![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
Superb Beetle! Mai bine zis, toate sunt superbe. Felicitari!
|
bine v-am gasit! :D acum spre sfarsit de an, va doresc tuturor un an bun si plin de realizari "tunate" 8). multumesc tot odata si realizatorilor si moderatorilor acestui indragit forum ;)
bafta tuturor! |
am vazut pe aici lucruri frumoase . bravo
|
Felicitarile mele ptr rabdarea de care dai dovada!!!Cool rides!!!!si Sarbatori Fericite si tie!!!!
|
Felicitarile mele !!!!!!!!Am vazut lucruri minunate,aici.Bafta!!!!!!!!
|
super tari machetele :X nush cum faci ,dar ies foarte reale :D
|
Ce vecin dupaici de prin Pitesti am,foarte tare le faci ai talent deosebit...Bafta
|
Foarte frumoase machetele lucrate de tine. La cat mai multe proiecte si cat mai reusite ! ;)
|
ti-a iesit chiar forte bine Bettle-ul;)Felicitari
|
14 Attachment(s)
bine v-am regasit!:D
pana sa termin cele 4 machete care le am in lucru de foarte mult timp:rolleyes2 , am "pricopsit" cu un set de jante BBS si anvelope pe 19",precum si unele detalii suplimentare,un model drag mie,Peugeot 406 Coupe,Gate 1/18. trebuie sa finalizez cat mai rapid modele incepute sa nu intru in restante anul viitor;) |
Vai cat ii de frumos:shock:...
De cand caut si eu modelu asta dar de la welly,ca-i mai bine finisat. Foarte fain l-ai facut. |
O realizare demna de paginile Option Auto :peace:, felicitari!
Eleronul este de Evo? Ps:sper sa nu ma insel in privinta persoanei :D, dar ai un Clio RS, transformat de grupa N rally, e demential. L-ai putea prezenta si aici, sigur va fi apreciat! |
Quote:
eleronul este realizat de mine,inspirat de la Evo! imi pare rau,dar Clio nu-l mai am! :sad: |
foarte reusita customizare...tot respectul pentru persoane ca tine sau Edi, de apreciat rabdarea si talentul vostru.spor.
|
AI facut treaba buna cu Peugeot-ul, bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning