![]() |
Re: LED-uri pe 1310
de abia astept sa vad rezultatul
|
cam cat mai dureaza stopurile alea???
|
va dura in functie de buget si de timp.Oricum nu foarte foarte mult
|
Quote:
|
destul de mult.Atunci cand TAU sau Dsign imivor da acceptul sa pun si eu un pret o sa fi primul care va afla...pana atunci nu ma risc sa scot un pret pentru ca sunt mai multi factori care decid.Spre exemplu ce fel de led flolosesti si mai ales cat de mare e suprafata pe care vrei sa pui leduri
|
ok inteleg daca e o sa vb cu tau si poate il conving pe el sa imi zica :)
p.s. eu intrebam pt o nova nu stiu cam cat dar cred ca sunt cam la fel ca si cele de berlina |
arata foarte mishto.... ma intereseaza daca se vede oglinda de pe stop prin capacul ala???
|
nu prea are cum sa se vada pentru ca tot stopul are pe spatele lui retea de difractie si practic nu prea vezi nimic prin el decat lumina produsa de bec sau in acest caz produsa de led.Oricum sunt sigur ca se va vedea superb
|
si cel care a inceput topicul asta are degand sa se duca cu stopurile astea pe la rar sa ii dea voie sau merge pana il opreste politia si ii ia talonul ???
|
Quote:
doar daca nu-i schimba pozitia si culorile |
ma gandeam eu si crezi ca se merita ca la cat mai dai si la omologare apropo poate imi zici si mie pe mess tau cat te costa ledurile si restul ce mai trebuie fara manopera
|
ce treaba ai cu rarul? nu se dau atatea spagi? oricum cred ca o sa fie net mai vizibile decat cele normale. cat despre nenea militian,.... stiti cum e cu banca... nu cred ca realizeaza el ce se intampla acolo :D
|
poate ca ai si tu dreptate nu zic nu.Dar la cat umblam la masini ala ar trebuie sa fie ultimul lucru la care sa ne mai facem griji :))
|
corect.... ar cam trebui sa nu zica nimik ca se vad mai bine ;)
|
se pot omologa! si prinderea in 4 prezoane e ok, nimeni nu zice ceva de cate prezoane ai ci de dimensiunea cauciucului! saptamana viitoare merg la rar sa-mi trec in talon jante pe 14! si cu stopurile o sa mai merg odata ca bate la ochii....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning