![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
La multi ani si sanatate, hai noroc :D
|
La multi ani Andule !!! scz de intarziere !!! ... yzfule ce am auzit ca ti-ai recuperat permisul si dai de baut ? :D
|
Domnu TRAu.....eu ti-am zis La Multi Ani !...si tu nu ai sarit la cap cu o bere macar...chitra de om...:shock:
8) |
ultima data eu am dat de baut acum e randul tauuu .
si multzumesc pentru felicitariii |
la multi ani
|
ms ms si tzie casa de piatra
|
bah nu shtiam k e ziua ta .. era innourat si nu am vazut in stele .. la multi ani .. tot ce iti doreshti .. sanatate si ulei in cutie ;)
|
ms shm .am vazut ca tzi-ai luat logan bk.sa il stapanesti sanatos:))))))
|
DOMNU PRESEDINTE ...sa ma pupi in fund !!!
|
bine ghiolbane
|
Quote:
|
Eu vreau sa ma pupe si pe mine...ce atatea filme :D
|
Devine interesant pe aici se incinge atmosfera.
|
cu cucu va pup ca are si el buzitze :))))))))))
|
sanatate andule ......stiu ca sunt mai intarziat ...dar nu conteaza :D ...bem la sellgros
|
Quote:
cand se difuseaza filmu asta cu buci ?? |
3 Attachment(s)
primitzi si dacia asta la voi in asociatie :D
|
Stai ma sa ii finalizam spoilerele si pragurile sa le vopsesti si apoi:) Cred ca o sa te primeasca domnu presedinte, dar conditia este taxa si sa vi atunci cand esti chemat pt a pregati o cursa sau la diferite evenimente
|
Dam si taxa si venim si la evenimente :D
|
sincer mie numi place cum vine pe ea......deloc
|
e pusa doar de proba ink mai sunt modificari de facut la ea
|
Quote:
|
10x man valurile alea nu o sa mai fie sper :D
|
Eu zic ca am rezolvat problema valurilor si sper sa iti placa ce a iesit. mai e putin de lucru la ea dar in curand esti gata de inscris in X-TEAM
|
Dupa o pauza A.C.S. X Team Racing Club Constanta , face din nou inscrieri in club , regulile le stiti deja , cine nu intreaba sau se uita la inceputul acestui threat. Inscrierile se vor face pe baza formularului care il primiti din partea mea sau de la unul din membrii fondatori . De asemenea membrii activi din club sunt rugati sa isi faca socotelile cu restantele la taxa lunara , in aproximativ 2 saptamani se va face o intalnire X Team Racing Club Constanta , cu inscrieri , "curatenie" , si pt a informa restantele si achitarea acestora . O zi buna
|
Salut, poate nu este locul ideal sa intreb aici ...dar vreau sa stiu si eu cand se mai organizeaza o cursa ceva in constanta, indemanare sau acceleratie, pe kogalniceanu poate.
Merci pentru un eventual raspuns. |
iarasi inscrieri?
|
vrei sa te inscrii pya???
|
Vreau io sa ma inscriu :D cum unde si cat :D
|
ia legatura cu apv si itzi zice el ce si cum
|
ANUNT PENTRU TOTI MEMBRII X TEAM RACING CLUB !!! INTALNIRE 07 Octombrie 2007 DUMINICA ora 16:00
In 2 saptamani pe data specificata mai sus rugam toti membrii X Team Racing Club sa se prezinte la REX pt o intalnire in vederea organizarii , achitarii taxei ( restantelor in cazul unora ) , membrii noi , discutii etc, sau cei care vor pleca din club . Pentru mai multe detalii ma contactati pe mine sau unul din membrii fondatori ! A.C.S. X Team Racing Club Constanta |
Quote:
Salutare. |
ne-am gandit si parca am merge dar nu stim sigur inca
|
Quote:
nu cred ca o sa putem ajunge pentru ca pe 6 avem o nunta mai speciala si nu prea cred ca o sa fie vreunu din noi in stare sa conduca ... poate cu alta ocazie si la un alt eveniment ... da ... dar la buzau ... nu ... :( da ... ai dreptate ... nu sa mai organizat mai nimic de x-team deoarece fiecare a avut cam multa treaba anul asta. a fost in an incarcat din punct de vedere profesional. dar o sa vb intre noi ... cei din conducere ... sa vedem poate poate iese ceva, poate anul asta. si in caz ca va fi asa ... o sa dam anuntz peste tot. |
15 Attachment(s)
ceva photo edit by mine ...niste contrast ....niste chestii niste dalea :rolleyes2
|
Frumoase pozele
|
Buna baieti ce parere aveti de power booster de la ads performance franta se merita cumparat sau nu iti ***e masina sau nu producatorul spune ca nu afecteaza cu nimica are cineva montat asa ceva.
|
Quote:
|
din cate stie eu nu e asa de eficient
cel mai bine strange niste banii si baga un softt e mai sigur si mai bun |
Sunt de aceiasi parere , soft clar , mai scump dar mai eficient!!!
DUMINICA LA REX ora 16:00 membrii X Team Racing Club , anuntati cat mai multi membrii! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning