![]() |
Re: Vopsitorie Auto!
Quote:
|
13 Attachment(s)
Poze cu carenele de la Poket Bike ecologic... o pictura reparata......si unele lucrari VOPSITORIE/TINICHIGERIE/AIRBRUSH 0731 123 934
|
VOPSITORIE-TINICHIGERIE-AIRBRUSH
PRET VOPSIT PIESA (toate materialele incluse): 190 ron Pret tinichigerie: in functie de compexitatea lucrarii Airbrush: Preturi incepand de la 50 ron (capac rezervor) TELEFON 0731 123 934 |
VOPSITORIE-TINICHIGERIE-AIRBRUSH
PRET VOPSIT PIESA (toate materialele incluse): 190 ron Pret tinichigerie: in functie de compexitatea lucrarii Airbrush: Preturi incepand de la 50 ron (capac rezervor) TELEFON 0731 123 934 |
6 Attachment(s)
sal! zi si mie te rog frumos cat ma costa sa-mi repari aripa putin infundata. am incercuit pe poza locul respectiv.si mai sunt cateva poze cu pragul stang.pret cu tinichigerie si vopsitorie si cat dureaza.
ms.astept rasp |
Toderica,poti pune 2-3 poze si cu E39-le visiniu sau macar in ce stadiu e? :)
|
O masina de preparat complet cu chit si fuller, toata e tabla noua, doar de preparat pentru o colantare, la cat ma duce, e un cupe gen mustang, aproximativ pretul, merci
|
5 Attachment(s)
Poze masina
|
ce masina a fost asta la baza? :shock:
|
Quote:
|
ma balos,spre deosebire de golf manta s-a facut doar coupe :lol:
dar nu e manta,ca am eu doua si nu seamana,alte manere de usi,gaura pentru roata de rezerva la manta nu exista,roata sta in aripa ca la dacia berlina... |
este: mazda 121 coupe din 1977 :D
|
Quote:
Mai exista si Opel Manta Cabrio 1978-1979 care se chema Centaur ( cu care m-am si plimbat cand eram mic ca avea un prieten de familie din Campina) si mai exista Opel Manta 400 care se cheama TurboManta Are dreptate SXN . Bafta |
Bingo SXN
Quote:
|
Quote:
|
ma io m-am referit la coupe nu ca nume,la faptul ca e in doua usi,si aia cu haion,si aia fara haion,si manta 400 si toate,au doua usi :P
|
Quote:
Am inteles ce vrei sa spui , dar . Coupe = Sedan in 2 usi , Sedan = Masina cu Portbagaj (Manta B2) , separat de restul caroseriei , 2 Volume (Volumul Interiorului + Volumul portbagajului ) Adica Portbagajul nu comunica cu interiorul decat poate prin partea inferioara a caroseriei (canapele rabatabile) Masina cu hayon = Mono-volum , Manta B1 cu Hayon = Mono-Volum in 2 usi la fel ca Golf 1,2,3,4,5,6 , Mazda 323 , Honda Civic , Opel Kadett , Vw Scirocco , Corado etc.... Aceste masini conform nomenclaturii claselor auto (wikipedia) se cheama LiftBack (2usi) si Hatchback (4usi) sau mai popular Combi Coupe(termen folosit prima data de Saab pentru marketing) cum zice lumea. Iar conceptul de Liftback a fost introdus de Renault 4 (2 usi cu hayon) , Renault 5 si mai tanarul Renault Fuego ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Eu stiam ca si Hatch-ul in 2 usi tot coupe e.A mea,a ta,Astra GTC(Gran Turismo Coupe) etc=coupe :)
|
Quote:
On-topic : UP !!! (vin la tine cand imi revin cu banii ca am bagat in mecanica de m-am saturat , iar o dam ca anul trecut pe ultima 100 de metri) |
cat mai e de piesa ca ma intereseaza
|
Ai PM . Salut
Vopsitorie/Tinichigerie/Airbrush 0731 123 934 |
16 Attachment(s)
Poze cu cateva in lucrarile noastre
Vopsitorie/Tinichigerie/Airbrush 0731 123 934 |
VOPSIT TOTAL FORD FIESTA 2 USI .
PREZINTA MICI IMPERFECTIUNI : USA ZGARIATA , ARIPA SI STALPI MATUITI , LAC EXFOLIAT PE O ZONA A HAIONULUI . Culoare negru panther ( de fabrica). Mersi ! |
Salut. Vopsit jenti pe 17" in doua culori? Ceva in genul celor din postul de mai sus..
|
Tinichigerie/Vopsitorie/Airbrush
0731 123 934 |
Salve
Poti sa imi dai si mie un pret estimativ pentru o vopsire a unui VW golf 3. Initial am nevoie de vopsirea celor 5 usi dar si un pret pentru vopsirea totala a masinii. In functie de buget sa vad cum ma plasez. Multumesc, astept un PM |
Salut.Se poate un pret va rog pentru un set de jante de tabla pe 15" in genul celor de pe smart dar cu buza rosie?Multumesc mult de tot.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai multe detalii la nr. De tel. 0731 123 934 |
vopsit bara fata/spate ford focus mk1 in culoare negru, cam la ce pret ?
|
vopsitul integral pentru o skoda octavia 1, gri metalizat, la ce pret ajunge?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning