![]() |
Re: Visele unui adolescent ;)
mie de la mercedes imi place 600sel singurul :X
|
Quote:
|
Quote:
Pe bune. |
Quote:
|
frumoase visele voastre..
In ceea ce ma priveste o sa fiu foarte sincera, lucrurile au stat cam asa.. 5-9 ani ma jucam cu baiatul vecinilor de la etajul nostru, cu masinutele lui, facand garaje si sosele din creioane si culori.. si visam sa am un caine( nu avea nicio logic) 10-12 ani - visam la role ( ceea ce am si avut ) dupa 12-13 ani visam la scheibord, mersesem pe al unui prieten mai mare si mi se parea fabulos. la biciclete n-am visat pt ca n-am invatat sa le conduc :D:D.. am avut cateva tentative dar fie m-am oprit intr-un pom, fie in masinile parcate pe trotuar. deci am renuntat la 17 ani m-am indragostit de A4 si de Golf 3 de la 18 pana acum o luna, visam sa-mi iau permis, dar amanam mai mereu sa deschid cartea de legislatie, nu am o explicatie de ce. acum visez sa-mi iau masina.. nu m-am hotarat exact ce,dar tind spre un opel, ceva mai nou, dupa 2003-2004, sa nu fiu nevoita sa bag ft multi bani in interior, pt ca nu-i am.. si sunt constienta de consumuri si intretinere Ca plan si din calculele mele, sper ca pana anul viitor in mai-iunie, sa reusesc. Am de strans ceva bani :D Cel mai trist e ca momentan nu conduc nimic, decat ft rar unele masini de la firma la care lucrez. :D |
visele tale sunt realiste. Mai suntem unii (si eu printre ei) care visam rachete la 13 ani:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning