![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
Quote:
|
nu stiu exact cum arata a lui si nu vroiam sa arat nici o masina......
masina aia nu mai e a mea si a avut topicul ei...... ma rog incerc sa il ajut deci astept in raspuns de la el......... restur comentariilor nu isi au rostul........ sal....... |
1 Attachment(s)
Quote:
deci , cum facem , ai ceva pentru mine? dar nu tot setul pentru ca nu am ce sa fac cu 7 jante si una sparta :D astept reply de la tine |
sorry nu am modelul asta.....e cel de pe masina postata mai inainte...are spite mai multe..
si nu aveam decat una......nu tot setul....... Quote:
hmmmm...........in fine scuze de off........ |
8 Attachment(s)
good news , incepe sa se incalzeasca ... am lucrat azi cu tata la urs ... m`a ajutat ca sa iasa totul bine :) am dat evacuarea jos , e ciuruita ... nici vorba de sport , neamtul se pare ca nu mai e neamt ... insa am 2 catalizatoare de toata frumusetea ... o sa duc evacuarea sa mi`o sudeze cineva si :-?? continuam cu reparatia , masina trebuie sa iasa pe strazi .. ca doar e iubire la mijloc ....
cateva poze , maine pun si cu evacuarea |
macar acel P Zero l'ai recuperat ? sau e distrus ?
|
e taiat pe o distanta de 20 cm , e irecuperabil
pacat , erau noi cauciucurile pe fata |
Lasa man ...toate acestea vor trece,poate ai o perioada mai proasta acuma dar totul se rezolva:D imp e k u macar ti-ai indeplinit visul:D...iti doresc bafta in cont si nu te lasa de ursu asta k e pacat:D e misto rau :X imi pare rau pt incident:(...
toate cele bune.. |
de rezolvat se rezolva , e doar o aripa si janta + cutia ...
insa , nu stiu cum o sa cumpar vopseaua ... mai bine zis cu ce bani ... apoi , janta nu cred ca se mai face , pot sa cumpar alta , as vrea sa le dau pe ale mele si sa iau alt set complet ... azi puteam sa dau jos cutia , dar ma inecai ca tiganu la mal , imi trebuie o cheie de 8 cu caneluri ... mai am un sigur surub *** de desfacut |
janta se poate repara.cunosc in bucuresti un tip care face asa ceva.daca esti interesat sa ma anunti.
|
Quote:
|
se repara man , si in craiova e un tip care le face bestial... acolo isi face si dune jantele , o sa ma uit la el cum arata dupa si daca imi place , acolo o fac si eu :)
|
Quote:
nu ai curaj sa te duci u primu, ah? app ....astazi ies cu dun'u pe stada8) |
Quote:
:( cu fotbalul mai amanam , ca fusai azi sa inchiriez si era ocupat pana luni |
cataa ce surpriza pregatesti frate de vinzi 3 masini:)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning