutiera (din bucuresti) s-a primit un telefon la Politia Rutiera Pitesti in care au fost informati de faza cu ITP si RCA , iar Politia Rutiera Pitesti a anuntat organizatorii . Deci nu au fost contactati direct ... Sincer si eu sper sa iasa bine maine .... |
din pacate nu pot ajunge.sunt frant si abia acum am terminat treaba de la servici si apoi de pregatit masina. sunt tocmai in bacau. ne vedem pe 1mai. succes participantilor de maine.
numai bine, Dragos |
inca 7 ore si in pitesti o sa fie show mare :D
hai drq care vine sa dam cu matura sa curatam asfaltu :D :)) |
Quote:
da` chiar nu e nimeni la "incalziri" in seara asta ? |
Quote:
6-6.30 P.S.: Pt cei care nu stiu din cate am inteles vom fi asteptati de cateva radare pe autostrada..si ca un mic reward pt "incepatori" si vor sa fuga pe autostrada,recomad s`o luati inainte de ora 6.30 .. nu de alta dar am mici surprize pt "voi" .. ;) Nu vreau pt un tembel sa suferim toti;) |
cam devreme baieti cam devreme :) c faceti acolo d la ora aia?
|
lasa kidule ca incepatorii de azi numai dau banii pe benzina .. asa ca se merge la consum:D:D:D
|
hehehe nu au adormit baieti .. :))) inca cateva ore .. si mancam un big mac :))) ce radare .. avem .... detectoare ... noi sa fim sanatosi .... viata merge inainte ...
|
Quote:
sa aveti drum bun baieti , si sa ne vedem cu bine dimineata |
Quote:
|
Quote:
Haidi drum bun la everybody:!: |
Baieti stiti cumva masini cu ceva caluti sub capota cine vine ?? stiti cumva dak o sa vina si covei cu ursul ??
:D |
voi nu aveti somn?
|
asteptam soarele ..;) sper sa iasa bine nu k la craiova :)):))
|
Drum bune baieti ! sigur o sa fie mai bine ca la craiova !
|
Drum bun tuturor ! O sa fie o zi frumoasa azi...
Eu am gasit ulei din cutia de viteze pe sub masina, destul de mult, dar voi veni si in conditiile astea. Sper sa imi mai ramana un pic pana ma intorc inapoi in Buc. |
Quote:
nu sunt sigur daca vine covei , stiu ca in toamna a avut niste "probleme" cu Pol Rutiera de aici ... stiu sigur in schimb ca vor veni: - baiatul din Buzau cui Porsche-ul 911 Turbo , - CZR-ul de ei stiu sigur eu ... acum ... pot sa bag mana`n foc ca vor fi mai multi ... IN ALTA ORDINE DE IDEI , ESTE ORA 5:40 SI IN PITESTI CERUL ESTE PERFECT SENIN , IAR SOARELE SE CHINUIE SA RASARA DE DUPA DEAL .... VA ASTEPTAM LA LINIA DE START ! |
am vazut pe yahoo wether ca o sa fie aproximativ 16 grade..deci motiv de bucurie..
peste o jumatate de ora o sa plecam si noi din slatina ..ne vedem acolo |
si SHINE RUNNER RACING isi va face aparitia cu 6 masini la start , deja suntem pe drum
|
legale pitesti 380m
am si eu poze direct de la fata locului
|
Re: legale pitesti 380m
11 Attachment(s)
libere
|
cele mai de cacat curse. am stat ca prostii in strada. sa va fie rusina anonymous si celorlalti din pitesti. aveti un obraz foarte gros. sebastian te-ai strcat si tu. probabil k spaga a fost grasa..............
|
Quote:
Ditai bataia de joc fata de atatia participanti si spectatori. Sa va fie rusine! |
am ajuns acasa:)a fost frumos fara incidente ..totul a decurs uniform
|
Ce naiba s-a intamplat acolo???:?:
|
Quote:
Asta s-a intamplat. |
Quote:
Dar de unde ai ajuns tu acasa? |
1 Attachment(s)
Quote:
pt participanti nu bag mana-n foc ce motor are vectra asta fratilor, ca mergea tare rau |
7 Attachment(s)
multe surprize azi..se anunta o vara frumoasa..
vectra aia din ultima poza m-a speriat, ce motor are? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning