Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

RA_2fast4u 27-04-06 20:58

Re: alegerea fetelor

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
scumpu e masina reala crede-ma

scuma e vt toata ziua ;) mai ales jentile!

si si pozele cu new beattle-u is tot vt-uri :P

ori cum za ideea ii ca atata de necurios is de fetele care sa uita dupa masini, incat nu pot sa va explic ;)

Psycho 27-04-06 23:06

mah voi vorbitzi prostii :) .. ok .. nu`ti plac mertzanele ... dar de un sl 55 amg ce zici sau de un s negru cu piele albastra cu alb a ?

Mertzanik 27-04-06 23:11

Quote:

ori cum za ideea ii ca atata de necurios is de fetele care sa uita dupa masini, incat nu pot sa va explic
bine draga lasa misoginismul la poarta si dupa ai postezi ...;) fi smecher nu lache

Cozmax 28-04-06 08:14

Quote:

Attachment 93795
o masina k asta imi doresc d cand eram in alta viata

Interesanta masina mai ales pentru o fata! :)
Nu stiu sigur ce vezi tu la masina aia dar as fi tare curios sa i-mi spui... :)

Eu nu as vrea masina aia prea prea prea de tot... :lol:

KillerB 28-04-06 08:20

Quote:

Originally Posted by Psycho
mah voi vorbitzi prostii :) .. ok .. nu`ti plac mertzanele ... dar de un sl 55 amg ce zici sau de un s negru cu piele albastra cu alb a ?

Psycho, sincer, nu-i chiar "my first choice"..E faina masina, mai ales varianta decapotabila, da' mi se pare prea Jennifer Lopez, asa, nu stiu cum...Arata ca masina tipica pentru o femeie intretinuta...
Call me crazy da' nu-i pe gustu' meu...

Bicuss 28-04-06 09:00

c vise marete.....

Cozmax 28-04-06 09:11

Quote:

Originally Posted by Bicuss
c vise marete.....

Unele nu sunt chiar vise!!!!!!

Si ce nu mai are voie omul nici sa viseze?
Este o noua lege si noi nu stim in care se interzice visatul? :lol:

KillerB 28-04-06 10:24

2 Attachment(s)
How about these?;)
La a doua e eleronu' cam mare, nush ce draq au astia ~pun un ditamai dihania pa saraca mashinutza.

aleks 28-04-06 15:42

e urata tare a 2-a...
honda aia neagra e frumoasa foc in schimb...

KillerB 28-04-06 15:48

1 Attachment(s)
Scuze pentru a doua poza (nu vroiam sa o pun pe asta ~yuk!), e chiar urata, da' am incurcat-o cu asta de mai jos...

RA_2fast4u 30-04-06 17:33

Quote:

bine draga lasa misoginismul la poarta si dupa ai postezi ...;) fi smecher nu lache

misogin? :lol: nu sunt deloc.. crede-ma chiar deloc =)) dar cand vad cate una(de exemplu am vazut si astazi un bosorog intr-un thiburon si o blonda dragutza fata may langa el nu stia ce sa ii faca sa ii intre mai bine in gratzii la ala) ... nu imi plac si punct!! fetele de genu ma dispera, le resping!! restul.... lasati fetele sa vina la mine :lol:
p.s. laceh=?
p.p.s. @ KillerB prima masina, civicul nu e reala e facuta pe comp ;) toata ziua :P

Mertzanik 02-05-06 13:40

Quote:

misogin? nu sunt deloc.. crede-ma chiar deloc =)) dar cand vad cate una(de exemplu am vazut si astazi un bosorog intr-un thiburon si o blonda dragutza fata may langa el nu stia ce sa ii faca sa ii intre mai bine in gratzii la ala) ... nu imi plac si punct!! fetele de genu ma dispera, le resping!! restul.... lasati fetele sa vina la mine
scuzele mele am ineles altceva...in cazul asta sunt d acord cu tine....

KillerB 02-05-06 13:53

p.p.s. @ KillerB prima masina, civicul nu e reala e facuta pe comp ;) toata ziua :P[/QUOTE]

Poate oi fi eu mai chioara...nu mi s-a parut...Da' tre' sa recunosti ca arata bine,fie ea si "virtual"...

d3vilish_lips 02-05-06 15:58

1 Attachment(s)
.....am mai pus poza pe undeva pe forum :rolleyes2 ....da imi place prea mult.....chiar as vrea una :twisted:...

Trixi 03-05-06 10:19

2 Attachment(s)
Mie m-i se declanseaza clustrofobia in asa-numitele masinute ptr femei...:weirdface
Daca vorbim real,schimbam passatul de 130 de cai,cu uan mai noua de 170 in termen sit se poate de scurt...iar dac vorbim de ce mi-as lua....

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning