Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dark Side (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/102799-machetele-mele-dark-side.html)

Dark Side 13-12-09 22:38

Re: Machetele mele - Dark Side

Se deschid: Usile, portbagajul (adica doar luneta) si se misca gurile de aer de pe capota dar capota nu se deschide.

steaua23 13-12-09 22:54

Am gasit-o la un pret bun si eram curios daca se vede motorul. Presupun ca amandoi vb de modelul de la Jadi.

Dark Side 13-12-09 22:57

6 Attachment(s)
Se vede vag... cred ca se vede ok daca desfaci macheta... :)\
--------------------------------------------------------------------------

L.E. Al doilea set de poze cu Honda.

Enjoy,
DS

Maine: Poze cu masina lui Mickey Mouse. :twisted:

Dark Side 14-12-09 14:07

3 Attachment(s)
Masina lui Mickey.
Fun fact: Masina nu exsista la scara 1/1 adica in realitate dar italienii au redus-o la 1/24. :lol::lol::lol::lol::lol:
Dedicatie: DMS.

Sper sa va provoace rasul,
DS

alexu_bad_boy 14-12-09 14:52

frumoasa rau honda felicitari.....si mickey mouse car e tare rau.....salut

Dark Side 14-12-09 15:06

Merci pentru aprecieri! ;)

Creative256 14-12-09 17:52

Foarte faina masina lui Mickey dar unde e Minni ? :-P

bmwh548 14-12-09 18:02

Mergea si masina lui Donald aici :) Simpatica masinuta.

Darius DMS 14-12-09 18:51

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2890719)
Masina lui Mickey.
Fun fact: Masina nu exsista la scara 1/1 adica in realitate dar italienii au redus-o la 1/24. :lol::lol::lol::lol::lol:
Dedicatie: DMS.

Sper sa va provoace rasul,
DS

:lol::lol::lol::lol:eeu m asteptam la un fiat ceva 1.24 cu inscriptii mickie pe el,dar nici chiar asa....appnsa stii ca iei pe ea 200 de euro(din spusele lui shumy)....poate le pui si pe celelalte....multa bafta;)

Dark Side 14-12-09 20:18

Vine si masina lui Donald. Si aia e fantezista dar e facuta in stilul anilor 30'. Si daca vreti pun si masina lui Scrooge. O limuzina cu acoperis doar la pasager si sofer.
Fun fact: Nici aceasta masina nu a exsistat la 1/1 dar tot italienii au redus-o la 1/18. :lol::lol:

Darius DMS 14-12-09 20:19

le vreau pe toate astea disney....si limuzina si tot ce ai:lol:

Racer21 14-12-09 21:26

Asta da piesa! :lol: Simpatica, mai ai ceva Disney d`astea? Au fost primele colectii BBurago? (asa stiam) si acum sunt fffff. rare?:-)

ps: ziceai ca iti bagi si "magnifica" colectie HotWheels. Nu o vad:rolleyes2

Dark Side 14-12-09 21:30

Astea nu sunt foarte rare. Rare sunt alea dinainte de 90'. Astea le mai gasesti sub forma BBurago sau sum forma Mondo.
Pozele cu colectia HW (poze de grup) vin dupa ora 12 noaptea. Am tinut sa prezint mai intai noutatile.

Dark Side 14-12-09 23:18

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2892089)
Astea nu sunt foarte rare. Rare sunt alea dinainte de 90'. Astea le mai gasesti sub forma BBurago sau sum forma Mondo.
Pozele cu colectia HW (poze de grup) vin dupa ora 12 noaptea. Am tinut sa prezint mai intai noutatile.

Au venit pozele de grup cu colectia mea de masinute la scara 1/64 (si apropiate). Colectia cuprinde modele de la producatorii:
1. Hot Wheels; (am cele mai multe modele)
2. Matchbox;
3. Siku;
5. Maisto;
6. Jada Toys;
7. Welly.
Si altii care nu-mi vin in cap plus unele chinezarii.

Sper sa va placa,
DS

e30_eVG3n 14-12-09 23:22

Cum sa nu ne placa...:shock:
Felicitari pentru colectie;)
O sa treaca ceva timp pana le prezinti pe toate:D

Creative256 14-12-09 23:51

WOW ... sincer nu imi vine altceva in minte :-D . Am recunoscut multe din machetele din colectia mea la tine , dar in alte culori , ma gandesc ca le strangi de o vreme ;). Nah ai activitate pe forum o vreme :-P

Dark Side 15-12-09 12:46

Merci de aprecieri!
Le strang de mic (doar ca atunci nu "stiam" acest lucru.. adica le luam ca sa fac cateva "hot pursuit"-uri cu ele si dupa aceea... zdrang! in pungi). Apoi am inteles uitandu-ma la alea care nu mai au vopsea pe ele (asta e bine la pozele in ansamblu: nu se vad "uscaturile") ca nu trebuie tinute asa si am cumparat de la Quelle aceste cutii iar acum... am vazut ca mai erau zeci de modele care zaceau ne mai avand loc in cutii asa ca am cumparat altele din germania... problema este ca prin martie (cel tarziu) voi avea din nou toate cutiile pline... :lol: :lol:

Racer21 15-12-09 19:27

Da, super! Ai ceva pe acolo nu gluma...:lol:

insa din pacate multe sunt "ozn"-uri, ci nu machete ale unei masini reale, stii la ce ma refer? si eu am cateva d`astea OZN-uri (luate de pe la McDonald`s) insa nu le-am prezentat cu nu sunt machete. Oricum, si astea merita colectionate asa ca felictari si tie pentru colectia 1/64 ;)

Dark Side 15-12-09 20:17

Da am multe d'alea. Oricum ma laud cel mai mult cu cutia "Supersport" cea cu masini sport (numai modele reale) si cutiile "T-Hunts" si "Special". Cea din urma include modele speciale de la Maisto, Matchbox si HotWheels.

Dark Side 15-12-09 22:56

5 Attachment(s)
Acum va prezint un Lamborghini. Un model realizat acceptabil avand in veder ca vorbim de "clasicii" Maisto care ne-au (m-au) obisnuit sa produca un model "cald" iar apoi (cand crezi ca e imposibil) un mode foarte "rece". Din fericire acest model este caldut. Arata bine si sta destul de jos incat sa nu am ce sa ii reprosez. Normal ca mi-ar fi placut niste discuri de frana mai bine realizati etc. etc. dar ma gandesc ca a fost cadou si zic mersi ca arata bine totusi. :lol:
Lamborghini Gallardo Spider ~ 2007 ~ Maisto.

Sper sa va placa,
DS

P.S. : Oooops.... sa nu bagati in seama degetul meu care apare in penultima poza... :rolleyes2:oops:

VENOX 15-12-09 23:24

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2892433)
Au venit pozele de grup cu colectia mea de masinute la scara 1/64 (si apropiate). Colectia cuprinde modele de la producatorii:
1. Hot Wheels; (am cele mai multe modele)
2. Matchbox;
3. Siku;
5. Maisto;
6. Jada Toys;
7. Welly.
Si altii care nu-mi vin in cap plus unele chinezarii.

Sper sa va placa,
DS

Hai las-o incolo de treaba ca m-am suparat. Cum sa ai frate atatea? Nici o problema, ca te prind eu din urma, incetisor asa :lol:

Dark Side 15-12-09 23:29

Daca "nu ma crezi" ne putem intalni la vara sa o vezi live!
App: Nu e usor sa strangi cam 500 de din astea (HW-uri).... :)))
Si e si scump... si nu iti scoti cheltuiala ca doar nu le vinzi ci le tii sa te dai smecheri la aia care (inca) nu te cred retardat sau dus cu pluta.

alexu_bad_boy 15-12-09 23:53

man ai si multe dubluri.....si am si eu o intrebare pentru tine.....tie iti plac alea futuristice de la HW??? alea sunt modele pe care eu nu o sa cumpar niciodata.....ai modele super frumoase bravo

model collector 16-12-09 00:13

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 2895655)
man ai si multe dubluri.....si am si eu o intrebare pentru tine.....tie iti plac alea futuristice de la HW??? alea sunt modele pe care eu nu o sa cumpar niciodata.....ai modele super frumoase bravo

Tocmai cele futuriste sunt crema, modele care au la baza designeri celebri si pe care le gasesti numai la HW. Cele de serie nu au detalii bune nu poti sa le compari cu o macheta 1:64

Creative256 16-12-09 00:37

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2895576)
Daca "nu ma crezi" ne putem intalni la vara sa o vezi live!
App: Nu e usor sa strangi cam 500 de din astea (HW-uri).... :)))
Si e si scump... si nu iti scoti cheltuiala ca doar nu le vinzi ci le tii sa te dai smecheri la aia care (inca) nu te cred retardat sau dus cu pluta.

Ai perfecta si absoluta dreptate, cred ca jumate din oamenii care stiu cate am eu (si nu ma apropiu de 500 :-P sunt cam la 1/5 din drum) zic ca nu is tot acasa :rolleyes2 si banii bagati pana acuma in ele, in cutie ... nu ii mai vad, dar asta e treaba cu hobby-urile , costa , si numa tu le intelegi (respectiv alti bolnavi ca tine :twisted: .

alexu_bad_boy 16-12-09 00:38

nu stiu mie imi plac cele obisnuite....pentru mine conteaza sa imi placa mie personal modelul nu cat de reusita este.....fiecare cu gusturile lui

Dark Side 16-12-09 12:30

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 2895655)

Nu am chiar dubluri. Ci doar modele cu "re-color". Am de exemplu Dodge Viper SRT-10 in doua variante: Varianta "First Editions" (din 2006 parca) cu roti "Faster than Ever" iar anul trecut mi-am luat si varianta "T-Hunts". La fel si la un Shelby Cobra GT350. Anul trecut l-am luat fiind in coletia "Premiere" iar anul asta l-am luat doar ca arata altfel (e vopsit altfel) si face parte din colectia "Muscle Mania".

MC: Eu nu am multe 1/64 machete cu adevarat... daca am doua si alea tot HW-uri sunt doar ca nu le tin in cutii. Vi le prezint mai incolo.. (adica le-am mai prezentat, sunt acele Caddy-uri custom dar erau poze de calitate f.f. slaba).

Pentru azi va prezint poze (cele mai bune pana la acest moment) cu
BMW M3 E30 Sport Evolution ~ 1987 ~ AUTOart. Versiunea pe negru. :-P

Plus cateva poze cu vechiul meu garaj "facut" manual (deci nu ala cu Peugeot) la care am adaugat inca cateva ustensile.

model collector 16-12-09 12:39

Asta este altul? Sau Cecotto pe care il aveai?

Dark Side 16-12-09 12:42

Nu am avut niciodata Cecotto. Nu era de gasit cand am luat eu EVO asta. Pe atunci il vroiam pe ala (Cecotto) dar apoi am realizat ca e mai misto EVO... Plus ca Cecotto e doar rosu.

e30_eVG3n 16-12-09 15:56

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2896721)
...La fel si la un Shelby Cobra GT350. Anul trecut l-am luat fiind in coletia "Premiere" iar anul asta l-am luat doar ca arata altfel (e vopsit altfel) si face parte din colectia "Muscle Mania"...

HotWheels nu a folosit niciodata la nici una din seriile sale, numele de Shelby Cobra GT350, ci doar Shelby GT500 (cele doua modele reale nici nu seamana intre ele, iar cea reprodusa de HW (seamana) este GT500-Eleanor). Ai dreptate insa, '67 Shelby GT500 a fost introdusa in 2008 in seria Modern Classics, ca apoi un 2009 sa fie introdusa in Muscle Mania.;)

Foarte frumos garajul...:D

kenzor 16-12-09 18:05

suuper tare bmwu ;d

model collector 16-12-09 18:14

Mie imi place Ducatti Tricolore, cred ca o iau si eu 1:8:D

CALIN 79 16-12-09 19:25

Foarte tare ursuletul. Imi place foarte mult. Bravo.

Dark Side 16-12-09 20:35

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2897233)
HotWheels nu a folosit niciodata la nici una din seriile sale, numele de Shelby Cobra GT350, ci doar Shelby GT500 (cele doua modele reale nici nu seamana intre ele, iar cea reprodusa de HW (seamana) este GT500-Eleanor). Ai dreptate insa, '67 Shelby GT500 a fost introdusa in 2008 in seria Modern Classics, ca apoi un 2009 sa fie introdusa in Muscle Mania.;)

Foarte frumos garajul...:D

da... am gresit... ma gandem la un Cobra care l-am vazut acum ceva timp, era vopsit in stil "woodland camo".

Merci de aprecieri!!!

MC: Astept sa cumpar si Ducati 848 dar inca nu a aparut pe la noi. Am vazut ca pe DX se bate sa obtina titlul de cea mai buna motocicleta 1/18 budget, cred... :???:

VENOX 16-12-09 23:29

Super elevatorul! :D

Dark Side 16-12-09 23:34

Da... aia era "piesa" noua in garaj. Merci de apreciere! ;)

Dark Side 17-12-09 22:40

5 Attachment(s)
Pentru azi: Doua T-Hunts.
1) Plymouth Barracuda ~ 1970 ~ Hot Wheels ~ T-Hunts (model mai vechi, de prin 2003/2005, primul meu T-Hunt);

2) Chevy Pick-Up ~ 1969 ~ Hot Wheels ~ $uper Trea$ure Hunt$ (model aparut in seria T-Hunts pe 2007, l-am gasit pe atunci la Selgros Baneasa si am avut norocul sa gasesc si versiunea T-Hunt regular tot acolo tot atunci!)

Bonus: Poza de grup cu toate $uper Tre$ure Hunt$ pe care le am plus cateva T-Hunts regular mai misto (de exemplu acel Mercury decapotabil are roti normale dar are bandouri albe).

Sper sa va placa,
DS

e30_eVG3n 17-12-09 22:52

Foarte frumoase! Paintjob-ul si rotile fac toti banii;-) Poti, te rog sa prezinti maine acel Ferrari Enzo din seria Super T-Hunt 2007?

Creative256 17-12-09 22:54

Chevy Pick-Up asta il am si eu tot de la T-Hunts dar nu cu rotile astea, asa mult am cautat sa le gasesc si eu dar nimic... FELICITARI e absolut superb, nici nu se compara cu al meu ce are PR5 - uri la roti, deci banal :-(

Dark Side 17-12-09 22:57

Merci de aprecieri!
Si al tau e misto. De aceea il am si eu. Are o alta vopsea si are pe masca din fata o mica sigla care pe masca din fata a vers. STH nu apare. :) (dar Barracuda nu va place ?)

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning