![]() |
Re: Daewoo Tico
:oops: Poate in alta viata, al meu nu a vazut mai mult de 100 :D
E masinuta lui Seby care a reusit 160+ ...km/h deocamdata :-P |
Quote:
|
Bun ca a prins Seby experienta ,poate la vara ma apuc si eu un pic de motor . Apropo 155km/h am prins si eu cu motorul stock. Cat te-au ajuns segmentii?
|
Segmentii vreo 88 lei, isi fac treaba cu varf si indesat! nu mai scoate fumul ala de uzina, iar despre viteza, centura nu mi se pare de ajuns, stateam in spate, la volan era seby, iar in dreapta era catalin un prieten de-al meu, deci 3 persoane dintre care eu eram cel mai mic, adica 65kg, restul 80kg+ deci destul laudabil scorul, avand in vedere surplusul de greutate la care a facut fata, in conditiile in care drumul era drept, iar pe jos era umed...ce sa mai zic panica m-am tinut tot dumul cu dintii de cabluri...
PS la mine viteza maxima a fost 145 in vale ce-i drept cu inca un prieten si cu 2 fete=4persoane... |
1 Attachment(s)
Pun si io o poza cu martorul la centura stins.
|
1 Attachment(s)
Si un video
|
13 Attachment(s)
Poaze
|
9 Attachment(s)
Video
|
mult succes in realizari y u s
|
Sa fie!
Multumiri seby pentru completari..iarasi speachless..... :-D |
O singura observatie fac si eu... nu e in regula sa alergi motorul rece. In ambele poze cu top speed indicatorul de apa e la rece...
|
Asa sta el de cand am masina adik de noua.Era cald motorul iti garantez eu;)
|
Da, mai ales la viteza indicatorul de temperatura coboara foarte mult, cred eu din cauza racirii creata pe fondul vitezei, implicit racirea motorului.
In trafic in schimb sau cand stai foarte mult pe loc ura peste jumate chiar, cateodata. |
Quote:
|
mi-ai luat-o inainte si cu segmentarea X( te sparg... lasa ca ma apuc eu de a mea si te chem:P dar pana una alta.. fa-mi si mie rost de 2 arcuri de spate.. traiti-ar tie:(((
de masina.. nu are rost sa mai zic... o stiu:)) asa ca.. baga mare cu ea |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning