![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
Frumoasa masina :)
Drumuri Asfaltate ca ai nevoe de ele :D |
6 Attachment(s)
Merci pt urari!
Masina mea a fost sinistrata in corbeanca, la munca, azi am ajuns la ea si am dezapezit-o. Pana una alta am avut de ales din marele parc auto al societatii:D |
inzapezeala :D posteaza si aici https://forum.4tuning.ro/31-divertism...nzapezite.html
|
7 Attachment(s)
Deja m-am saturat de atata iarna... in primele poze, unde am farurile aprinse, am ramas suspendat:D, la 5m de locul de parcare. In rest e bine, scutul rezista, bara rezista, fibra rezista8)
|
Eşti prea tare dacă tu ai rămas acolo, suspendat! :lol:
Frumoasă este a naibii, chiar şi aşa înzepezită! |
S-a intarit zapada de la ploile astea si s-a format gheatza... si asa am ramas cu rotile in aer:)) noroc ca eram la bloc si au venit ajutoarele repede:D
|
Quote:
|
:))ce bun era un duster acum...
|
Quote:
|
Salut, frumoasa masina :) nu am citit tot topicul asa ca te intreb direct : de unde ai cumparat grila si masca de la radiator?si telescoapele pentru capota si cat au costat.mersi :)
|
3 Attachment(s)
In primul rand multumesc pt complimente. Eu unul de abia astept sa pun din nou jantele pe ea si sa o spal... dar asta la primavara:D
Sa o luam pe rand: Grila am luat-o de pe clubopel, am dat vreo 200 lei dar e irmscher originala. Am vazut la vreo 2 colegi ca si-au luat fk parca si a costat cam 75 lei, vb cel mai bine cu ei Amortizoarele de capota le-am luat de la spartans, care are cont atat aici cat si pe clubopel. Am dat 160ron si din cate stiu mai are pe stoc. Masca radiator, banuiesc ca te referi la grila din bara? Eh, pe asta am luat-o de la GTT, o aveau pe stoc si mi-au facut o oferta f buna pt ea si pe grilele de la proiectoare. Undeva la 100 ron parca. 3 poze cu sora mai mare care m-a plimbat prin nameti:D |
Quote:
|
Astea sunt: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1317328023. Sunt poze pe pg anterioare
|
5 Attachment(s)
Sambata am profitat de vremea frumoasa si am facuut o plimbare. Abia ce o spalasem inainte sa plec din bucuresti:sad:
|
urata e baba fara incaltarile ei :D
|
stiu... mai e putin
apropos, e tinerica, maine poimaine o duc la scoala:D |
Frumoasa masina...."LOW&SLOW"......
P.S. unde in corbeanca ai avut maisna???? sau lucrezi in corbeanca.....poate iesim la un pahar de vorba intr-o sambata..... |
Quote:
As se intampla ca nu peste tot este uscat.. |
Quote:
Quote:
|
salut...frumosa astra ta...in special jantele...o intrebare am la tn...ce et ai la jante???
|
merci! Am et 30 la toate 4, dar la cele din spate am distantieri de 2cm, ar iesi un et 10
|
te intereseaza 2 jante identice doar ca au et 15....mie imi ating astea cu et 15 si vreau et30...uite nr meu de tel...daca vrei suna-ma 0767.474.421
multumesc |
1 Attachment(s)
Sora ei nemtoaica :D
|
frumoasa sorasa!:D
|
Alta achizitie?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am lucrat si pe la a mea, nu numai la KTN. Mi-am pus noile cauciucuri pe jante, le-am spalat si sunt pregatite sa le pun pe masina |
superbe jantele pe astra :) adica dau bine rau pe astra pe bune :D
|
4 Attachment(s)
Hai ca am pus si eu jantele, am intrat in randul lumii :D. Azi am fost la geometrie, am reglat caderea la -1.5grade, iar sambata e reglajul fin:D. Apoi o bag la vopsit
|
frumoase amandoua!la KTN ar merge niste pleoape Kamey si o grila fara sigla!
|
"Chestiile" alea de pe manerele usilor, le lasi asa?? :D
|
surorile bomba !
|
Quote:
Toate păţesc aşa. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
:D |
like :D:D
|
Foarte frumoasa a ajuns...felicitari pentru tot ce ai realizat.
P.S: Gata, esti StanceWorks :lol: |
Quote:
Arată mult mai bine dar este foarte expusă partea aia şi vei vedea urmările destul de repede. O alternativă ar putea fi colantarea! Asta dacă şi găseşti autocolant să ţi se potrivească codului tău de culoare! În schimb, pragurile şi oglinzile, ar merita o vopsea! |
Foarte bine ii sta cu jantele :D si eu am aceiasi problema cu manerele de la usi, din 2009 s-au decolorat ca naiba :| alea de pe G-urile vechi arata mai bine ca si ale mele :))
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ieri am mai mesterit pe la ea putin. Am indreptat scutul ca era putin cocosat si imi atingea in evacuare, am schimbat un bec de proiector si am lasat masina de fata mai jos. Acum pe fata e ce trebuie. In poze fura locul de parcare... E putin mai sus de spate si putin mai jos de fata. O sa fac niste poze mai ok cand sta dreapta:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning