![]() |
Re: Espero low-rider
Hai salut!
Intervin si eu cu o parere pentru ing3r... am vazut ca ai un Espero foarte reusit din mainile tale... nu te-ai gandit sa-i montezi un eleron? Ar arata superb. E doar o parere. |
un eleron cum ai tu? sa agate rufele pe el ca si asa nu are sarme =))
|
Quote:
ii raspundea ing3r si cu asta basta .dar asa suntem noi romanii,mai carcotasi on : ceva care da bine cu linia masinii este eleronul tip m (cum avea NDY pe espero) ,altele nu prea isi au locul pe masinile noastre ;) numai bine |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si o sa mai urmeze cateva lucruri,nu spun inca ce, astept sa imi iasa toate socotelile si pe urma ne apucam de treaba :D. Intre timp am vopsit tamburii, urmeaza etrierii, am dat si un polish la faruri si am montat pedalele. Poze inca nu am , ca terminasem aseara tarziu. O sa fac , cand am timp.
|
Baga si niste poze cu etrierii si tamburii vopsiti:D.A da si cu farurile inainte/dupa sa vedem cum au iesit.
EDIT: Offtopic:Cu ce le-ai dat polish ? |
Offline? :D
Cu farurile inainte/dupa nu mai am cum sa pun, ca nu le-am facut "inainte", o sa le fac "dupa". Am zis ca o sa pun poze, dar sa le fac intai. Polish mi-a dat Banzay putin, ca avea cumparat, de la 3M. Rezultatul se vede, oricum, e diferenta destul de mare pt ca erau destul de matuite farurile...Oricum sunt foarte zgariate pe interiorul plasticului de la far, acolo nu am ce face :( . |
niculai, da masina cand iti iei? =)) :twisted: auzi ma stie lumea ca espero tau e BMW wannabe?
|
Nu e wannabe ma, e sem**** =)))))))
Are cateva piese si componente de BMW in ea, recunosc...cu mandrie! :D Dar si mai multe are de Opel, pe care sper sa le inmultesc :P . |
La mai multe atunci` .. (piese) :)
|
Andule , am montat pedalele de la tine ma...
Sunt piesa rau! Lasa ca ti le arat cand ne intalnim, maine poate le fac si poze daca nu ploua :D |
Quote:
|
Quote:
Dubai e un cartier in constanta(ironic) ?Normal...e o masina destul de batrana nu poate fi perfecta.Da..probabil aia a ingreunat masina...in fine sa uitam subiectul ala inutil :).Deci..o suspensie sport face destul de bine diferenta de una stock ( depinde si de duritate ).Jantele te-ai gandit cum sa le vopsesti ?Culori "tipatoare" sau ceva mai "normal" :D ?O parere..ar fi interesante vopsite verde aprins sau miezul jantei gri sobolan.[/QUOTE] nui vorba de nascut bogat sau sarac,pe vremea lu nenea Nicu nu iti permiteai sa bagi un deget dar cum a disparut el se baga mana pana la umar sau intri cu totu ! unele persoane stiu la ce ma refer. |
cu ce polish ai dat pe faruri? abraziv cumva?
|
Orice polish e mai mult sau mai putin abraziv. :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si o poza cu pedalele montate. A fost nevoie de ceva improvizatii, insa s-au montat pana la urma...Scz de claritatea pozei, nu era lumina suficienta :P |
Arata bine pedalele :D Sa le tocesti sanatos :D
|
De acord cu 99-SAA :D.Acuma...sa nu-ti alunece piciorul pe ele cand ai talpa uda..
|
Pai pt asta au acele bucati de cauciuc in ele, ca sa nu alunece piciorul :P
In alta ordine de idei, am de gand sa ma apuc de unele lucruri care cred eu ca o sa iasa frumos :D . O sa revin si cu poze cand termin :P |
frumoase pedale :-) tot zic ca imi pun si eu dar nu mai apuc :lol:
|
2 Attachment(s)
Am revopsit semnalizarile laterale si la marche-arierre...Si lucas-urile.
Cineva mi-a zis sa fac etrierii albi. Oare cum ar da? Am mai vopsit si tamburii pe spate cu negru, si stalpii de la usi...Cand le fac poze pun, oricum arata mai bine decat inainte :P .Trebuie sa dau din nou un polish la buza jantelor, ca "desteptii" aia de la spalatorie au dat cu solutie din aia pe jante si au atacat buzele (desi le-am zis sa nu dea ). Deocamdata...am de lucru un pic la ceva ce cred eu ca o sa iasa bine bine :D |
Quote:
|
Stiu Dani. Dar nu am vrut sa mai iau si alte lucasuri, si astea de pe masina sunt aproape noi. Am altele in cap acum, nu imi sta gandul la chestiile astea mici...
O sa se vada din poze la ce ma refer :D |
pana la ce ai tu in cap nicule cu aspectu estetic, trebuie rezolvate altele mai grave rezolvate si cat mai repede
|
Pai eu nu ma refeream doar la partea estetica, ci si la cea tehnica!
O sa verific pe unde curge uleiul ala asa, ocazie cu care o sa ii fac si schimbul de ulei si consumabile, si niste bujii noi cred... |
lasi balta sub masina de ulei :shock: ?
|
ai grija ca si spuma activa dauneaza la polishul buzei:sad:. ce probleme ai cu uleiul?
|
Quote:
Quote:
|
Vezi ca acolo in dreapta este si filtru de ulei,cel putin la 1.8 acolo este ,eu pe acolo pierdeam la sonda de ulei care este pe langa filtru;)
|
Da , ai dreptate, pe acolo curgea! Am inlocuit sonda de ulei si am facut si schimbul , tot azi, am pus Mobil (am gasit bun, nu turcesc ) , masina se simte clar mai bine cu noul ulei, nu prea mai trepideaza...
Tot de azi are ITP valabil pana in 2012, am scapat de o piatra de pe suflet :D Dupa multe palpitatii, mi-a pus stampila :D Zilele astea sper sa termin si BBoy-ul, nu mai am chiar asa de mult! |
Quote:
First the safety , then tuning8).Un mic teaser cu bb look-ul :D? |
4 Attachment(s)
"Cui m-ai lasat , fiule?" =))))))))
In prima poza se vede cum vroiam sa fac BBoy-ul la inceput, insa m-am razgandit pe parcurs. Si bine imi pare...Deocamdata e in chit data grila, azi , ca sa trec ITP, am vopsit-o alba cu spray-ul, la misto. O sa continui cu finisat, chit si iar finisat! |
3 Attachment(s)
Si poze de ieri si azi:
|
Nu maraie nimic aia de la itp de jante,triple,toba?
sau il treci ca in romania? |
bun asa bun dar mai bate ceva faza lunga ? :lol:
|
Quote:
Quote:
Oricum...ca in Romania.. :rolleyes2 Quote:
|
Awsome...imi place cum a iesit iar legat de ITP nu cred ca au vreo treaba, mie nu mi-a zis nimeni nimic.
|
Pai da, dar tu nu te-ai dus la ITP cu grila in chit :twisted: :lol:
La mine asta a fost treaba, ca nu putea sa ii faca poza cu grila aia :)) Oricum, mai urmeaza cate ceva, sper sa am timp. |
1 Attachment(s)
Grila, intr-o etapa intermediara, numita "vopsire de mantuiala pt ITP" =)))))).
Zilele urmatoare dau vopseaua jos si continui cu finisare si iar finisare :)) Acum arata cam naspa cu damburile alea de la chit. Ala de la ITP a zis ca arata ca "rechinul alb" =))))) |
Modificari simple si cu gust! Bravo! Si nu are rost sa iei in seama comentariile rautacioase...la ani ei este normal sa aibe rugina si cateva probleme. Cei care comenteaza nu apreciaza munca si pasiunea depusa, ei 'vede' doar ce 'stie':-). Felicitari pentru ce faci dintr-o masina pe care multi nu dau doi bani...defapt cam toate Woo'rile sufera din privinta asta cu toate ca sunt cu mult peste multe masini! Bafta!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning