Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '92 - Civic EG6 - 1.6 16v (B16A1 *SWAP*) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/11238-92-civic-eg6-1-6-16v-b16a1-swap.html)

yulasinio 01-12-07 18:01

Re: Mi-am luat civic

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 1224503)
Asa ceva iti trebuie. Linii curate si subtile.

Si uite ca totusi acele indicatoare galbene dau super si pe negru si pe rosu. Eu le-as pastra daca ar fi dupa gustul meu.

Multi isi lasa jenti de 15" pe masina pt ca sunt mai usoare (manevrabilitate mult mai buna in curbe) si costul cauciucurilor este mai mic.

De aceea i-am spus si eu ca as schimba cateva lucruri la ea.
Stopurile si farurile nu imi plac din prima, jentile sunt mult prea mari iar cu bara de spate poti sa te indrepti catre JDM style. Dar poate vrea sa faca un show car ;) :-P
Astea sunt parerile mele si nu trebuie sa tina cont de ele.

P.S Civicul ala rosu e 8)

Nicknamed_13 02-12-07 02:10

Pai show car nu trebuie neaparat sa fie plin de aripi ca un avion. Civicul rosu a fost prezent la Salonul auto de tunning anul acesta in standul NZHonda.

yulasinio 02-12-07 02:53

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 1225495)
Pai show car nu trebuie neaparat sa fie plin de aripi ca un avion. Civicul rosu a fost prezent la Salonul auto de tunning anul acesta in standul NZHonda.

Da dar in NZ se ya ca show car si un JDM y0. Pe cand in ro trebuie sa fie bodykited ;)

Nicknamed_13 02-12-07 08:18

Scuze.....:oops: :rolleyes2

fanete 03-12-07 12:52

dupa cum am mai spus, fiecare cu gustul sau...

cred ca am mai spus asta dar barile si farurile le-am luat mult prea bine incat sa nu le iau. adica bara fata, spate si faruri am dat cit as fi dat doar pe bara fata.
eu unul aveam in cap sa schimb motorul si franele, o vopsea misto si atat.
acum ca tot am barile alea le voi pune. oricum... la faruri nu voi renunta nicicum. :)

civic rosu arata super bine. si lip-ul ala este foarte tare. dar daca iar ne luam dupa gusturi hai sa zic si io:
nu imi place lip-ul culoare neagra, imi place sa fie in culoarea masinii
nu imi plac chestiile alea de la geam
nu imi plac proiectoarele, sunt horror
la fel si farurile cu semnale galbene... macar sa fi fost albe
nu imi place dunga aia alba de pe cauciucuri....

si cred ca mai pot gasi :) dar asta i-a placut tipului care si-a facut masina...
PS. jantele alea nu sunt pe 16' ?

parerile voastre le ascult si trag din ele doar ceea ce imi pare mie ca aveti dreptate si care ma "coafeaza" si pe mine :)
nu am sa iau niciodata in nume de rau.

ideea e ca in romania lumea, exact cum s-a mai zis mai sus, zice ca tuning inseamna doar bari si eleroane. dar eu habar nu au ca eu am investit in masina asta cit as fi cumparat 3 seturi de bari si si as fi vopsit masina de inca atatea ori :) ma intereseaza ca masina sa mearga brici si apoi bag bari si chestii.
aspectul e cam pe ultimul plan pentru mine ... dar trebuie sa fac si exteriorul... :)
imi aduc aminte cita lume era in jurul impopotonatelor de la saloanele auto romanesti si cita lume era in jurul masinii lui sebastian...

yulasinio 03-12-07 18:39

Ti-am mai spus odata ca e chestia de gusturi... eu doar i-am spus lui nicknamed_13 cum sta treaba cu ro ;)
Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1227589)
nu imi place lip-ul culoare neagra, imi place sa fie in culoarea masinii

Poate nu vopseste bara pt ca e din fibra de carbon.
U ai vopsi-o daca ar fi pe masina ta?

Nicknamed_13 03-12-07 22:26

Eu as plange in public daca as baga atatia bani in tehnica si in look curat si intr-o vopsea super ca la salon sa se stea cerc in jurul unei rable plina de aripi ca de avion care se chinuie sa urce un deal cu motorul ala de aspirator. Tu dc crezi ca nu lasa aia capota deschisa?

In sfarsit. La motor ce mai ai de facut?

fanete 06-12-07 15:39

motorul merge foaaarte bine. ieri i-am dat VTEC :) am facut fo 600 de km cu ea si mi-am permis. oricum, nu am sa ii mai dau asa tare in gusa pina nu mai string chiuloasa si mai reglez tachetii aia si ce mai trebe...
rupe... instant suta. nu am masurat sa vad in cat timp face , e ploie la noi si urit. e timp.

shadowro 08-12-07 13:23

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1232995)
rupe... instant suta.

:) marfa ce pot spune :P

cioli17 08-12-07 15:32

Io deja am 1900km.Motorul trage beton,merge f bine,rotund.
Insa daca m-ar ajuta cineva cu o fuzeta dreapta as fii tare fericit.

ZooM-ZooM 09-12-07 02:45

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1232995)
motorul merge foaaarte bine. ieri i-am dat VTEC :) am facut fo 600 de km cu ea si mi-am permis. oricum, nu am sa ii mai dau asa tare in gusa pina nu mai string chiuloasa si mai reglez tachetii aia si ce mai trebe...
rupe... instant suta. nu am masurat sa vad in cat timp face , e ploie la noi si urit. e timp.

ce faci maine seara? :D :lol: :lol:

fanete 09-12-07 21:14

stau acasa :P

nu am chef de iesit inca.

am schimbat ieri fisele, delcoul ... am incercat eu sa reglez relantiul .. da nu prea mi-e iesit.

am sa trag o fuga pe la un service sa il regleze cum trebuie ca mai da si cu fum ... nu mult , da da cu fum.

numai bine

shadowro 10-12-07 11:13

nu te mai da cu baietii pana nu ti-o reglezi.

doggz 10-12-07 11:54

Fane, inteleg ca ajuti alti baieti cu piese sa-si repare Hondele lor, dar cu a ta deja exagerezi...ce-i mai faci fratzie ca am impresia ca de vreun an, doi, tot mesteresti la ea...
Glumeam...da-le viteza la aia, s-o vedem si noi...

fanete 11-12-07 16:25

pei ne vedem prin orash daca vrei sa o vezi ?

doggz 11-12-07 16:43

te-am asteptat la HOndafan, eram 3 del sol-uri, si restul numai accord-uri si civic-uri d-alea noi, sa vezi cum se uitau la noi, ca la urs, fratzie...

ZooM-ZooM 12-12-07 17:05

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1241586)
te-am asteptat la HOndafan, eram 3 del sol-uri, si restul numai accord-uri si civic-uri d-alea noi, sa vezi cum se uitau la noi, ca la urs, fratzie...

i am povestit ceva ceva.. :D :) next time il luam pe sus :P

fanete 14-12-07 08:54

:)

pei faza e ca vorbisem ca vin la intalnirea 4SS si s-a brodit sa fie la aceeasi ora amindoua intanirile...

ZooM-ZooM 15-12-07 13:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1245739)
:)

pei faza e ca vorbisem ca vin la intalnirea 4SS si s-a brodit sa fie la aceeasi ora amindoua intanirile...

:lol: :lol:
da dar ai vazut...aia importanti apar mai tarziu :)) :D::)) :lol: oricum,nu ma asteptam sa te gasesc chiar la intalnirea clubului

ps: ai in poza unu din gratarele de anu trecut :)) eu cu sapca,si alexutzu pletosu,care intre timp a renuntat la "reggae" style :):D :lol: si masa plina de mustar :P poate le recunosti
ps2: eu am fost unu din cei 2 care au filmat...in drum spre baneasa... ;)

dj05dpx 26-12-07 05:35

Fanete cum mai merge treaba?Ce tip de turbo vrei sa folosesti?Cine iti face electronica?

Bogdan2fsc 02-01-08 17:50

cva noutati?pana in primavara sper sami iau si eu civic :D:D

fanete 04-01-08 11:47

turbo... nu stiu ce turbo... nu am ajuns asa departe... dar o sa ajung, asta mi-am propus si sper sa realizez cat de curind

Urban_Racing 04-01-08 16:19

cum ma!? .... turbo !? hai ma ..... melcu ala din poze! ...shti tu ....toata lumea viseaza la asta nu !? cred ca u ai fi unu din cei care sunt apropape sa realizeze ceva de genu! daca nu pune shi tu nishte posturi random!

Nicknamed_13 05-01-08 03:38

Pana la turbo mai are mult. Pas cu pas.....

fanete 07-01-08 15:30

dece zici ca mai am mult?

Nicknamed_13 08-01-08 02:36

Pentru ca trebuie sa iti faci rost de pieses mai intai care sa se potriveasca in setup. Mai bine le pui pe toate odata decat pe rand si sa te trezesti ca arunci un piston sau ca ti se rupe driveshaftul sau alte neplaceri mai mari.

Tu ai schimbat franele? Ca nu uita ca ai plecat de la model de baza.

dj05dpx 08-01-08 04:40

Mai stoarce ceva din el inainte de a pune turbo,din b16 au scos niste baieti pe aici 250cp(aspirat) si merge de minune,o mica bijuterie.

Nicknamed_13 08-01-08 11:03

La asta m-am gandit si eu la inceput pt ca mai iese mult din aia. Poti sa ii mai pui interne CTR/ITR si un alt ECU sa scapi de limitarea aia nenorocita de EUDM si poate ajungi la 180cai. Apoi altfel va sta treaba cu turbo la 6psi.

ZooM-ZooM 09-01-08 10:10

fanete..ai vazut ultimul civic cu face lift ?! :)) :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=OnmjVKlCHB0
ia arunca un ochi...si sa te fereasca dumnezeu sa ajunga si a ta la fel :)) am inteles ca asta patesc la noi aia care nu stiu sa faca "focu la gratar " :lol:

filip-s 09-01-08 12:35

Am mai vazut un film de genul asta si sincer sa fiu asta imi confirma ca toti astia de pe continentul american sunt niste imbecili..

MS83WOW 09-01-08 15:27

nenorocitii nu mi-au dat-o mie :P
eu as innebuni sa imi vad masina cum o caseaza

katayon_1usa 09-01-08 21:34

imi plac mult cum se aseaza jantele, sa le stapanesti sanatos!:D

fanete 11-01-08 16:09

mersi cataline :) imi cam ating ele putin dar am sa indoi buza interioara de la aripi si se rezolva.

cat despre setupul turbo vs. aspirat e mai complicata treaba. daca incep sa ma chinui sa iau axe, role, intake-uri, header-e si alte cele ajung la ... 200 si ceva de cai si cheltui mai bine de 2000 de oiro pentru tote astea. pe cind un turbo dau 1 si ceva pe un kit + cateva sute montajul si apoi am potential mai mare de a scoate din motor. la inceput presiune mica, apoi pistoane si biele si pot scoate mult mai mult de 250 de cai...

Bogdan2fsc 11-01-08 16:56

turboo :D asta e parerea mea :) plus k ai fi printre singurii cu turbo pe civic din romania :)poate kiar primu..think about it :)

yulasinio 11-01-08 21:18

Pune-o odata pe drum sa o vedem si noi intreaga si dupa aia ai tot timpul de facut planuri si modificari.
Poate iti surade asa ceva
https://www.youtube.com/watch?v=pgk1CtDUZCk :shock: :lol:

ZooM-ZooM 12-01-08 22:28

Quote:

Originally Posted by yulasinio (Post 1288193)
Poate iti surade asa ceva
https://www.youtube.com/watch?v=pgk1CtDUZCk :shock: :lol:

aoleu catamai melcuuuu !!!

Bogdan2fsc 12-01-08 23:29

melcu ala a luat vitamine knd era mic?:))

fanete 18-01-08 13:02

fuck... cita turbo... foarte tare.
nu cred ca o sa pun asa ceva vreodata. vreau ceva omenesc... sau cine stie :D

neo_crx 18-01-08 16:52

Pacat ca l-au copt pe nea` motor......avea intercoolerul mai mare decat motorul meu.....:))

yulasinio 18-01-08 17:52

Quote:

Originally Posted by neo_crx (Post 1299893)
Pacat ca l-au copt pe nea` motor......avea intercoolerul mai mare decat motorul meu.....:))

Nu au copt motorul, l-au vandut :D acum sunt in pregatiri cu altul ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning