![]() |
Re: alegerea fetelor
Quote:
si si pozele cu new beattle-u is tot vt-uri :P ori cum za ideea ii ca atata de necurios is de fetele care sa uita dupa masini, incat nu pot sa va explic ;) |
mah voi vorbitzi prostii :) .. ok .. nu`ti plac mertzanele ... dar de un sl 55 amg ce zici sau de un s negru cu piele albastra cu alb a ?
|
Quote:
|
Quote:
Interesanta masina mai ales pentru o fata! :) Nu stiu sigur ce vezi tu la masina aia dar as fi tare curios sa i-mi spui... :) Eu nu as vrea masina aia prea prea prea de tot... :lol: |
Quote:
Call me crazy da' nu-i pe gustu' meu... |
c vise marete.....
|
Quote:
Unele nu sunt chiar vise!!!!!! Si ce nu mai are voie omul nici sa viseze? Este o noua lege si noi nu stim in care se interzice visatul? :lol: |
2 Attachment(s)
How about these?;)
La a doua e eleronu' cam mare, nush ce draq au astia ~pun un ditamai dihania pa saraca mashinutza. |
e urata tare a 2-a...
honda aia neagra e frumoasa foc in schimb... |
1 Attachment(s)
Scuze pentru a doua poza (nu vroiam sa o pun pe asta ~yuk!), e chiar urata, da' am incurcat-o cu asta de mai jos...
|
Quote:
p.s. laceh=? p.p.s. @ KillerB prima masina, civicul nu e reala e facuta pe comp ;) toata ziua :P |
Quote:
|
p.p.s. @ KillerB prima masina, civicul nu e reala e facuta pe comp ;) toata ziua :P[/QUOTE]
Poate oi fi eu mai chioara...nu mi s-a parut...Da' tre' sa recunosti ca arata bine,fie ea si "virtual"... |
1 Attachment(s)
.....am mai pus poza pe undeva pe forum :rolleyes2 ....da imi place prea mult.....chiar as vrea una :twisted:...
|
2 Attachment(s)
Mie m-i se declanseaza clustrofobia in asa-numitele masinute ptr femei...:weirdface
Daca vorbim real,schimbam passatul de 130 de cai,cu uan mai noua de 170 in termen sit se poate de scurt...iar dac vorbim de ce mi-as lua.... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning