![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Spoilere stock, niste jante misto, o vopsea pe masura si va arata foarte OK!
Ex: CRO-ul;) |
stati pe aproape ca urmeaza...:twisted:!!!
|
fratilor am si eu o problema cu coaja mea !!! acum o saptamana am facut un drum in exterior si i-am dat asa in gura pe la vreo 120-130 km/h...la un moment dat ajungand la viteza asta incepe sa nu mai traga deloc...pur si simplu se infunda si ramane pe loc....!!! cu pedala la blana nu mai trage deloc...parca ar fi indundata...cum iau putin picioru dupa aceleratie isi revine, apoi dupa vreo 2 km se infunda iar, dar de data asta face figuri cu pedala putin calcata( daca calcam la fund mergea)tinand tot asa pana i-am desfacut carburaturol si am observat un gunoi mare in jiglerul de aer din miljoc "cel mic" !!! in fine s-a rezolvat problema...insa azi patii acelasi lucuru...ma luai cu un espero si so fugari cam pe la vreo 130-140 asa si iarasi acelasi lucru...!!! pe mine ma nelamureste faptul...de ce doar cand ii dam in gura se intampla treaba asta si in mersul de zi cu zi nu ? ma poate ajuta cineva....? deci pur si simplu in a 5-a pe la vreo 4000 rpm...mi se taie alimetarea cu pedala la fund ? poate fi din amestec ...aer-benzina , sa fie prea slab sau prea bogat ?
need help !!!:sad: |
Salut,
Calculatorul iti limiteaza turatia sa nu arzi garnitura de chiuloasa. Lasand gluma la o parte, uita'te la carcasa filtrului de aer sa nu fie sparta, schimba filtrul de aer si filtrele de benzina. Mai bine dai banii pe'astea decat pe un spoiler. Just my two cents. |
tody are dreptate,uita-te la filtre,si apoi fa-i o spalatura la carburator,ca sigur ai prin el gunoaie care se desprind cand dai talpa ;)
|
Quote:
|
Salut dark angel,
Ironia era 2 randuri mai sus cu calculatorul si garnitura de chiuloasa. Aia nu e deloc ironie, un filtru de aer/benzina imbacsit, un retur infundat, un rezervor murdar sau o carcasa de filtru sparta iti fac o gramada de probleme. Pe cand lipsa unui spoiler/un spoiler in plus nu se cunosc in functionarea corecta a masinii. Poti sa iei un gunoi pe treapta I cand depasesti un TIR si vine masina din fata. Nu e bine sa te joci cu focul... Cheers |
Quote:
Quote:
|
Quote:
de asta se numesc consumabile... OK, atunci sa rectific... esti ironic, poate putin rautacios, pt ca masina a mers perfect atunci cand s-a angrenat intr-o astfel de cheltuiala, nu cred ca s-a apucat s-o aranjeze inainte s-o puna pe picioare, desi am vazut-o si pe asta dar asta e alta poveste. Cheers! |
Salutare la toata lumea...de azi eu sunt noul posesor al RME-ului , electric_style (fratemeo) mi-a incredintat-o mie pt. ca el urmeaza sa plece din tara!!!
|
Quote:
Ce planuri ai pentru ea?... |
parca aveai un espereo? o sa duci la capat proiectul?
|
Sper ca nu vei pune pe ea bara de cielo si alte dracoveni!
|
am in plan s-o revopsesc profesional la cupotor cu toate cele , sa-i pun niste jante pe care le-am gasit la cineva cu tot cu butuci 4x100 sunt pe 15'' , sa-i pun spoilerele stock si sa-i imbrac tot interiorul cu piele ecologica gri (cum sunt si scaunele) cam atat pe plan estetic , pentru ca pe plan tehnic nu are nici cea mai mica problema !!! s-a schimbat tot ce se putea schimba tinand de: motor , cutie , suspensie , directie ,si consumabile
|
nu face totu gri nene,ca ramai fara contrast
|
Quote:
|
mai bine un albastru inchis combinat cu gri si/sau alb
|
care imi da si mie ceva idei in prinvita interiorului(culoare)..nu prea ma incanta gri sau alb...nu vrea neaparat sa se asorteze cu scaunele ..evetual le colorez si pe ele:)
|
ia vezi ce-am scris mai sus...albastru inchis,da' inchis spre negru,adica bleumarin ceva
|
Quote:
|
da ma cam bate gandu la un crem ....
|
de azi m-am apucat de interior...m-am hotarat si la culoare....acum chef de munca sa fie...:D..o sa revin cu poze cand termin..
|
si la ce culoare te-ai hotarat?
|
alb tot interiorul...da super deja am facut bordu cu fetele de usi. mai am plafonu cu plasticele sa le fac:lol:
|
deja poti sa pui poze cu ce ai facut ca nu ne suparam..:D
|
Eu zic sa nu faci tot interioru alb.
Ar fi frumos sa combini albul cu ceva. |
maine revin cu poze ..(am luat un cablu de date si nu merge si trb sa il schimb)...azi i-am mai pus telescoape de spate pe fatza ......
|
Quote:
|
Eu cred că merge destul de bine alb!... Alb īl are şi CRO-ul şi e frumos!...
E aiurea că se murdăreşte repede :( ... Ar fi frumos şi un alb cu crem aşa... Baftă şi aşteptăm poze! |
Quote:
|
E alb, alb şi al lui!...
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu tapiteria mea (crem) frecai azi la ea de ma saturai si tot nu`i scosei fata :cry:, nu vreau sa ma gandesc la albul tau...oricum trebuie sa`mi caut ceva solutie speciala de curatat.
Au dreptate baietii, albul e alb! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
asta seara reusi sa scot cateva poze d le aveam pe tel...maine ravin cu ce m-am apucat sa fac la interior...acum 5 zile am facut cutia asta la boxe si se aude superrrrrr
|
Poze cu interiorul?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning