![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
imi plac toate dar votul meu merge la M.......
|
Victor, ca să nu īncep eu cu warn şi tu cu supărări, aruncă un ochi aici şi refă postarea ta, te-aş ruga: https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/99731-postezi-arunca-privire.html
|
Re: AMG vs M vs RS
Quote:
|
Toate sunt tari dar...
Votez M-u |
Quote:
|
Re: AMG vs M vs RS
Quote:
|
Eu am votat M. Intr-adevar, AMG sunt mai performante,dar sunt banale. Ce e asa de frumos sa scoti ~500 de cai dintr-un motor de ~6.5 litri ?? Mai bine puneau un motor de tanc,si obtineau puteri si mai mari. Si oricum,cele cu un raport cilindree/putere mai bun,sunt facute cu compresoare,sau turbo.
Deci aleg M pentru ca e mai "jmecher" din punct de vedere tehnic,pentru ca are o putere litrica relativ mare,si pentru ca obtine acea putere litrica dintr-un motor ASPIRAT ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
M - rullzz....pt ca stiu sa scoata tot ce trebuie dintr un motor...si plus ca mie nu mi se pare ok sa faci AMG o hardughie de ML....BMW daca nu ma insel de cativa ani scoate M pe astea mai mari probabil datorita cerintei fanilor marcii ca altfel nu cred ca faceau ei asa ceva (clientul nostru, stapanul nostru)....personal mi se pare o aberatie sa scoti serie spot pe masini gen ML sau X5....si inca ceva....nu stiu cate probleme de feedback au avut cei de la BMW dealungul timpului datorita faptului ca duc masinile pana in limitare...daca au o tehnologie buna si sigura....wtf???.....despre RS...nimic...prea mic pt o lume asa mare....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: