![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
Salut,
Lucian bine ai zis aici. Sunt copiii la gandire cam toti. Partea cu spalatul chilotilor in public cata drepatate ai!!!!! eu am inceput sa urmaresc acest forum de cateva luni si tot asa era ca acum. se certau tot in public. aici dupa parerea mea nu este un CLUB. Ei nu se intalnesc sa-si discute probleme personale. Fratilor intalnitiva si vorbiti. |
Trasati niste limite. Nu mai lasa-ti pe oricine sa intre in "club". am vazut o gramada pe acolo care nu au carnet si nici masina, ....... nu va suparati pe mine luati-o ca un sfat.
|
Trasati niste limite. Nu mai lasa-ti pe oricine sa intre in "club". am vazut o gramada pe acolo care nu au carnet si nici masina, .......
nu va suparati pe mine luati-o ca un sfat Apropo nu sunt politist:!: sau :lol: |
salut....urmaresc de ceva timp ce se scrie pe forum si sincer aveti tot respectu ca vreti sa faceti ceva..... si mi-ar placea sa ma inscriu si eu in clubul vostru
|
"Trasati niste limite. Nu mai lasa-ti pe oricine sa intre in "club". am vazut o gramada pe acolo care nu au carnet si nici masina, .......
nu va suparati pe mine luati-o ca un sfat" intr-adevar...poate ai dreptate, dar poate sunt deja multi in club de dragu de a fii intr-un club........ |
nu cred ca a cerut cineva pareri extra !
in fine ... nu mai comentez . faptul e consumat . a fost o invatatura de minte pentru toti din care cred ca a invatat fiecare ceva . ce si cum va ramane de vazut la bucuresti . oricum pe forumu` asta nu se mai vorbi ce sa vorbit pana acum pot garanta eu asta. |
Quote:
|
rog cine are parasolaru si sigla sa le uploadeze aici pt ca nu le gasesc nicaieri!
|
1 Attachment(s)
here u go .
|
1 Attachment(s)
cel de mai sus este in format cdr. pentru corel draw .
pun si cel in format png . pentru cei care nu au corel`u . |
5 Attachment(s)
GTI style :P
|
2 Attachment(s)
Si ca sa fiu on topic.......BLONDU STYLE:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
un "16V style" nu ai?:D
|
se face foarte usor daca vrei.........ne vedem maine la garaj la 11:30 si vorbim:wink:
|
Quote:
|
psycho...ai dat cu batu in balta! :P e attractive :D , ms de aprecieri ! :*
|
Salut , as dori sa intreb daca nu am 18 ani nu pot intra in club ? masina am un fiat tipo ,fost taxi in bv.
|
bagate in seama la de toate pentru toti daca vrei sa vorbesti diverse....:lol::lol::lol:........ https://forum.4tuning.ro/336-speedline-motorsport.html
|
nu de alta dar decizia asta trebuie sa o ia cineva care este mai vechi in club decat mine......;)
|
Sambata .. cel mai probabil ora 14.00 ... sedinta la BV.
|
http://www.e-click.ro/articole/noi-i...le-dacii/21781
exceptand aberatiile ziaristilor cu privinta asupra unor date ... per total e cool :) |
Mda, ziaristii tot ziaristi raman, n-ai ce sa-i faci .
Trecand peste ... Felicitari baieti ! |
....sunt dezamagit de prestatia domnisoarei reporter....atat spun.
|
Quote:
|
Nu generalizati. Ideea e ca nu oricine se crede chiar e jurnalist. Exista publicatii care nu-si permit sa angajeze jurnalisti klumea si angajeaza tot felul de amatori.
|
Quote:
|
:D.....ce patisi mei???hai sa tragem un gratar sambata viitoare.......
|
hai sa ***em un gratar weekend`u asta. lucian zicea oricum ceva de o intalnire saptamanala .
deci ? care e pentru sa ridice 2 degete sus ! |
weekend-ul asta se pleaca la mare....deci...
|
bine ai zis la mare.....pt toti mare distantza de casa
|
deci nu o sa se poata pt ca unii pleaca la mare si altii la mare distanta de casa........o lasam peste doua ???
|
eu sunt foarte disponibil........deci ne vedem pe sambata la garaj????
|
sambata asta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna sint tipul din sf gheorge cu bmw seria unu si vreau sa invit toti fani de liniute la sfantu pe data de 12.05.2007 ora 12.00 se tine liniuta unde a fost si anul trecut cei care deja stiu sa anuntati si pe ceilalti va fi un eveniment super tare va asteptam cu drag.Mai multe informati gasiti pe www.autocrono.ro
|
e de venit la un asa eveniment
|
Quote:
|
rau de tot si in totalitate
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning