Re: Intalniri Delta Racing Crew
Quote:
Originally Posted by P_I_T
(Post 2174380)
Baieti, voi promovati o imagine proasta clubului...plus k oferiti dovezi in comiterea de 'boschetareli' si sansa ca protagonisti sa fie luati in vizor. Rugamintea mea este ca filmuletzele,pozele si ce or mai fi ele avand continut ilegal sa circule doar in interiorul clubului si nu pe internet la vederea oricui.Continuand asa putem avea ocazia sa fim recunoscuti dupa parasolar chiar si dupa numar de inamtriculare ca fiind nite baieti certati cu legea si nu o viitoare asociatie demna de luat in seama si respectat.Sper ca mesajul meu sa fie inteles.
|
Daca nu se vad numerele de inmatriculare e ok, cat despre imagine stai linistit ca nu are cum sa fie una buna in nici un caz... este de ajuns ca scrie racing pe masina si poti sa fi cuminte ca tot atragi atentia si vor sa te arda,nu mai zic daca mai ai ceva modificari la masina, sau mergi cu muzica tare(in cazul tau).
Concluzie: Oricum nu o sa fie toleranti cu noi si ne vor arde la fiecare fapta comisa cat de mica este, nu e doar cazul nostru e cazul celor tineri in general mai ales celor pasionati de tuning!
Chiar de o sa ne prinda la curse nu o sa ne faca nimic, dar la incalcari ale legii nu ne vor ierta. Eu am fost prins de atatea ori cand ne dadeam in oras m-a oprit pe mine doar, cum ca eu ii provoc/atat. Mi s-a spus de multe ori si am fost rugat sa nu mai fac in oras si sa mergem in afara orasului sa nu ne vada nimeni... deci, sfat: nu faceti pe racerii prin oras, sunt de acord cu ei la faza asta... pentru a pastra disciplina in oras, plus ca sunt copii,oameni... e periculos totusi pentru ca sunt ghiolbani care sar de pe trotuar sa traverseze strada fara sa se uite etc.
Deci sa nu se vada numere de inmatriculare, si sa nu mai apara la titlu ilegal pentru ca nu facem nimic ilegal !
|