Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - CED (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/95415-machete-lucru-ced.html)

eddycdk 19-06-09 11:19

Re: Machete in lucru - CED

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2417795)
Cu ceva greutati s-ar putea face si portbagajul mobil...cu taiatul e partea simpla (disc pus pe dremel si multa atentie si rabdare sau eventual cu traforajul si un stoc serios de panze), va fi mai greu cu balamalele. Am incercat sa repar la Golf 3 (sunt rupte balamalele de la hayon) si e destul de greu de realizat.
Astept cu interes sa vad ce iese...E39 e modelul meu preferat de seria 5.

o sa fac eu la al meu care e in aceeasi situatie...asa ca stay toon...
Quote:

Originally Posted by CED (Post 2417928)
:D:D:D daca fac porbagajul sa se deschida pe urma trebuie sa reproduc si dezordinea de la mine din porbagaj :D:D:D tocuri si farduri printre chei, bidoane de ulei, un alternator desfacut, si cine stie ce mai e pe acolo ...... :D:D:D - degeaba sta BTL cu gura pe mine :D:D:D - o sa moara de ris cind vede ce am scris

multa bafta in continuare...dak mai ai intrebari, stii unde ma gasesti!

X1190 05-07-09 22:13

CED,azi 5 iulie,ti-am vazut masina(reala)...e super...Ai fost la Show Tuning Cluj Street Team in parcare la Iulius Mall...Masina e bestiala...sper sa faci si macheta la fel [email protected] daca vrei sa vorbim.;)

NECROPHORUS 09-07-09 19:24

arata bine macheta pana acum ..astept progres :) apropo e kit metalic sau plastic si eventual de cine e facut :)

CED 09-07-09 20:40

Quote:

Originally Posted by NECROPHORUS (Post 2473999)
arata bine macheta pana acum ..astept progres :) apropo e kit metalic sau plastic si eventual de cine e facut :)

macheta e din metal - spoilerul spate l-am facut peste dar la fata a trebuit taiat cu flexul o parte din el

DTH 22-07-09 16:26

Foarte tare macheta ! Succes in continuare pentru realizare ! :D

eddycdk 28-07-09 10:02

:lol::lol::lol:
va faceti comunitate in curand fetelor
oricum CED lucreaza mai bine decat multi baieti de p-aici (no offence guys)
ce se mai aude cu "baby 5-arul"?

InSidE 18-09-09 19:29

Hey...ce mai face micul MR CAT?

L4uR 18-09-09 20:20

eu stiu ce face stiu stiu:d....am informatii direct de la sursa...macheta trebuie finisata...:D...e pe drumul cel bun...nu este timp...mai stiu ca se ocupa de macheta ;la scara 1.1...si cand vine iarna o urca si pe cea 1,18 pe rampa...

mitza mtb 19-09-09 00:55

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2517464)
:lol::lol::lol:
va faceti comunitate in curand fetelor
oricum CED lucreaza mai bine decat multi baieti de p-aici (no offence guys)
ce se mai aude cu "baby 5-arul"?

Pai fetele au mai multa rabdare decat baietii si imaginatia lor este mult mai bogata decat a noastra :) :P

[ acum ce sa zic si eu :D ]

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning