![]() |
Re: B~15~FOF
pacat ca nu am apucat sa ne vedem , vorbeam si despre capota :sad:
|
Quote:
|
o sa vin iar vinerea asta ;)) ... am fost cu aveo ala de langa tine ...
|
Ce se mai aude pe aici sub soare?
|
maruntisuri ,
revenit la suspensia stock , pentru a ma bucura de iarna. si am urcat iar toba sport pe masina |
6 Attachment(s)
poze cu toba si gumele de iarna .
|
Altii la batrana Dacie se chiunuie sa puna toba dreapta ca la Logan ,iar tu la Logan te chiunui sa pui toba ca la Dacie..:D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
alte poze cu masina spalata.
intre timp a aparut una bucata buba la portbagaj , sper sa se rezolve. are si antifonare cu vopsea cauciucata in portbagaj , pe pasajele rotilor si sub bancheta. |
sa vina iarna :) te doare la bascheti;)
|
Ce buba? Ori nu vad eu, ori nu vad eu :lol: Apropo, parca e cam mare luftu de la bara, la stopu de pe dreapta... O intrebare daca nu te superi: de unde, si cat te-a dus vopseaua cauciucata? Cam cat ti-a trebuit pentru portbagaj, adica... cam cat de "gros" dai ca sa aibe efect...? Uscare, rapida... sau... te rogi de ea? :lol: (au fost de fapt mai multe intrebari, scuze :oops:)
|
Da Dog99 , sunt patron iarna asta :)
SAA , vopsea gasesti la orice magazin auto , 20-25 lei , variaza. o cutie a intrat , exact ce am facut eu. se usuca intr`o zi , max. doua . dai la pensula , destul de gros , sa aibe efect , ca doar asta vrei. nu vad nici un luft la stop dreapta...sta ok bara. buba este aproape de sigla dacia , uita`te bine ca vezi. |
Acum abia ai motiv sa faci portbagajul clean tot o sa fii nevoit sa il revopsesti dupa ce repari acolo.
|
Quote:
P.S: tot nu te potolesti cu jantele alea:lol: Sa vina iarna:twisted: Bafta! |
ce legatura au jantele ?
da , tot raul spre bine , eu am lovit portbagajul , partea superioara a unui gard era lasat inspre masina , si nu am vazut. sper pana la anul sa reusesc cu ce mi`am propus , daca nu , la primavara |
Eu zic sa lasi siglele la locul lor, va fi prea curat portbagajul dupa ce le scoti.
|
5 Attachment(s)
eu zic ca o sa te contrazic :)
azi am primit un colet , foarte frumos coletul se vor odihnii pana la primavara langa restul de piese care sunt la hibernare . am montat si actuator pentru deschidere portbagaj din buton. |
Alte lampi mai urate nu gaseai ma si tu?!?
|
cand o sa le am pe masina , o sa`ti schimbi parerea , monopostule :)
|
Nu este adevarat.Le-am vazut pe prea multe Loganuri...nu imi plac!
|
Quote:
Quote:
|
cred ca ai vazut modelul de la mega drive , net inferioare celor de la street storm.
sunt cele mai frumoase si fiabile lampi tuning pentru logan in momentul actual. adevarul ca mai frumoase sunt cele stock ....sa fim seriosi totusi. da SAA , sunt umpic fumurii. |
Ma nebune tie trebuie sa iti placa nu mie,dar mie mi separ urate ,chiar pot spune ce sunt kitciuri!asta e parerea mea...
|
1 Attachment(s)
ai facut treaba cu ele nenea :) marfa stoapele...
remember ?? |
O sa dea bine cu ele pe masina;) portbagaj shaved? :>
|
Sunt foarte faine stopurile,cele mai reusite pt. Logan,parerea mea.Imi poti spune de unde le-ai cumparat si cat te-au ajuns cu tot cu transport?eventual un link ceva.Mersi mult.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pai de ce nu scoti si sigla?
|
pai de ce sa o scot ? mie imi placa sa fie la locul ei , e urat gol asa , cel putin la mine nu o sa dea bine fara nimic pe portbagaj.
|
Ai putea sa pui una mai mica daca gasesti:-P ca astea originale parca sunt prea mari.... parerea mea:)
|
Quote:
Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pentru capota si portbagaj;) arata foarte bine, ar fi pacat sa nu postezi si tu 2 3 poze cu ea in starea actuala:lol: o vazusem de la distanta si nu intelegeam de ce e mazgalita:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
sangerica , nu te abtineai , ma mir totusi ca nu ai pus tu primu poze aici :lol:
|
13 Attachment(s)
gata , au sosit si pozele.
portbagaj semi-clean , capota prelungita. am dat si o vopsea la spray ,provizoriu pana o vopsesc cum trebuie in primavara. am facut si portbagajul sa se ridice singur fara sa loveasca in tampoane. farurile umpic frecate de silicon , cu diluant , nu in totalitate , mai am de frecat. https://www.youtube.com/watch?v=0hn45XLXqS8 |
a iesit frumos !!! parerea mea e ca daca tot ai facut porbagaju clean trebuia sa scotzi si semnu de la dacia , oricum arata bine spor la modificat in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning