![]() |
Re: Intalnire Constanta
u ai avut ideea asta de ceva vreme si vad ca tot nu o lasi....ar fii fost frumos..dar sa vedem ce iese pana la urma...
|
Quote:
|
hai so facem cat mai repede atunci .... ca mie nu mai are ce sa`mi ia....:))
|
Poate rugam un moderator sa puna sticky acest thread ?
|
si mai multa reclama...
|
azi am fost iar la bulgari.....si e superb in perioada asta. ai dreptate, chiar ar fi frumos in draci. azi am mers si la cap Kaliakra....prea beton, nu am fost pana azi, si pe drumurile alea ar iesi foarte tare o plimbare. o singura problema...daca ne lasa pe toti sa trecem sau nu....si in cazul in care ne opreste politia, sa nu se lege de diferitele modificari aduse masinilor...ramane o discutie deschisa. daca se vrea o intalnire organizata, facem un thread nou si vedem cine mai vrea sa vina.
|
Da ar fi ceva interesant asa ceva......Oricum trebuie sa fim mai multi ca asa nu prea se mai ia nimeni de noi....:-P
|
Quote:
|
Nu prea sunt doritori sa vina cu dacia la mare , asta e ce sa facem ........
|
Nu vine nimeni cu dacia nici la liberty parade?
Sambata pe la 1-2 vor pleca 5 dacii inspre constanta ....... |
Pai hai sa facem o intalnire fulger in C-ta sambata cu baietii din Buc.;)
|
2 Attachment(s)
eu nu pot sa vin pt ca abia duminica spre seara ajung in cta. dar...nu-mi pare rau:D am vazut un gordini R12 atestat ca masina istorica, in care se participa la raliuri. o sa postez poze si alte detalii cand a intorc in tara, momentan n-am timp.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de wknd-ul care a trecut, domnul cristi dvl din bucuresti ne-a facut o vizita, am facut o mica intalnire si 2-3 poze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning