![]() |
Re: Renault Clio 1.4 AYG
4 Attachment(s)
Acum 10 luni am avut un noroc mai mare si am reusit sa imi iau un R. Clio stok,
Pot sa spun ca ultimile 10 luni au fost foarte incarcate pentru masinuta. Modificari: stopuri rosi, jante BBS 15", bad boy look, porbagaj clin, toba sport, folie geamuri spate, suspensie sport, capota-plafon-porbagaj negru mat, spoilare prelungite, macarale geamuri electrice fata, niste folie carbon 3M prin interior, porbagaj si interior antifonat pentru competitii audio, amplificator JBL 1250w rms, subwoofer GZ. 30 SPL 1000w rms, etc. 2 expozitii la activ cu Clio pe vitor or sa fie mai multe;) Deci pe final de an Va urez un an nou fericit si plin de bani pentru modificari. |
La multi ani şi ţie, doar o singura observaţie: tunul tau de bas nu cred că poate avea 1000 de wats rms. Mă rog, detalii :)
|
Astea sunt datele producatorilor, acum nu stiu daca e adevarat sau nu, eu spun ce spune producatoru:lol:
Descriere Amplificator Auto JBL GTO 1201.1 : Amplificator mono Putere maxima 1x1339W Putere reala 4ohm 1x787W Putere reala 2 ohm 1114W Raspuns in frecventa 10-302 Hz Telecomanda control nivel (optional) Control bass-boost variabil Crossover low-pass inclus 12 dB Descriere ground zero 30 SPL difuzor subwoofer 12" diametru: 30cm putere RMS: 1000W impedanta: 2 x 2 ohmi Xmax: 20mm Fs: 33Hz SPL: 92dB |
1 Attachment(s)
badabim badabum :lol:
sper sa iti placa :-) |
Super tare, Multumesc mult;)
8) |
my placere ;)
|
un sfat pe 2010 poate te apuci si tu de praguri :) .... ar fi o idee buna si poate vopsesti si tu barile culoarea masini ...si sa ramana decat plafonul negru ..daca-ti place dar capota fa-o culoarea masini .. si porbagajul , dau mult mai bine , manerele fale la fel culoarea masini si pentru praguri ti-as putea sugera o mica idee . are un baiat pe o supernova niste praguri foarte frumoase ( una albastra facuta la ghetto cred ) . sa fi sanatos si sa ai parte de bani sa poti sa-ti faci toate astea si mai ales timp . barile daca tot dupa ce pui pragurile scurteazale ... si fale sa vina la acelasi nivel , in fine esti tu baiat destept ... si intelegi ce am vrut sa zic . salut si sa o faci cat mai frumoasa in 2010 .
|
Eu zic sa puna barile stock, sa-i dea jos pragurile astea si sa ramana cele ale masinii. Cum a zis si Obelix, capota si portabajul in culoarea masinii. Folii pe geamuri, lasata jos, cu jantele astea vopsite albe si cred ca ar arata mai bine.
|
Singura chestie care nu me-a placut la masina ta pe real e bara spate:(!!
In rest totul e foarte tare suna bine arata bine niste jenti criminale ce sa mai un Clio frumos daca ar avea praguri si vopsea ar fii crima masina ta:D! |
la jantele astea ar merge niste distantiere ....
|
Quote:
|
bun .... dar nu ar trebuie sa le scoti pe spate mai mult si pe fatza mai putin ? ... ca o idee .
|
sunt doar 2 distantiere care merg pe spate, logic :lol:
|
3 Attachment(s)
I-am luat un volanel la baietasi, doar ca nu a vrut sa iasa volanu lui... dar o sa il pun eu:lol:
|
Nu avea airbag in volan ?
|
ba da.
|
mi se pare mie sau o sa pui mai multe accesorii in interiorul masinii in afara de volan:D
|
ti se pare, ce mai vezi tu pe acolo sunt piese de vanzare din dezmembrari :lol:
|
am si eu o intrebare de curiozitate cand ai comprimat arcurile sa schimbat ceva si cu flexibilitatea lor sunt mai tari mai moi sau sunt la fel...?
|
Si ai preferat sa renunti la volanul stock cu airbag in favoarea unuia sport MOMO fara airbag ?
|
3 Attachment(s)
sunt mai rigide acum.
renunt la el doar la expo. Mi-am schimbat si eu bornele cu unele de alama. :lol: :arrow: |
meserie !! 8)
|
pune ma mai multe poze sau macar un film!ce ai devenit asa secretos???
|
Zgomot nu muzica...:twisted:
|
12 Attachment(s)
O parte din muzica mea:lol:
:arrow: |
updateuri?
|
acum pe ultima suta de metri din saptamana in saptamana :lol:
|
Parerea mea e ca investitia e aiurea..:cry: la ce ajuta muzica?
mai bn luai o suspensie...niste jenti... bari de rs...ceva..orice altceva.. app acolo pe capota portbagajului e scotch metalic?:)) |
muzica te ajuta sa te relaxezi :D , o linie audio performanta este mult mai utila decat o bara care o spargi la prima bordura , parerea mea :D
peste banda aia de aluminiu merge lipita mocheta neagra :-) |
Quote:
|
poate ayg chiar eee cu muzica cu zdringhi zdringhi ... astea , de exemplu eu nu sunt dar imi place un lucru ca a antifonat masina .. domnule ayg pentru cateva ponturi ai putea sa antifonezi si plasticele fetelor de usi daca te intereseaza mai multe sfaturi sti unde ma gasesti . sal si chiar te felicit pentru munca depusa la muzica daca te de cuvant si faci fetele din fibra asa cuma ai promis .
|
Quote:
spunemi cat imi iei sa imi faci si mie spoilarele? ca le-am facut praf de la zapada asta:rolleyes2 |
pune-i ma stock...lasa-le dreaq de spoilere!:D
|
imi e lene sa ma duc acolo sa caut printre miiile de spoilere, dar asa aveam in plan...
|
Da???wow....ma bucur ca pot distra si eu pe cineva:lol::lol:
|
ayg daca ee discutam pe blx_23 ... nu facem aici comentarii . si da o sa te ajut nu-i problema .
|
4 Attachment(s)
un alternator de 125 ah
o baterie de 110 ah cu 2 ani garantie inca un amplificator etc :lol: :arrow: |
Azi a implinit un an de cand e in posesia mea :lol:
|
o aduci la 4tuning?
|