Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Constanta (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/94556-intalnire-constanta.html)

YakuzaXtR 27-06-09 16:42

Re: Intalnire Constanta

u ai avut ideea asta de ceva vreme si vad ca tot nu o lasi....ar fii fost frumos..dar sa vedem ce iese pana la urma...

cannavaro 28-06-09 12:00

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 2431064)
daca facem, sa facem ceva ca la brasov, dar nu atat de selectiv, adica nu doar daciile clasice, restaurate. sa lasam si daciile noi, frumoase...nu parasolar nike si mai stiu eu ce...stabilim o data, candva peste 2-3 saptamani sa afle toti cei interesati de ea, stabilim si un loc de intalnire, preferabil undeva unde sa nu fie probleme ca ocupam spatiu, lala....si de final, un tur de statiuni. singura conditie ar fi sa nu facem duminica. ati vazut si voi ce se intampla deja in trafic la mare:D

Si turul statiunilor se va numi turul taloanelor suspendate.

YakuzaXtR 28-06-09 12:30

hai so facem cat mai repede atunci .... ca mie nu mai are ce sa`mi ia....:))

deniel 28-06-09 16:22

Poate rugam un moderator sa puna sticky acest thread ?

YakuzaXtR 28-06-09 16:24

si mai multa reclama...

k4r4 28-06-09 19:30

azi am fost iar la bulgari.....si e superb in perioada asta. ai dreptate, chiar ar fi frumos in draci. azi am mers si la cap Kaliakra....prea beton, nu am fost pana azi, si pe drumurile alea ar iesi foarte tare o plimbare. o singura problema...daca ne lasa pe toti sa trecem sau nu....si in cazul in care ne opreste politia, sa nu se lege de diferitele modificari aduse masinilor...ramane o discutie deschisa. daca se vrea o intalnire organizata, facem un thread nou si vedem cine mai vrea sa vina.

schumi_86 29-06-09 01:09

Da ar fi ceva interesant asa ceva......Oricum trebuie sa fim mai multi ca asa nu prea se mai ia nimeni de noi....:-P

k4r4 29-06-09 08:45

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 2444010)
Si turul statiunilor se va numi turul taloanelor suspendate.

probleme prea mari nu ar trebui sa fie in statiuni....problema e la iesirea din constanta spre statiuni, in 2 mai, si la intrarea in costinesti. in rest n-am vazut filtre de politie, si din locatiile anterioare n-am vazut politisti care sa stea cu echipa de la RAR, doar politisti cu radar. echipa de la RAR am tot vazut-o la iesirea din Ovidiu spre Harsova, dar acolo e belea doar daca mergem spre cheile dobrogei. cat despre drumul spre bulgari, nu prea sunt probleme. doar la granita sper sa nu fie probleme. iar la ei tot asa, doar radar au pe drum, si n-am vazut sa opreasca "rable". toata faza e sa respectam limitele de viteza afisate...care uneori pot fi cam stupide...dar deh, asta e.

deniel 02-07-09 12:06

Nu prea sunt doritori sa vina cu dacia la mare , asta e ce sa facem ........

deniel 13-07-09 18:12

Nu vine nimeni cu dacia nici la liberty parade?
Sambata pe la 1-2 vor pleca 5 dacii inspre constanta .......

schumi_86 13-07-09 23:11

Pai hai sa facem o intalnire fulger in C-ta sambata cu baietii din Buc.;)

k4r4 14-07-09 07:50

2 Attachment(s)
eu nu pot sa vin pt ca abia duminica spre seara ajung in cta. dar...nu-mi pare rau:D am vazut un gordini R12 atestat ca masina istorica, in care se participa la raliuri. o sa postez poze si alte detalii cand a intorc in tara, momentan n-am timp.

Sirius 14-07-09 12:12

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 2483272)
Nu vine nimeni cu dacia nici la liberty parade?
Sambata pe la 1-2 vor pleca 5 dacii inspre constanta .......

eu vin la CT pe data de 18, si stau 18 19 20 in costinesti!:D

Nastase Bogdan 14-07-09 15:29

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 2485027)
eu vin la CT pe data de 18, si stau 18 19 20 in costinesti!:D

Ma Iulica, tu te duci acolo ca sa-i intinzi pe baieti..te stiu eu:-)

LKS 14-07-09 21:37

1 Attachment(s)
de wknd-ul care a trecut, domnul cristi dvl din bucuresti ne-a facut o vizita, am facut o mica intalnire si 2-3 poze :)

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning