Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   ACCELERATE PROJECT (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/109118-accelerate-project.html)

danielS777 14-07-09 13:09

Re: ACCELERATE PROJECT / Poze

Quote:

Originally Posted by ShuShu (Post 2485073)
Eu nu pot pe la 12:00,ajung acasa pe la 13:30,ar fi mai bine dupa ora 14:00 fiindca mai sunt care lucreaza si sambata ;) era buna ideea cu cetatea Rasnov

Din pacate la cetate nu se mai poate urca, pozele le facem si in functie de VW Fest...sa vedem cum ne organizam.

Quote:

Originally Posted by danielS777 (Post 2485041)
down ↓↓↓

Salutare tuturor!
Doresc pe weekendul viitor (18 sau 19.07.2009) sa organizam o sedinta foto.
Pozele vor fi pt site la membrii.

Ca locatie m-am gandit in parcarea subterana de la real; parcarea de la Tekzen.

Si daca mai aveti alte propuneri ......

db_freak 14-07-09 14:35

Re: ACCELERATE PROJECT

reusim oare sa ajungem la muncitoru? e misto acolo .... sa fie mai "industrial" ":D

danielS777 14-07-09 14:57

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 2485397)
reusim oare sa ajungem la muncitoru? e misto acolo .... sa fie mai "industrial" ":D

incercam...doar ce se poate intampla :D

FoX_BvStreetracing 14-07-09 17:35

Bun! Parerea mea e ca ne cam aglomeram weekendul acesta. VW fest, sedinta foto!
Ar fi ok sa mergem...duminica dimineata undeva sa facem pozele si sa fie ceva scurt, sa nu ne lungim pt ca si duminica e VW fest. Trebuie sa vb sa vedem cum facem si o sa revenim pe forum cu un raspuns clar!

Sonny 14-07-09 18:24

Membrii juniori pot intra in club? :)

danielS777 14-07-09 23:15

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2485917)
Membrii juniori pot intra in club? :)

Salut!

Daca ma intrebi ce inteleg prin juniori ti-as raspunde ... minor ...

Iti voi scrie pe PM si daca doresti sa te aderezi, esti binevenit.

O seara faina!

Sonny 14-07-09 23:18

Nu nu... 18 ani, cu carnet, buget redus, masina lu tata deocamdata :lol: Ah da.. si aparat foto :P

Nemes Ion 14-07-09 23:20

daca vrea cineva tricoul care l am comandat pt ca eu nu mai am nevoie ...

danielS777 14-07-09 23:23

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2486600)
Nu nu... 18 ani, cu carnet, buget redus, masina lu tata deocamdata :lol: Ah da.. si aparat foto :P

cu pozele cum te descurci?
programasem o sedintza foto weekendul acesta...si ma intrebasem daca te descurci la foto?

Sonny 14-07-09 23:28

De la bine in sus :) www.rcrphotography.blogspot.com

danielS777 14-07-09 23:34

Am vazut blogul...si chiar e ok.
Poate ne vedem la VW Fest sa discutam mai multe.

O seara placuta!

Sonny 14-07-09 23:37

Cred ca o sa fiu pe la Sibiu la raliu. Nu stiu inca sigur. Dar duminica sunt in Brasov oricum.

FoX_BvStreetracing 15-07-09 10:19

Din pacate tricoul are numele tau scris pe el, asa ca...il pastrezi macar ca amintire ;-)

ShuShu 15-07-09 12:21

Pana la urma unde facem poze ? incercam la Muncitoru sau Peco in Cristian ? sper ca nu vor fi dimineata ca nu pot ajunge si mai mult ca sigur nu o sa vina toata lumea...si inafara de Vw fest mai facem ceva weekend-ul asta ? ceva sa ne strangem multi k deja lumea nu prea mai vine la intalniri.... :(

danielS777 15-07-09 12:28

Quote:

Originally Posted by ShuShu (Post 2487604)
Pana la urma unde facem poze ? incercam la Muncitoru sau Peco in Cristian ? sper ca nu vor fi dimineata ca nu pot ajunge si mai mult ca sigur nu o sa vina toata lumea...si inafara de Vw fest mai facem ceva weekend-ul asta ? ceva sa ne strangem multi k deja lumea nu prea mai vine la intalniri.... :(

:D crezi ca avem posibilitatea sa facem poze in depozitul de combustibil din Cristian?

ShuShu 15-07-09 12:33

Quote:

Originally Posted by danielS777 (Post 2487620)
:D crezi ca avem posibilitatea sa facem poze in depozitul de combustibil din Cristian?

NORMAL k nu,dar este parcarea foarte mare,si padure pe dreapta si dak mai prindem si niste vagoane cu combustibil e perfect,parerea mea,ai zis k astepti mai multe pareri....

Sonny 15-07-09 12:42

Cica sunt niste liniute duminica pe la Tg Secuiesc...

danielS777 15-07-09 12:54

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2487669)
Cica sunt niste liniute duminica pe la Tg Secuiesc...

Participam la VW Fest weekendul asta.

Sonny 15-07-09 13:04

1 Attachment(s)
Pai VW Fest parca e doar pe 18.

In legatura cu sedinta foto... Cate masini sunt? Ar fi frumos in Unirea. Iese un fundal alb de toata frumusetea :)

ShuShu 15-07-09 13:13

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2487724)
Pai VW Fest parca e doar pe 18.

In legatura cu sedinta foto... Cate masini sunt? Ar fi frumos in Unirea. Iese un fundal alb de toata frumusetea :)

ar fi frumos....

FoX_BvStreetracing 15-07-09 14:34

In unirea ar fi frumos. Cum spuneam. Acest weekend, avem prea multe de facut ca sa mai putem organiza si o intalnire de club. Membrii sunt oricum rugati sa treaca pe la VW fest daca binevoiesc. Weekendul viitor in calitate de organizator va promit o adunare generala a clubului ACCELERATE!

Asa ca....toate la timpul lor ;-)

Sonny 15-07-09 16:44

Recomand totusi ceva in aer liber. Mult mai comod pentru fotograf si mai mult spatiu :) Nu mai stai sa te invarti cu trepiedu'. Ar fi ceva parcari si prin Rulmentu mai mari...

Hellix 16-07-09 09:24

propun parcarea de la MEtrom unde nu ne deranjeaza nimeni sau steagu. Problema la metrom e ca nu este luninata la steagu putem vb cu portatu si atata cat nu facem nebunii nu are treaba cu noi....

db_freak 16-07-09 10:24

mergem cu' o juma la portar? :lol:
parca suna bine la unirea , eu aduc ceva de inregistrat daca intram toti acolo ca o sa fie dezastros de zgomotos :lol::lol::lol:

si ganditi-va vw-istilor ca festul e la 10 :???: probabil ca mergem dupa la fotografiat nu?
eu o sa fac niste boze "industriale rau , azi ma apuc de spoilerul din fata si sambata nu cred ca o sa fie pe masina .... hehehe ...

Hellix 16-07-09 11:23

nu e neaparat nevoie dar daca vb frumos cu el nui bai...

FoX_BvStreetracing 16-07-09 13:03

Daca-i dai o jumate lu ala sigur te aude frumos...orice ai spune :-))))

Sonny 16-07-09 16:20

O sa fiu si eu prezent la Vw Fest pana la urma. Pozele pentru club banuiesc ca le vreti ziua... deci n-ar fi o problema daca e luminat sau nu...

FoX_BvStreetracing 16-07-09 17:14

Mare grija azi in Rasnov. Se anunta cel mai mare filtru! Colcaie orasul de organe!!!!!

danielS777 16-07-09 23:52

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2490809)
O sa fiu si eu prezent la Vw Fest pana la urma. Pozele pentru club banuiesc ca le vreti ziua... deci n-ar fi o problema daca e luminat sau nu...

suntem interesati de ceva poze si pe intuneric...sa vedem, vrem idei de fotograf.

db_freak 17-07-09 00:42

facem poze pe intuneric ca nu am spoiler si ne mai ajuta la strambaturi la una alta ...

FoX_BvStreetracing 19-07-09 16:35

Dragii mei ACCELERISTI.

Urmatoarea intalnire de club o sa aiba loc pe data de 24/07/09 in Livada Postei in BRASOV!!

Acesta este un anunt important, motiv pentru care rog absolut toti membrii clubului sa fie prezenti deoarece avem de gand sa discutam si probleme administrative, probleme care au ca prim subiect chiar membrii acestui club.

Va multumesc!! CCY

db_freak 19-07-09 18:33

fuarte pasionati posesorii de vw de la noi din club , sunt impresionat de prezenta ...
am fost eu mai interesant de eveniment ca restul , "fiat driver"
sedinta foto nu o sa mai fie prea curand , asa ca "membrii" sa astepte
ne vedem vineri ...

FoX_BvStreetracing 20-07-09 09:15

Vreau sa zic ca si eu am fost prezent la VW FEST ''Ford Driver'' impreuna cu un ''Fiat Driver''......si....noroc cu Tiby ca ne-a reprezentat in cadrul acestui eveniment....in ceea ce priveste restul pasionatilor/posesorilor VW.... SA VA FIE RUSINE ;-)

FoX_BvStreetracing 20-07-09 15:19

REPET!

Dragi ACCELERISTI.

Urmatoarea intalnire de club o sa aiba loc pe data de 24/07/09 in Livada Postei in BRASOV!!

Acesta este un anunt important, motiv pentru care rog absolut toti membrii clubului sa fie prezenti deoarece avem de gand sa discutam si probleme administrative, probleme care au ca prim subiect chiar membrii acestui club.

Va multumesc!! CCY

danielS777 20-07-09 15:25

Quote:

Originally Posted by FoX_BvStreetracing (Post 2499345)
REPET!

Dragi ACCELERISTI.

Va multumesc!! CCY

...mentioneaza ora!!!

FoX_BvStreetracing 20-07-09 15:28

22:00

ACEASTA ESTE ORA LA CARE ARE LOC INTALNIREA!!!!!

danielS777 20-07-09 15:49

*nu era mentionata nicaieri :)

FoX_BvStreetracing 21-07-09 08:30

Nu-i problema..e mentionata acum de 4 ori ;-)

Membrii care nu pot lua parte la intalnire sunt rugati sa anunte fie pe privat , fie prin sms sau tel!

FoX_BvStreetracing 24-07-09 08:54

REPET!

Astazi 24/07/09 are loc intalnirea generala a Clubului ACCELERATE in Brasov , mai exact in Livada Postei in jurul orelor 22:00!

Va Multumesc! CCY

ShuShu 24-07-09 08:59

Da....ar fi super sa vina toti, la vw fest nu am putut veni dar imi cer scuze,as fi venit daca nu aveam treaba din care imi mai iese ceva $....sper sa ma inteleaga cineva. Am dat si eu ceva mesaje sa anunt baietii cu intalnirea de azi ca nu prea intra pe net, sa speram ca vin toti azi.

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning