![]() |
Re: BR 82 CNS
Bani sa fie si spor la munca la toti>!!<
|
4 Attachment(s)
Si pt ca la Braila nu se sta nici pe ploaie,Carolina Blanca Rautacioasa a primit azi (pt ca a fost rea,rea da' buna) stalpi negri si margini usi negre...din colant.
|
a iesit bine omu;)
|
2 Attachment(s)
si inca ceva: zilele astea am schimbat parasolarele,dupa ce in prealabil le-am scurtat...ce e drept, cam mult. Nevasta-mea zice ca fac tiganie ca e plafonul alb si alea gri...dar alea originale numai albe nu mai erau. Si am pus manere de-alea ca la daciile mai noi.
|
ce ai facu nene la parasolaru ala:)))) se vede urat parerea mea mai bn le lasai trecute dupa oglinda
|
o sa incerc sa le curat pe cele originale si am sa le pun la loc.
|
f frumos auto colantul ala pus..toate cele bune
|
Arata foarte frumos cu stalpii facuti asa:)
Manerele alea de la interior le-ai cumparat? Ma gandesc sa le schimb si eu:D Ce ai mai nene pe ecranul telefonului mobil? Iti masori viteza? Later edit: Ai facut o afirmatie cu cateva pagini in urma...ziceai ceva ca amortizoarele Bilstein sunt facute in Romania? Scria undeva sau de unde ti-ai dat seama? |
Da ,manerele sunt luate de pe masini de la remat. Vin la fix pe suruburile din exteriorul celor vechi. Cele vechi au 4 suruburi fiecare,asta au doar cate 2. Pe ecranul telefonului e un program numit GPS utilities,imi arata mai multe informatii folositoare. Il folosesc constant pt ca ceasul meu scoate un sunet urat de tot ca s-au uzat rotitele alea.
Amortizoarele au stantat pe ele BILSTEIN intr-un patrat si MADE IN ROMANIA. |
Tot mai bine arata,felicitari
|
salut, ma poti ajuta si pe mine cu ceva? poti sa faci o poza la cesurile alea cu turometru, ma intereseaza folia aceea verde pentru ca nu mai stiu circuitul de la turometru pt ca are 3 fire si nu stiu care se duce unde scuze de off topic bafta cu masina:)
|
2 Attachment(s)
sper sa iti fie de ajutor...si am pus si o poza cu modul in care va arata carcasa ceasurilor
|
e super bine:D mersi mult:) ca bolidu a luat turometrul dupa una dasta si la bagat intrun ceas de 1300 si a uitat sa noteze cablurile care sunt ce si cum:D ca sami montex si eu odata ceasurile
mersi inca odata:) |
opaaaaaaa....se pare ca ai mai muncit la ele de cand am plecat eu de la tine....
bun asa omu,baiat muncitor nu gluma |
am muncit pe naiba...a venit baiatul care a pus si folia pe stalpi. Doar stii ca eu sunt un veritabil anti-talent :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning