Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Visele unui adolescent ;) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/9263-visele-adolescent.html)

Ingerasul99 12-08-08 23:03

Re: Visele unui adolescent ;)

mie de la mercedes imi place 600sel singurul :X

c0s<> 12-08-08 23:16

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1685330)
sa il conduci sanatos...dar banuiesc ca e a tatalui tau

Nu. Pe toate actele e a mea, doar ca nu o conduc inca asa ca daca e nevoie o conduce tata. Tata o sa-si ia o masina mai incolo ca deocamdata nu are nevoie de una.

sebaaa 13-08-08 00:17

Quote:

Originally Posted by c0s<> (Post 1693042)
Nu. Pe toate actele e a mea, doar ca nu o conduc inca asa ca daca e nevoie o conduce tata. Tata o sa-si ia o masina mai incolo ca deocamdata nu are nevoie de una.

Sa stii ca nu e asa de important sa fie numele tau pe acte, atata timp cat tu o conduci si nu e furata:)) .
Pe bune.

Pugralph 19-08-08 17:45

Quote:

Originally Posted by kontraok (Post 1692585)
Pugralph sper sa nu te superi pe mine dar o fac sa mai destind situatia ca oricum omul care a deschis postul nu a mai intrat pe el de atunci. In concluzie.

La 3-4 ani visam sa nu ma mai cac in scutec
La 5 ani nu prea vedeam "afara de pe bancheta din spate"
La 7 ani tactu avea cielo
La 10 ani nu cred ca aveai competenta sa iti doresti vreo masina.
La 12 ani nu ai cum sa te saturi de biciceta si sa tit doresti cu atata ardoare un scuter
La 14 ani nu este normal sa visezi la Mercedes. Abea ai buletin este in firea omului sa te gandesti la ceva spectaculos un Mustang, Lambo, Viper altceva.

Daca ce spui este adevarat sigur ai fost cel mai batran copil din maternitate si ai imbatranit inainte devreme.

Visam si la dastea dar sa stii k mie imi placea foarte tare CL 55 AMG-u!Asta e!Si poate ca mai stiam asa de masini pt ca eu am crescut printre masini,unkiu meu aducand din afara tot timpu masini din afara,le mai aranja cu taicamiu si le vindea!Asa ca te org nu comenta !Astea sunt visele mele eu nu m-am luat de ale tale iar kestia aia cu adidasi poate k nu era la 3 ani dar oricum eram la gradinitza!

sonnya 20-08-08 13:13

frumoase visele voastre..
In ceea ce ma priveste o sa fiu foarte sincera, lucrurile au stat cam asa..
5-9 ani ma jucam cu baiatul vecinilor de la etajul nostru, cu masinutele lui, facand garaje si sosele din creioane si culori.. si visam sa am un caine( nu avea nicio logic)
10-12 ani - visam la role ( ceea ce am si avut )
dupa 12-13 ani visam la scheibord, mersesem pe al unui prieten mai mare si mi se parea fabulos.
la biciclete n-am visat pt ca n-am invatat sa le conduc :D:D.. am avut cateva tentative dar fie m-am oprit intr-un pom, fie in masinile parcate pe trotuar. deci am renuntat
la 17 ani m-am indragostit de A4 si de Golf 3
de la 18 pana acum o luna, visam sa-mi iau permis, dar amanam mai mereu sa deschid cartea de legislatie, nu am o explicatie de ce.
acum visez sa-mi iau masina.. nu m-am hotarat exact ce,dar tind spre un opel, ceva mai nou, dupa 2003-2004, sa nu fiu nevoita sa bag ft multi bani in interior, pt ca nu-i am.. si sunt constienta de consumuri si intretinere
Ca plan si din calculele mele, sper ca pana anul viitor in mai-iunie, sa reusesc. Am de strans ceva bani :D
Cel mai trist e ca momentan nu conduc nimic, decat ft rar unele masini de la firma la care
lucrez. :D

ionut_cluj 22-08-08 20:18

visele tale sunt realiste. Mai suntem unii (si eu printre ei) care visam rachete la 13 ani:)

All times are GMT +2. The time now is 07:29.

- Copyright 2026 4Tuning