![]() |
mda.. si tinand cont de faptul ca eu si kitana stam impreuna... santose iti dai seama k si eu am stat treaza ca sa te astept :)) deci esti un om mort cand vii in craiova... :twisted: :P :P
glumeam.... |
\"imi zicea lumea pe aeroport vezi ca vrea kitana sa te vada... \" :D E bine ca eu fac cat toata lumea de la aeroport de a fost prezenta marti noaptea ... Apropo Santose geak ta e la mine si o s-o primeshty vineri :)
PS: Sonnya nu omori tu pe nimeni ca nu imi fac eu prashtye shy invatz sa fac kiftele pt tine .... ca sa te tzin pe mancare buna la parnae :lol: |
Re:
Quote:
g-spott: good point :wink: |
mersi zip
|
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
3 Attachment(s)
nu ma mai intereseaza ... gata cu explicatziile si cu tot ...
si pt ca am promis si nishte poze in care sa ma vedetzi din cap pana in picioare o sa va dau nishte poze pe care le`am facut pe 28 iunie un bucureshti pe stadionul Stefan Cel Mare (DINAMO) ... si santose pune`tzi pofta`n cui cu pozele de la mare ca nu vezi nici o poza!!! |
de ce scrisu de pe statuie e invers?! ce caterinca...
si steagu ala tot pe invers e.... arAta la baieti poze de la mare... nu toti au ajuns la mare si makar sa o vedem in poze :wink: |
Re:
Quote:
nu am faut poze la mare ... am filmat .. |
:D am inteles... nu prea le am eu cu fotbalu in ultimu timp... mam lasat d asta din a10a...
d unde sa stiu k dupa ce capturati un steag la vanatoare, il puneti cu fundu in sus, hmmmmmm?! :roll: ete nah!!! parca filmele nus facute tot din \"poze\", ma rog, multe poze..... |
Re:
Quote:
:P :P :P :P |
kitana.... cine-i tipa blonda din poza???? :oops: :oops: :oops:
|
haha zip nici tu nu o sa le vezi pt ca nu exista poze ... am mai spus ca exista doar 2 casete video... :) am filmat...iar fata blonda din poza e sonnya!
|
G-spot .. si zip :)) ce faceti ma ? complotati impotriva mea a?? :P
ps: zip cika aia blonda din poze sunt io .... |
Ce faci Kitana vii pe 10?
|
Re:
Quote:
pai poze filme...tot aia e :P :P imi dai ,,,, imi dai??? :oops: :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning