![]() |
Re: Diverse discutii
astea sunt treburi pe care trebuie sa le discutzi cu donu intre 4 ochi nu pe forum.....ca si lider nsl in ploiesti are dreptul sa scoata din club pe baza unor argumente bine intemeiate.....se stie care a fost pb la tine,o stii si tu bine si era normal sa se ajunga aici....
restul cred ca trebuie sa discutzi cu el personal... intradevar in club nsl ploiesti se vor face ''restructurari'' si ''angajari''... era si timpul dupa ce nr membrilor care nu aveau nici o treaba cu clubul a crescut enorm... numai bine |
nu pot da edit....la draq...
nu trebuie satzi dea nici o explicatzie si sincer cred ca ar trebui sa ai grija cum ''pui problema'' ps.nu cred ca tzi se va simtzi lipsa si nici nu faci pe nimeni invidios ca pleci la alt club... |
1. ii dau dreptate lui taz
2. daca ai cunostinte in MR si ei vor fi "mandrii" ca faci parte din clubul lor ..bravo tie 3.nu cred ca donu` duce lipsa de stickere cu NSL, ca orikum daca il dai u jos dupa masina nu cred ca il pune altcineva dupa ce a fost "purtat" Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stiu! Si mie mi-a parut rau pentru voi, mai ales in halul in care arata masina mea...; Si Taz se suparase si a discutat cu cine a crezut ca trebuie sa discute, insa nu a batjocorit si nu s-a injurat cu nimeni. Trebuia sa intelegi si gata. Nici eu poate n-ar fi trebuit sa am masina expusa, mai ales ca aveam botul in reparatzie, dar ca si altii am expus-o acolo. Eu nu te dau afara, insa spune-mi tu, cum mai apari in fatza la atatzia membrii cu care te-ai injurat, purtand stickerul ala cu NSL? Cand te-ai inscris tu in NSL mai erau si alte cluburi, precum MIDNIGHT RACERS, VROOM RACING (actual INFERNO) si multe alte cluburi. Ti-am mai zis, n-am nimic cu tine. Daca tu consideri ca te potzi impaca cu totzi cei cu care te-ai injurat atunci potzi sa ramai in club. Si inca o chestie legata de mine de data asta, de unde pana unde stii tu ca erau toate bune si frumoase cand era Pitu lider NSL? Ai venit la foarte putine intalniri. Pitu nu mai are timp sa se ocupe de club si Florica m-a ales pe mine. De la show-ul de la Carrefour nu te-a mai vazut nimeni... Te inteleg ca lucrezi, ca ai treaba, te respect ca-ti platesti singur leasing-ul la masina ta, poate ai avut ceva probleme..., dar totusi, poti sa-ti faci timp macar o juma de ora in weekend si sa treci sa mai schimbam o vorba. Doar stii toate locurile unde ne gasesti... Bafta multa! |
ma bai taz k ti-am luat apararea knd a fost vorba de cei de la targoviste knd au zis k ce ma venitzi k un clio foliat... plm astia suntetzi ... kt despre un alt club, nu am zis sa fie mandrii k ma au pe mine.. ci k vor castiga un nou membru - si dak e sa fac parte din nsl in continuare voi face din cel din bucuresti - in ploiesti se pare k e problema, nu e a clubului ;) - ci a celor kre il reprezinta prin filiale....
|
oricum donule k sa nu mai existe divergentze, voi da stickerul jos... si gata...nu vanez sa-mi fac un nume anume prin inscrierea in cluburi. nu sufar din lipsa de prieteni... am o pasiune si am vrut sa o valorific... dar asta e.. s-a nimerit sa am si eu momente in viatza knd kiar nu am timp sa respir... asta e... dak din lipsa de timp ma da-ti afara.. asta e....cearta cu ceilalti si jignirile au inceput datorita lor... nush dak mai poti viziona odata msj alea... se pare k sunt sterse asa k sa vezi si tu cine a inceput sa jigneask si sa faca diferentze ....
|
poate iti aduci aminte post-ul lui shantzu.... asa k kestie... oricum mi-a parut bine sa va cunosc pe unii din voi...numai bine !!!
|
Quote:
|
Quote:
numai bine |
Eu am impresia ca tu postezi pe forumul asta numai cand esti nervos.
Tu vorbesti asa ca sa te aflii in treaba? Acum n-ai ce face si arunci gaina moarta de la tine din portbagaj la noi? De unde pana unde ti-ai dat tu seama ca problema e la Ploiesti? in ploiesti se pare k e problema, nu e a clubului - ci a celor kre il reprezinta prin filiale Asa ai spus. Deci acum ai ceva cu mine? Eu ma mir ca din atatia membrii numai tu te-ai gasit sa vorbesti, tu care n-ai venit nici la 30 la suta din intalnirile la care suntem prezentzi noi. De ce nu faci un topic in care sa intrebi cine e impotriva lui Donu' si de ce? Eu zic ca asa ar fi cel mai corect. Prietene, tu cautzi scandal si nu stii cum sa dai de el. Stai linistit in scaunul tau confortabil... Se sta foarte bine in Octavia. si dak e sa fac parte din nsl in continuare voi face din cel din bucuresti Tu te uitzi ce prostii vorbesti? La cate intalniri NSL ai fost in Bucuresti? Ai idee macar unde si cand se intalnesc cei din Bucuresti? Si daca stii asta, te duci acolo dupa ce te-ai luat la hartza cu ei? Mai bine shezi bland... |
:)):)):)):)):)):))
|
Si eu i-am explicat..., n-am nimic cu el, e ok si poate sa ramana in NSL dar sa nu mai sara la gatul lumii fara sa aiba habar de ce vorbeste...
Vino sambata seara la Sala Sporturilor sa vorbim ca pe forum m-am saturat sa tastez... |
Quote:
|
Re: Condica de reclamatzii si sugestii!!!
deci e la Sala...:))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning