![]() |
Re: MUZICA
Oxygene ala vechi zic...asta nou este O COPIE...au copiat si ei numele..ca au vazut ca a aparut la MTV de 2 ori la vremea lui...si sa zica lumea ca ala e clubul Oxygene....dar tot nu cred k o sa reziste mult...:evil:
Privilege cred k e singurul CLUB adevarat din Ploiesti...restu sunt discoteci dar le zic toti cluburi...e mare diferenta. ICE e pe locatia unde era vechiul Oxygene... |
Quote:
|
Privilege e ca un sat din ala din munti unde se stie fiecare cu fiecare... daca apare cineva nou... toate privirile pe el .... nasol...:(
P.S. nu am nimic cu cei care se duc acolo... era vorba de mentalitate. |
haahah..lasa man ca mergi cu mine si nu s euita nimeni la tine, bine ?
|
=))...asta e buna...facem o mik mare ieshire kndva...intr`un club sau pe undeva la distractie...:)
|
eu ies doar in Bamboo da? :)) ( glumeam )
|
Quote:
in legatura cu Privilege...pai cred ca se uita toti ciudat la cineva nou pt ca probabil sunt 10-12 clubberi ADEVARATI in orasu asta care merg acolo...restu ducandu-se sa asc bashini la discotecile din oras (majoritatea nu-s cluburi cum zic toti)...am vazut ca vin f multi dj-i tari din Buc...probabil ca vin si fanii lor...si d-aia sunt aceleasi persoane... |
Quote:
ma bate gandu la ceva frumos :twisted: |
hm..si km kre ar fi gandu` kre te bate asha cu ura??:)
|
vroiam sapun niste muzik dar nu mere:((
|
3 Attachment(s)
de ascultat...a mers intr`un final
|
cu ice nu are nici o treaba...dc?
|
pai in PL s-au terminat numele de cluburi. avem OFfice, am avut Downtown...numai imitatii.
oricum, nu sunt 10-12 cluberii adevarati. sunt cateva zeci. hai sa nu aruncam cu noroi daca nu stim. sa vezi la Mania sau in alte cluburi la mare cum e plin de Ploiesteni. sau la Kristal cand e un DJ mai cunoscut. acum sunt super tari DJ in Bv. hush-hush, theater.. la fitze demult nu se mai merge in Privi. ci in orice club, de obicei. si acum in ICE. |
Asta vara era la Privilege super show.
Era discoteca in aer liber ca pe-afara si muzica super misto. Fete si masini la greu. |
pai daca sunt "zeci de clubberi"...dc sunt 2-3 cluburi adevarate in Ploiesti?
si cum se face ca nu prea merg cluburile de house in orasu asta? iar Down Town a fost imitatie??? hmm.... nush...asta e parerea mea... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning