![]() |
Re: Chiptuning by RacingCode
Doar schimbarea de soft care se face prin deschidere de ecu.
|
Sper sa nu fiu luat in ras, cam cat as putea scoate dintr-o fabie 1.4 16 v 55kw din 2000 ? Vorbesc la modul cel mai serios :).
Cat pot scoate si cat ma costa :) |
Vreo 10 cp si cuplul proportional.
|
ahamz, vorbim in primavara, sa vad de ce bani fac rost, ms oricum :P
|
oricand esti binevenit si vedem pana atunci daca putem oferi, un pret mai atractiv
|
Salut,
Dintr-un E90 318 benzina (1995 cmc) cam cat pot scoate si cat costa ? |
15-20 si cuplu proportional
|
La Saab 9000 1995 2.0T - 1985 Dohc 16V COD MOTOR : B202R - 150KW ( 204 CP ) Dupa remapare ce rezultat ar fi ? si costul acestei remapari
http://web.me.com/hahnenuk/Glossary/..._of_Terms.html deci B202R .. pm cu un pret va rog |
Salut pentru Opel Astra f Gsi cod motor c20ne 115 cai 170Nm se poate face cip, cat as castiga din el? Am axa cu came schimbata, injectoare mai mari si admisie Lexmaul se poate face un cip in functie de aceste modificari? un pret? astept raspuns aici sau in privat Multumesc
|
salut
|
|
salut,un chip pentru un MG ZR160 cu motor de 1,8vvc cu 160cp se poate si daca da la ce banuti.multam
|
Quote:
da-i un email la [email protected] si te ajuta |
da ce s-a intamplat ? :(
|
Pt un suzuki swift 1.3 gti cod motor g13b 100cp, ce filtru de aer imi recomandati..eu momentan sunt in dubi intre KN si Pipercross, evacuare se poate gasi pt modelul meu? iar dupa modificarile astea cu un soft racing code as putea sa ajung undeva in jur de 120cp si un cuplu marit sa zice cu 10% fata de cel de fabrica?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning