![]() |
merg si eu!!! binevointa lui taz :wink: am discutat cu tng-u si cu taz sa plecam la 10 de la 7 etaje(blocu cu 7 etaje) :wink:
|
Gata s-a facut! Ca intotdeauna prezent :wink:
|
Numai ca Baieti !!! Inscrierile incep la 10 ! Deci io zic sa plecam la 9 cel tarziu ! ca si asa Bucuresti-Ploiesti se face intr-o ora juma cu noile sisteme de supraveghere :evil: ! Astept si parerile voastre ! plus ca o sa fie extrem de multa lume si trebuie sa ne ocupam locuri la loja !
Asteptam confirmarea si din partea lui TRE :wink: Pitu stiti ceva de el sau altcineva din ploiesti? ! Fmc-u merge?? :roll: |
Si eu merg maine la Bucuresti...doar ca spectator de data asta :D
|
Re:
Quote:
ne strangem in parcare la 7 etaje ora 9.30 e bine ? :? |
CIne mai doreste? ! Cine se mai anunta?? :twisted:
|
coloana cu maxim 60 la ora in localitati :)
|
mha deci cine vine sa fie pana la 9:30 la 7 etaje!!! bha sa luati camere de filmat si foto,sa avem si noi poze cu noi :wink:
|
ziceti mey ?
e bine la parcarea de la 7 etaje la ora 9.30 ? |
Eu in jur de 9 am plecat ! Ptr. ca am vb si cu tipu asta si am vb si cu cineva in Bucuresti si va fi aglomeratie mare asa ca la 10 vreau sa fiu acolo :wink:
|
e prea devreme
e prea devreme .daca nu participa nimeni nu are rost sa mergem asa devreme.o sa stam ca prostii in frig cum am stat si pana acm stiti prea bine .eu zic ne strangem si sa plecam la 10 .00
|
Ma sper sa nu o luati ca pe o reavointa dar tipul cu care merg asa vrea sa plece ! Oricum ne vedem acolo , sau la 7 etaje la cat ziceti voi daca il conving sa plecam atunci :wink:
|
Atunci sa ramana la ora 10.00 ! in parcare la 7 etaje
T@z e ok atunci ? |
perfect!
|
ramane la ora 10
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning