![]() |
Re: Mi-am luat civic
Quote:
Stopurile si farurile nu imi plac din prima, jentile sunt mult prea mari iar cu bara de spate poti sa te indrepti catre JDM style. Dar poate vrea sa faca un show car ;) :-P Astea sunt parerile mele si nu trebuie sa tina cont de ele. P.S Civicul ala rosu e 8) |
Pai show car nu trebuie neaparat sa fie plin de aripi ca un avion. Civicul rosu a fost prezent la Salonul auto de tunning anul acesta in standul NZHonda.
|
Quote:
|
Scuze.....:oops: :rolleyes2
|
dupa cum am mai spus, fiecare cu gustul sau...
cred ca am mai spus asta dar barile si farurile le-am luat mult prea bine incat sa nu le iau. adica bara fata, spate si faruri am dat cit as fi dat doar pe bara fata. eu unul aveam in cap sa schimb motorul si franele, o vopsea misto si atat. acum ca tot am barile alea le voi pune. oricum... la faruri nu voi renunta nicicum. :) civic rosu arata super bine. si lip-ul ala este foarte tare. dar daca iar ne luam dupa gusturi hai sa zic si io: nu imi place lip-ul culoare neagra, imi place sa fie in culoarea masinii nu imi plac chestiile alea de la geam nu imi plac proiectoarele, sunt horror la fel si farurile cu semnale galbene... macar sa fi fost albe nu imi place dunga aia alba de pe cauciucuri.... si cred ca mai pot gasi :) dar asta i-a placut tipului care si-a facut masina... PS. jantele alea nu sunt pe 16' ? parerile voastre le ascult si trag din ele doar ceea ce imi pare mie ca aveti dreptate si care ma "coafeaza" si pe mine :) nu am sa iau niciodata in nume de rau. ideea e ca in romania lumea, exact cum s-a mai zis mai sus, zice ca tuning inseamna doar bari si eleroane. dar eu habar nu au ca eu am investit in masina asta cit as fi cumparat 3 seturi de bari si si as fi vopsit masina de inca atatea ori :) ma intereseaza ca masina sa mearga brici si apoi bag bari si chestii. aspectul e cam pe ultimul plan pentru mine ... dar trebuie sa fac si exteriorul... :) imi aduc aminte cita lume era in jurul impopotonatelor de la saloanele auto romanesti si cita lume era in jurul masinii lui sebastian... |
Ti-am mai spus odata ca e chestia de gusturi... eu doar i-am spus lui nicknamed_13 cum sta treaba cu ro ;)
Quote:
U ai vopsi-o daca ar fi pe masina ta? |
Eu as plange in public daca as baga atatia bani in tehnica si in look curat si intr-o vopsea super ca la salon sa se stea cerc in jurul unei rable plina de aripi ca de avion care se chinuie sa urce un deal cu motorul ala de aspirator. Tu dc crezi ca nu lasa aia capota deschisa?
In sfarsit. La motor ce mai ai de facut? |
motorul merge foaaarte bine. ieri i-am dat VTEC :) am facut fo 600 de km cu ea si mi-am permis. oricum, nu am sa ii mai dau asa tare in gusa pina nu mai string chiuloasa si mai reglez tachetii aia si ce mai trebe...
rupe... instant suta. nu am masurat sa vad in cat timp face , e ploie la noi si urit. e timp. |
Quote:
|
Io deja am 1900km.Motorul trage beton,merge f bine,rotund.
Insa daca m-ar ajuta cineva cu o fuzeta dreapta as fii tare fericit. |
Quote:
|
stau acasa :P
nu am chef de iesit inca. am schimbat ieri fisele, delcoul ... am incercat eu sa reglez relantiul .. da nu prea mi-e iesit. am sa trag o fuga pe la un service sa il regleze cum trebuie ca mai da si cu fum ... nu mult , da da cu fum. numai bine |
nu te mai da cu baietii pana nu ti-o reglezi.
|
Fane, inteleg ca ajuti alti baieti cu piese sa-si repare Hondele lor, dar cu a ta deja exagerezi...ce-i mai faci fratzie ca am impresia ca de vreun an, doi, tot mesteresti la ea...
Glumeam...da-le viteza la aia, s-o vedem si noi... |
pei ne vedem prin orash daca vrei sa o vezi ?
|
te-am asteptat la HOndafan, eram 3 del sol-uri, si restul numai accord-uri si civic-uri d-alea noi, sa vezi cum se uitau la noi, ca la urs, fratzie...
|
Quote:
|
:)
pei faza e ca vorbisem ca vin la intalnirea 4SS si s-a brodit sa fie la aceeasi ora amindoua intanirile... |
1 Attachment(s)
Quote:
da dar ai vazut...aia importanti apar mai tarziu :)) :D::)) :lol: oricum,nu ma asteptam sa te gasesc chiar la intalnirea clubului ps: ai in poza unu din gratarele de anu trecut :)) eu cu sapca,si alexutzu pletosu,care intre timp a renuntat la "reggae" style :):D :lol: si masa plina de mustar :P poate le recunosti ps2: eu am fost unu din cei 2 care au filmat...in drum spre baneasa... ;) |
Fanete cum mai merge treaba?Ce tip de turbo vrei sa folosesti?Cine iti face electronica?
|
cva noutati?pana in primavara sper sami iau si eu civic :D:D
|
turbo... nu stiu ce turbo... nu am ajuns asa departe... dar o sa ajung, asta mi-am propus si sper sa realizez cat de curind
|
cum ma!? .... turbo !? hai ma ..... melcu ala din poze! ...shti tu ....toata lumea viseaza la asta nu !? cred ca u ai fi unu din cei care sunt apropape sa realizeze ceva de genu! daca nu pune shi tu nishte posturi random!
|
Pana la turbo mai are mult. Pas cu pas.....
|
dece zici ca mai am mult?
|
Pentru ca trebuie sa iti faci rost de pieses mai intai care sa se potriveasca in setup. Mai bine le pui pe toate odata decat pe rand si sa te trezesti ca arunci un piston sau ca ti se rupe driveshaftul sau alte neplaceri mai mari.
Tu ai schimbat franele? Ca nu uita ca ai plecat de la model de baza. |
Mai stoarce ceva din el inainte de a pune turbo,din b16 au scos niste baieti pe aici 250cp(aspirat) si merge de minune,o mica bijuterie.
|
La asta m-am gandit si eu la inceput pt ca mai iese mult din aia. Poti sa ii mai pui interne CTR/ITR si un alt ECU sa scapi de limitarea aia nenorocita de EUDM si poate ajungi la 180cai. Apoi altfel va sta treaba cu turbo la 6psi.
|
fanete..ai vazut ultimul civic cu face lift ?! :)) :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=OnmjVKlCHB0 ia arunca un ochi...si sa te fereasca dumnezeu sa ajunga si a ta la fel :)) am inteles ca asta patesc la noi aia care nu stiu sa faca "focu la gratar " :lol: |
Am mai vazut un film de genul asta si sincer sa fiu asta imi confirma ca toti astia de pe continentul american sunt niste imbecili..
|
nenorocitii nu mi-au dat-o mie :P
eu as innebuni sa imi vad masina cum o caseaza |
imi plac mult cum se aseaza jantele, sa le stapanesti sanatos!:D
|
mersi cataline :) imi cam ating ele putin dar am sa indoi buza interioara de la aripi si se rezolva.
cat despre setupul turbo vs. aspirat e mai complicata treaba. daca incep sa ma chinui sa iau axe, role, intake-uri, header-e si alte cele ajung la ... 200 si ceva de cai si cheltui mai bine de 2000 de oiro pentru tote astea. pe cind un turbo dau 1 si ceva pe un kit + cateva sute montajul si apoi am potential mai mare de a scoate din motor. la inceput presiune mica, apoi pistoane si biele si pot scoate mult mai mult de 250 de cai... |
turboo :D asta e parerea mea :) plus k ai fi printre singurii cu turbo pe civic din romania :)poate kiar primu..think about it :)
|
Pune-o odata pe drum sa o vedem si noi intreaga si dupa aia ai tot timpul de facut planuri si modificari.
Poate iti surade asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=pgk1CtDUZCk :shock: :lol: |
Quote:
|
melcu ala a luat vitamine knd era mic?:))
|
fuck... cita turbo... foarte tare.
nu cred ca o sa pun asa ceva vreodata. vreau ceva omenesc... sau cine stie :D |
Pacat ca l-au copt pe nea` motor......avea intercoolerul mai mare decat motorul meu.....:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning