![]() |
n-are omu voie sa viseze... sish.... poate chair ajung acolo iti dai sema.. zi de zi :oops: :twisted: :twisted: :roll:
|
cand o fata face botik..din cauza ta..cum poti s`o mai intrebi ce ai?:)
tu nu`ti dai seama oare cu ce ai suparat`o? o femeie nervoasa trebuie lasata in pace putin timp..apoi trebuie discutat cu ea.. si da majoritatea spun NIMIC cand sunt intrebate..ptr ka e de rahat sa te oftice prietenul si tot el sa te intrebe ce ai! daca te simti cu musca pe caciula ka ai gresit fata de ea sau ka a deranjat`o ceva din ce ai facut..laso naibi in pace sa se linisteasca :) no mai intreba ce ai.. e stresant! avem ceva de suntem oftikate.. cel putin multe din noi tre sa avem un motiv ka doar nu ne oftikam de aiurea :) plus ka si voi faceti la el.. daca vi se pune pata pe ceva si va oftikati si n`aveti chef de discutat la fel spuneti..!... \" NIMIC \" :) si femeia ideala pentru fiecare exista.. dar ideal nu inseamna perfect nimeni nu e perfect .. asa ca tre sa facem ceva compromisuri.. si sa acceptam defectele persoanei de langa noi. barbati nu sunt perfecti..femeile nu`s nici ele perfecte.. asa ca nu mai confundati perfectiunea cu idealu.. toate avem cate un defect..mai mic sau mai mare.. important e sa gasesti persoana care are defectele care le poti suporta .. |
io cred ca rolul defectelor este de a scoate in evidenta calitatile
|
mada nu ai dreptate de loc ... voi ziceti un nimik din ala.... stii care cere o alta intrebare .... si tot asha.... ca sa o compatimeshti .. ca sa te porti ca un... nici nu shtiu cumsa zic.... asta ma enerveaza... si nu imi spune tu mie.. ca tu zici nimik doar ca sa te lase in pace.... daca nu va intrebam ce ave ti dupa aia ... bha ce nesimtit e prietenul meu imi face x si pe urma se poarta ca un bou nici nu ma intreaba ce am .... nimik... deci cum o dai tot nu-i bine.... adick ptr voie e bine daca noi va intrebam ca apoi sa va descarcati voi pe noi... nimikul ala e spus ca sa puteti voisa va descarcati.... si inca ceva daca nu mia zice baiatul nimik dupa ce a pus intrebarea si a primit \"raspunsul\" incepeti voi pai cum ce am bla bla bla... plus de asta ca va enrvati cate o data ptr nijte ***uri.
2>> baietii de obicei nu ajung al faza cu nimic... va cearta din prima.. nu mai se dau dupa coada mai pierd timpu.. avem ceva de spus ,spunem.... dar noi avem motive intemeiate .... :roll: so.... u're wrong... btw pe buen ai 20 de ani ? :twisted: |
nu poti generaliza.. cum nici eu nu pot
am vazut barbati care se oftika din toate kk`turile..si femei la fel toti facem faza cu nimic :) plus ka depinde si de om.. mie una nu`mi plak barbati cikalitori..care ma streseaza intr`una intrebandu`ma ce am! fiecare are obiceiurile lui..dar totusi urasc sa fiu cikalita da am 20 ..why? |
Re:
Quote:
pey si io am 20... ai o poza? :oops: un id poate :mrgreen: si da ai dreptate...am generalizat... oricum.. sunt muuuuult mai multe fete care fac asta decat baieti.... |
Zodiac: Capricorn Joined: 08 Nov 2004 Posts: 282 Location: Galatzi Usergroups: None aici scrie ca ai 16 .. nu`i frumos sa minti :)) |
mada ... n-am nimic cu tine ..
dar ! 1:esti offtopic 2: scrii prea mult fara sa pui o poza cu tine ! cum de incalci regula de aur ?! trebuie sa vedem poze cu tine / macar una ... altfel .... world war 3 .. cut it out with the OT plz .. |
Re:
Quote:
zi`le domnu geoo ... |
is offtopic dar is on`posturile celor dinaintea mea ;))
vai ce nesimtire sa inkalk aceasta regula!rusine mie.. dar daca tot am inkalkat`o nu mai dau inapoi ;) |
n-ai cum s-o combini dom`le pe fata asta sa puna poza ..
e mult prea smechera :D ascunde ceva .. nici ca ma intereseaza :lol: :lol: |
ce legatura o avea poza cu smecheria ..nu`j...dar daca zici tu n`are rost sa te contrazik ..ka n`ajung nikaieri ;))
|
Re:
Quote:
vorbeam odata cu o prietena pe o tema asemanatoare....shi imi povestea ea despre un prieten de-al ei care era mai panpalau saracu asa din fire...shi noh imi zicea ea o intamplare: ca intr-o seara sa mearga intr-un club, si ii zicea asta lui tipu \"hai sa mergem acolo, ii bine pentru tine?\" la care asta zice:\"unde vrei tu....acolo o sa imi fie bine si mie\" shi noh la care asta imi zice mie: nu conta daca zicea ca nu ii bine acolo, ca tot acolo mergeam, da totusi sa zica dracului ceva....sa aiba naibii si el o parere....sa ne contrazicem :))) deci in concluzie nici cum nu e bine :P |
deci, ca lsamurire, madalina are 20 de ani, e frumusica, iar daca vreti poze, eu nu pun fara acordul ei, so... numai ea poate sa va ajute :wink:
cat despre faza cu multumitul unei femei... e aproape imposibil sa faci asta, si dak reusesti, va fi pentru scurt timp uite aici o kestie care le-ar pute multumi totusi... http://www.e-dragoste.ro/texte-de-dr...rticol521.html |
super tare cererea .. dar ma tem k va fii respinsa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning