Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Drift-uri spectaculoase cu Subaru Impreza WRX STI (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/97268-drift-uri-spectaculoase-subaru-impreza-wrx-sti.html)

manu 11-02-09 11:17

Re: Drift-uri spectaculoase cu Subaru Impreza WRX STI

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 2056386)
:!: a fost montata galerie individuala [ si a fost topita ] au fost montate pistoane forjate si au fost topite :!: nu pot sa spun ce are acum pe ea pt ca nici nu ati auzit si chestile astea pt uni " sunt vise umede " inca un detaliu pt necunoscatori [ 0-100 km/ora in 2.2 sec ] faceau masinile de GR. B acum 20 de ani :!::!::!:[ cu " doar 600 de cai " ] cand nici nu se descoperise whater injection :idea: si etc mai are rost sa va zic ca are aprindere de F1 . nu cred , mai conteaza ce tip de combustibil foloseste :?::!: nu cred , mai conteaza cilindreea :?::!: nu cred , mai conteaza ce cuplu are :?::!: nu cred mai comteaza ce frane are :?::!: nu cred , mai conteaza ce ambreiaj :?: x disc are :?::!: nu cred , mai conteaza cati " metri cubi de aer " " haleste " :?::!: nu cred , mai conteaza axele :?::!: nu cred , mai conteaza injectoarele4 :?::!: nu cred , mai conteaza cate pompe de benzina are :?::!: nu cred , mai conteaza la ce presiune lucreaza injectoarele :?::!: nu cred / lunch control si ALS / tigani d ne / 3 x LSD / figuri d ne / electronica de ultima generatie . in fine masina este unica la noi in tara prin modificarile la care a fost supusa / pt cine nu intelege " vise umede in continuare " si pt alti sa faca lucruri incredibile cu un evo de strada .

fra..eu zic sa nu te agiti ptr ca nu tot ce spui e adevarat. Eu zic sa nu mai asculti tot ce se spune. Un matiz cantareste 850 Kg deci hai sa fim mai realisti un pic. Stiu f bine cat cantareste acel subaru de care zici tu. Nu inteleg cum vrei tu sa scoti sute de cai putere fara sa adaugi la greutatea masinii..indiferent daca ai scos ceva de pe ea sau nu.
CosminCOX sincer am citit tot ce ai scris tu si eu iti zic ca nu am absolut deloc idee de ceea ce vrei sa zici. Nu va mai dati atotcunoscatori ca va faceti de ras. Stai linistit ca am eu poze dar nu e obligat nimeni sa-ti arate si in acelasi timp sa-ti dea detalii fara a avea acordul proprietarului.

cosminCOX 11-02-09 11:47

ce e greu de inteles nu cred in primu rand greutatea sunt bun prieten cu un fost mecanic din echipa lui baldescu si focusul al nou care il are sta peste 1000kg daca nu chiar egal sau f foarte putin sub[aproape tot carbon],de aia am si dat adresa mai este una cu fise dyno da nu o gasesc cum dau de ia ti-o postez,nu cred ca se poate intampla asta,ma refer la 0-100 pe asfalt cu un automobil in forma de autoturism doar monopost sau altceva,e posibil da cred mai greu nu zic ca nu,ca subaru are asa ceva iar eu nu ma refer la romania ma refer la world wide nu am gasit asa ceva m-as bucura sa existe asa ceva intr-un garaj in romania la fel cum ma bucur de fordul lui baldescu pt el bat km sa-l vad in actiune.nu sunt si nici nu voi fii rautacios poate asa a parut ca din scris nu se poate intelege exact atitudinea mea da au fost si mici aberatii din partea domnului,iar de treaba cu atotstiutor departe de mine aceasta treaba si de orice fiinta vie eu sunt impatimit al masinilor si atat.culeg informatii citesc ma uit vorbesc imi place.asta nu inseamna ca daca tu ai o poza sau altceva ca e obligatoriu sa o postezi faci cum vrei eu am propus sa fie postata nu se poate asta e inteleg perfect treaba cu acordul propietarului si ma bucur inca o data sa existe masina,acum mai inteles?

cosminCOX 11-02-09 12:21

si te rog sa recitesti din nou si sa-mi explici si mie daca iti cer prea mult cu ce m-am facut de ras exact.este un forum exista dezbateri am venit cu argumente.exista asemanatoare masina lui baldescu de aia am dato si exemplu da e departe de explicatia domnului.am dato drept exemplu ca sa vada ca e facuta dupa ultima tehnologie in domeniu insa a luato ca si cum unu asa de pe net vrea sa-l faca mincinos nu e asa deloc da e greu de crezut iar tu in apararea lui ce vrei sa zici cu facutu de ras imi pare rau.
si daca tot vezi tot,ce e cu chestia aia printre explicatiile domnului ce are masina[tigani d le,figuri d le]ce inseamna asta sincer???????:sad:
spre dezamagirea ta domnu nu sunt nici tigan nici figurant
da tot nu imi dau seama cum ai calculat dumneata sti ce cred ca esti un frustrat care nu-i convine cand lumea vede altfel si nu vede cum vezi dumneata nu imi ramane decat sa te ignor de acum incolo

Nemes Ion 11-02-09 23:39

cosmincox tu sti ce aprindere este pe o masina de F1 ??? da manu si eu am poze cu suby si clar ca nu postez pt ca nu are rost deoarcece i las propietarului onoarea de a o prezenta , omul a bagat atatia bani si eu iau cireasa de pe tort , nu ar fi frumos din partea mea si cu siguranta vor aparea filmulete pe net ca doar nu o bagat atatia bani ca sa nu " i dea in buba ".masina char a fost " probata " de un titrat pilot de rally si VTM si care a condus si diverse " masini tari " de strada [ viper srt 10 etc ] si cand a coborat din suby a exclamat " asta este cea mai tare masina cu care m am dat in viata mea !!! " faza cu tigani d-le , figuri erau raspunsuri retorice [ daca cumva nu ti ai dat seama ] nu te am facut [ cosmincox ] nici tigan nici figurant pt ca nu te cunosc dar ai fost arogant pt ca eu nu te am luat cu diverse si visuri umede si chiar sarisei calul .daca tu consideri ca sunt frustrat din nou ai " sarit calul " pt ca tu habar nu ai cu cine vb [ si chiar nu ma intereseaza parerile acestui gen de oaneni care nu au cei 7 ani de acasa si arunca cu rahat in cineva chiar daca habar nu are cu cine vb ] si daca un lucru este cert si sunt convins de un lucru de ex 2+2=4 tu poti sa vezi cat vrei altfel lucrurile .

magnos 12-02-09 00:11

wow.....o singura obiectie"turbo timer-ul nu-i functioneaza"...lol

magnos 12-02-09 00:18

daca aveti vreodata sansa nu ezitati un show cu Terry Grant,l-am vazut in 3 show-uri diferite este imposibil ce face omul ala cu evo-uri,sti-uri,tvr-uri...etc e nebun rau

cosminCOX 17-02-09 07:47

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 2059305)
cosmincox tu sti ce aprindere este pe o masina de F1 ??? da manu si eu am poze cu suby si clar ca nu postez pt ca nu are rost deoarcece i las propietarului onoarea de a o prezenta , omul a bagat atatia bani si eu iau cireasa de pe tort , nu ar fi frumos din partea mea si cu siguranta vor aparea filmulete pe net ca doar nu o bagat atatia bani ca sa nu " i dea in buba ".masina char a fost " probata " de un titrat pilot de rally si VTM si care a condus si diverse " masini tari " de strada [ viper srt 10 etc ] si cand a coborat din suby a exclamat " asta este cea mai tare masina cu care m am dat in viata mea !!! " faza cu tigani d-le , figuri erau raspunsuri retorice [ daca cumva nu ti ai dat seama ] nu te am facut [ cosmincox ] nici tigan nici figurant pt ca nu te cunosc dar ai fost arogant pt ca eu nu te am luat cu diverse si visuri umede si chiar sarisei calul .daca tu consideri ca sunt frustrat din nou ai " sarit calul " pt ca tu habar nu ai cu cine vb [ si chiar nu ma intereseaza parerile acestui gen de oaneni care nu au cei 7 ani de acasa si arunca cu rahat in cineva chiar daca habar nu are cu cine vb ] si daca un lucru este cert si sunt convins de un lucru de ex 2+2=4 tu poti sa vezi cat vrei altfel lucrurile .

hai sa-ti dovedesc pt ultima oara:
ca foloseste o aprindere ceva asemanator ca in F1 e ALTCEVA[banuiesc bobina pe fiecare fise separat asta 1,2chit impamantare cu contacte aur24k,3 bujii plasma sa-ti mai spun??].nu cum spui tu ca e luata din F1 cumva au avut dezmembrari acolo?si eu stiu ca ce ruleaza in curse se foloseste in studiu in laborator asa evolueaza lucrurile acolo de la o cursa la alta apar chestii noi dezvoltate de ingineri respectivi.un monopost la 6 luni distanta ca timp unul fata de celalalt nu seamana decat pt un ochi neavizat
daca citesti mai bine o sa vezi ca nu eu ti-am zis de vise umede si alte diverse sunt de parere ca inainte sa dai un coment ar trebui sa citesti de 7 ori ca sa il dai sa nu o dai aiurea
explica-te cu saritu calului si cu rahatu in tine la ce am scris eu daca inca o data,iti dau exemple si vin cu argumente sar calul?sau dau cu rahat in tine?
ok nu dai poze nu vrei sa vii cu chestii unde a fost facuta masina nu am cum sa te cred pana nu o vad dar vad ca pana si prietenul tau "MANU" iti tot spune "hai sa nu aberam cu greutatea etc,etc" te faci ca nu auzi si vad ca si el stie masina da tu tot pe a ta o tii ai mers tu cu ia pe cantar?LASO UN PIC MAI MOALE NU TE MAI APRINDE ASA CA NU E CAZU TAU SA VB DE CEI 7 ANI DE ACASA DACA ESTI SAU AI FOST CINEVA NU TREBUIE SA VORBESTI TU DE ASTA SA SPUNA ALTCINEVA DE AICI IMI DAU SEAMA..................UN OM UITE TITI AUR SAU ORICINE ALTFEL DISCUTA SAU PUNEA PROBLEMA.CE VRAJEALA NU STI SA O SCOTI LA CAPAT CU TIGANI SI FIGURILE CARE LE AI SCRIS CA FACEAU PARTE DIN ELEMENTELE DE UPGRADE ALE MOTORULUI EXPLICA-TE CUM VINE RETORIC TIGANI SI FIGURI EU TE-AM FACUT IN VREUN FEL????????
NU MA DERANJEAZA DAR CRED CA DACA AI VAZUT CA AM EVO GATA SUNT TIGAN:-):-):-):-) GRESESTI
DACA ESTI TU ANTINATIONALIST SI AI PROBLEMA CU ETNIILE E TREABA TA EU UNU NU AM CE DISCUTA CU OAMENI DIN ACEASTA CATEGORIE
ASA SI IN FINAL CE TOT O DAI ASA DE SUS CA VAD CA ESTI CU 4 ANI MAI IN VARSTA CA MINE.CE-AI MAI TRECUT TU PRIN VIATA DOMNE.E TREABA TA DACA TE VEZI BATRAN EU SI LA VARSTA TA O SA MA CRED TANAR.IAR DACA UN PUSTI IMI VA RASPUNDE SI IMI VA SPUNE CA NU CREDE DANDU-MI EXEMPLE ASA DE PESTE TOT I VOI RASPUNDE CU UN ARGUMENT NU ASA DOAR SA DAU DIN GURA
DREPT URMARE PENTRU TREABA CU TIGAN SI FIGURI CONTINUI SA TE IGNOR SI NU VOI MAI CONTINUA CU POSTURILE CARE NU FAC PARTE DIN THREAD ACESTA FIIND ULTIMU

Puya^WRX 12-03-09 23:02

Subaru Impreza + pilot = Su..ba...ruuuuuu !

Poti spune ca e drift/power slide...indemanare sau poti sa-i spui cum vrei...nota 10 pt. cum controleaza masina .

aleks 13-03-09 19:46

Re: Impreza Sti Extreme Drift !

mi-a placut omul, în schimb în locul ăluia care stătea în faţa maşinii nu mi-ar fi fost prea comod, uită-te cum loveşte parapetul mai devreme puţin :lol:

Puya^WRX 13-03-09 19:50

Re: Impreza Sti Extreme Drift !

cred ca asa a vrut el sa faca.... numa la sters, face 'gogosi' de nota 10 :)

alexbadea12 13-03-09 23:06

la asa ceva si pilotul si masina sunt aproape la fel de importante
superb driftul

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning