![]() |
Re: Taxa de prima inmatriculare
OFFFFFF.......nu-mi poate raspunde nimeni exact la intrebare......nu ma intereseaza sa mai merg cu ea, ma intereseaza s-o inmatriculez dupa 3-4 luni, atata tot........pfffff.....
|
Quote:
si apropo...asa pt cultura ta generala prima masina cu motor fsi a fost intrudsa la sfarsitul lui 2000 de vw si anume: vw lupo fsi .... ciao |
Calibra poate sa fie cel mult 2.0 SFI :)
~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
2.Daca masina nu este radiata la inmatriculare (masina ramane pe numele vanzatorului care iti ofera procura pt. a putea pleca din tara respectiva cu masina) poti circula cu ea atat timp cat masina are ITP(TUV) valabil, asigurare si impozite platite in tara de provenienta. |
Quote:
|
Adevarul ca cel mai bine au cashtigat politicienii din toata afacerea cu taxa de prima inmatriculare... Ca au fost varsatzi bani seriosi de la dacia in buzunarele lor. Eu cred ca fara taxa, loganul nu s-ar vinde nici pe jumate asa bine... Oricum, pentru cine vrea sa isi ia masina buna, nu reprezinta o piedica...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum nu pot sa ma duc la politie sa spun ca am citit io pe 4tunning ca se pot lua numere provizorii de trei ori pe an/persoana :) sau ca stiu ca "x" a mai circulat vreo 3 luni pe "rosii"... |
ceva noutati cu privire la reducerea taxei???
|
calculator pt taxa de prima inmatriculare cu tot cu reducerea asta ?
|
Quote:
|
in mod normal pe o masina ai voie doar 1 luna de nr rostii dupa care trebuie inmatriculata. dar stiu cazuri in care prin pile si altele a apucat la 3 randuri de nr rosii.
|
ceva noutati cu privire la reducerea taxei??????????????????????????
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning