![]() |
Evident, corect :D. Baga si tu una acum.
|
1 Attachment(s)
Pai de juma de ora caut una dintr-o categorie care n-a mai fost, ca am abordat cam tot pana acum de la clasice, muscle cars, pana la ultimele prototipuri.
Intr-un tarziu am gasit solutia: o versiune de rally-raid nu a fost. |
sa nu-mi sariti in cap dak intreb... ford a avut vreodata masini pt rally-raid? ca dupa faruri mie a ford imi aduce.. parerea mea :roll:
|
Nu stiu daca a avut, dar nu e ford...
Primul indiciu e palmaresul, mai tarziu dau si date tehnice: a castigat o editie in raliul faraonilor, locul 2 in Raliul Tunisiei (cu Patrick Tambay), locurile 5 si 7 in cei doi ani de participare in Dakar, piloti fiind Didier Auriol si respectiv Jackie Ickx (daca ati auzit de el :D ) |
Lada Samara
|
Vorba vine Lada, :P se cheama Samara T3 numai pentru reclama...
De fapt nu e nici o piesa de Lada acolo. Motorul e un 3600 cmc, 300 CP de Porsche, caroseria e facuta din panouri de plastic, iar suspensiile is facute de baietii de la fabrica de avioane Tupolev. E un 959 undercover :lol: Mai aveti? Next! :!: |
lol iar mi-am luat tzeapa
... nici nu se vad semnele Lada pe eleron si pe aripa fata :D e randul tau GSi.. hai k ma mananca rau vreau sa ghicesc si sa bag si eu una dup-aia bafta |
1 Attachment(s)
A introdus o noua arhitectura a motorului. Producatorul a fost primul care a introdus liniile de asamblare a automobilelor. Si asta e usoara.
|
Ford V8 :joy:
|
Ba da rapid esti :D Ai ghicit, baga tu acum.
|
1 Attachment(s)
apropo de categorii de masini care n-au mai fost ... iata una \"shifonata\"
|
Opel Speedster
|
spre mirarea ta.. NU! hehe, dar esti f aproape
|
Sper ca nu zici ca e Vauxhall VX-220, ca e aceeasi masina...
|
1 Attachment(s)
lol stiu da am vrut sa te \"perpelesc\" un pic, sper k nu te-ai suparat hehe
in afara concursului: p-asta kiar k n-o ghiceste nimeni (nici eu nu mai stiu ce e) :lol: oricum poti sa pui urmatoarea poza |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning