![]() |
Re: Machetele mele - r27kul
frumoase astea rally:D...foarte frumoase,felicitari:D
|
superb focus-ul chiar ma intreba cine la cumparat,sti ca ii unicat?(cel putin pe forum)
|
3 Attachment(s)
@ Gahu:Cre' ca e unicat peste tot,nu doar pe forum :D.
Citreon Xsara WRC 2004 Rally Cyprus S.Loeb/D.Elena Bburago 1/18 Nici eu nu stiam pana acuma ca face Bburago 1/18 de rally, dar ce pot spune sigur e ca am vazut si Subaru Impreza WRC. Mai multe imagini in blogu' din semnatura.;) |
Foarte frumoasa,bravo.
Citroenul asta nu este Bburago design,este o macheta al unei alte firme in cutie Bburago.Este rara.Toate machete in seria Trophy o fost facuta,numai in 2005 ,foarte putine timp.O mai fost in seria asta:Subaru Impreza WRC si VW Race Touareg. Esta inca um macheta din 2005,care numai foarte putine timp o fost facuta: Citroen C3 Pluriel.Eu ma cred,ca este un Norev.Am si eu macheta asta,si pot sa zic ca nivelul de calitate al machetei este mult mai sus,fata de un Bburago normal. |
Am vazut si eu d'astea... Erau citroen-uri dastea xara si niste impreza. Oricum io nu cumpar d'astea rally decat daca sunt cv. special dar totusi a fost interesant d vazut. Nice !
|
5 Attachment(s)
Citroen C2 S1600 Rallye du Var 2003
Solido 1/18. *Cateva poze in plus pe blogul din semnatura. |
Ca sa cumperi machete rally trebuie sa fii pasionat de fenomen , altfel stai potolit si iei altceva . Superbe r27kul , sa le stapanesti sanatos !!! Ma apuc si eu de rally , dar grupa B pe 1/43 ;)
|
Fain Robi!Usor ne strangem cativa cu machete rally;)
|
1 Attachment(s)
Noutati :D , prezentari detaliate in curand!
|
6 Attachment(s)
Subaru Impreza WRC Test car 2006
1/18 SunStar Mai multe poze in blogu' din semnatura ;). |
Quote:
merci:-P |
De asta chiar habar n'aveam. Misto oricum !
|
Ce tare e test car-ul. Ma bucur ca SunStar isi pastreza obiceiul de a face machete bune la preturi ok.
|
1 Attachment(s)
Noutati :D, in curand prezentarea .
|
Numa una si una, felicitari pentru noile achizitii:-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning