![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
10 Attachment(s)
Ei iata ca lucrarile la Golf-ul verde se apropie repezitor de final.
Mai jos sunt pozele dar si lucrurile pe care le-am facut in ultimele zile, toate piesele fiind realizate scratch built: - stergatoare, prinderea e de la stergatoarele originale, semibratul din fir de otel si lamele stergatoarelor din styrene; - iron cross care atarna la oglinda interioara; - tetiere mai detaliate (de la GTI-ul maro) imbracate si ele in acelasi vinil; - geam oglinda exterioara heliomat (albastru); - duza stropitoare parbriz; - tableta portbagaj functionala cu fire de sustinere; - emblema volan Wolsburg Edition cu inel cromat; - parasolare; - geanta asortata cu interiorul; - embleme rosii BBS la toate rotile; - buson rezervor cromat; - bara fata cromata; - semnalizari fata; - terminatii la mocheta peste locasul unde vin suruburile de prindere cu caroseria - locase pt centurile fata. Saptamana viitoare vor aparea si pozele in configuratia finala!!!! |
Frumos, foarte frumos! Edy as vrea sa ma abonez si eu la niste culori Humbrol! Cam ce poti trimite si in ce bani?
|
Frumos. Abia astept sa vad rezultatul finit.
PS: ma dezabonez de la Humbrol; am gasit in Romania (dupa indelungi cautari), am sa le iau de la noi ca sa nu ne mai incurcam cu posta, multumesc frumos oricum :) |
Ma bucur ca va place. Si eu abia astept sa il pozez... caut locatie!
OK Radu. Atunci vorbeste si cu Cristi si spune-i de unde le iei. |
Quote:
Merge inchis nu zice nimic! :lol: |
Ti-am trimis mesaj privat acuma :-P
Edit: Eddy dau cu matura maine pe aici :) |
daca nu gesesti locatie stiu eu una in Bacau ca sa pozezi frumusetea asta...
|
M-ai omorat frate cu asta :shock::shock::yikes:
pana si sticker Wheel Whores...nu se poate :shock: o sa fie crima rau de tot Golful asta ! abia astept sesiunea foto. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A iesit super.
|
E complet gata masina.
Azi iese la pozat. :D |
10 Attachment(s)
Am reusit sa asamblez Golf-ul I maro zilele trecute!
Ce senzatie sublima. Abia astept sa-l vad gata. Intre timp am mai facut: -imbracarea stalpilor si a pavilionului in piele naturala (astfel fiecare particica a interiorului o sa fie din piele) -frana de mana imbracata in piele -montat prabriz scratch built (masina avea toate geamurile sparte si zgariate) -maneta viteze impracata in piele -balama la usa soferului -panou de usa imbracat in piele -fixat scaunul pasagerului -emblema pe volan -oale faruri -ornamente cromate de jur imprejurul masinii -montarea farurilor si a mastii fata -montarea barii fata + terminatiile scratch built din plastic negru -pedale din aluminiu natur Urmeaza sa ii fac scaunul soferului si restul detaliilor si sper ca pana de Craciun sa fie gata. |
Ha ha ha asta o sa scoata scantei :lol:
Imi place bara aia stabilizatoare ! arata bine mai ! Faina combinatie.Imi faci pofta de treaba...:yes: |
Rar vezi asa ceva bre...:shock:
|
Quote:
Quote:
S-a investit enorm in el la capitolul detalii pt scara 1/24. |
La multi ani eddy!!
speram sa ne arati mai multe la anul:) |
La multi ani Eddy :bunch:, si sper ca ai primit mesajul meu, in cazul in care mai ai numarul de Romania!
|
Quote:
|
sincer..mi-am spart ochii cititind fiecare post, am ramas :shock: cand am vazut golfurile mk I, sunt superbe, mai ales asta maro criminal, mai ai sa ii faci timonerie pe sub masina si e full la detalii:lol:. superbe, felicitari si la cat mai multe proiecte de genul!
PS: nu te-ai gandit vreodata sa aranjezi si vreun renault super 5 gtt? :D |
Astept cu nerabdare sa ne arati golful terminat. Cred ca va iesi super bine ;)
Spor! |
Quote:
Daca ai de modificat sau vrei o replica a vreunei masini reale, ma poti contacta prin PM. Quote:
|
abia astept sa vad golfu :X:D
|
de unde cumparati jantele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning