Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYota Celica T20 reconditionata (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/90577-toyota-celica-t20-reconditionata.html)

quick_5hifter 20-01-09 16:20

Re: TOYota Celica T20 reconditionata

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1995183)
Rotunde.....a fost in...2006 pe aeroport.

Am fost si eu atunci, dar nu-mi amintesc... o sa caut pe forum, in arhiva, poze. Stiu cum arata un GT4, dar sunt curios cam cu ce s-a dat.

celicagtfour 21-01-09 20:57

3 Attachment(s)
E nervos GT4-ul doar stock, in probele facute in Italia cand a inceput sa fie comercializata, au reusit sa scoata un timp de 5,68 s in 0-100Km/h. Foarte bun timpul avand in vedere si greutatea care este de 1380 de kg cu rezervorul gol. Cu putina presiune stai in fata la STI si la EVO 9 stock. Cu aceeasi cai (285) pe care i are un STI un Gt Four merge mult mai tare. Un exemplu de Gt Four pe care am avut ocazia sa vad si sa probez cu un STEP 3 pe el, dus la 310 cai cam a dat lectii la STI uri si EVO etc etc in pista ( http://it.youtube.com/watch?v=-A-6UazAv88 ). Gt fourul este o masina superba in cele mai mici detalii, un motor robust, o masina ce ti inspira incredere, o masina unica, la fel si surioarele ei T20:lol::lol::lol:. Astea cred ca sunt filmuletzele despre care vorbeati....

Bikerboy09_20 21-01-09 21:58

Arata minunat.Felicitari si bafta in continuare!
P.S unde gasesc o capota la pret bun pt celica 94? si scz de offtopic

ERY 22-01-09 09:21

Acum...comparatie o faci intre o masina stock si una modificata ...not fair play

celicagtfour 22-01-09 11:14

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2000562)
Acum...comparatie o faci intre o masina stock si una modificata ...not fair play

Clar ca o comparatie s-ar face intre mashini stock, teoretic nu prea s-ar putea compara o masina care are 15 ani si una noua care este cel mai bine clasata in categoria ei. Totushi din ce-am vazut pe hartie si stock sunt foarte foarte aproape ca mashini, nu am avut ocazia sa o probez impotriva unui Subari STI. Plus ca ramane de vazut daca aceste mashini stock sunt stock, Subaru stock nu prea le vezi stock, probabil auzi ca sunt stock si de fapt au presiune, galerie etc etc sunt obishnuit cu astea. Celica este o masina care are 15 ani de cand a fost comercializata, deci clar ca este o masina de conceptie destul de veche, in perioada aceea era foarte probabil cel mai inovativ 2.0 turbo 4x4, fiind cu mult peste peste orice 2.0 turbo 4x4 japonez, daca tot este sa o comparam o facem cu ce era pe atunci in categoria ei - de vazut acest video oficial din 1994 :lol::lol::lol: singura care reuseste pe 400m sa faca fatza este supra http://it.youtube.com/watch?v=uj8-fBC6XHk . Cand zic STI si EVO 9 zic masini de conceptie recenta si masini din categoria cu care Celica ar putea poate fi comparata, masini clasate foarte bine (cu peste 265 de cai, cu launch control, care nu inseamna putin, cu tot felul de sisteme electronice pe ele etc etc). In fine cred ca am atins un argument din lista argumentelor fara sfarsit, idea mea era sa subliniez faptul ca o mashina de 15 ani, se descurca foarte bine chiar si impotriva celor mai inraiti adversari. Salut

Patrulei 18-02-09 00:39

Ai dat de site`ul cu semnalizari?Ca poate`mi comand si eu:D

quick_5hifter 18-02-09 21:42

1 Attachment(s)
Semnalizari am gasit la un moment dat pe un site in Elvetia, dar nu mai dau de el ca am schimbat PC-ul si am pierdut tot history-ul cu site-urile pe care intram...
Mi-am mai comandat in schimb inca un far (pe faza lunga), maine-poimaine trebuie sa vina.
Stopuri am gasit cateva modele, tip "quad-conversion" si Kouki-clear (model japonez, cred). O sa postez niste poze.

Alte noutati: am renuntat la dvd-ul de care v-am zis mai demult, iar in locul lui va veni un Clarion DUZ388RMP (l-am comandat deja, dar nu l-am gasit pe stoc si vine in 2 saptamani). Voi intampina ceva dificultati cu montarea lui...
I-am mai schimbat si un cap de planetara, pentru ca ramasese fara burduf (implicit fara vaselina) si facea zgomot urat de tot.
A, si sa nu uit: am achizitionat 2 bucati Ground Zero GZRW 10 XS-AL, trebuie sa le fac incinte.

RD-Woo 19-02-09 15:33

2 Attachment(s)
- - -
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
Stopuri am gasit tip "quad-conversion"

dell 26 19-02-09 18:30

cat costa stopurile ca m-as baga

quick_5hifter 21-02-09 02:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dell 26 (Post 2082236)
cat costa stopurile ca m-as baga

Cred ca ideal ar fi sa ne luam amandoi sau chiar toti 3 (daca se baga si Patrulei), ca sa platim mai putin transportul. Setul costa 265 lire sterline sau 499 usd, fara transport. Eu ma gandesc serios sa confectionez asa ceva: cerculetele alea transparente le gasisem la un producator, exact pentru acest tip de aplicatie, iar suportul din jurul lor se poate face cu usurinta. Gasiti voi cerculetele ("globurile" cu sticla clara, ca lumina se poate face din placute cu leduri si rezistente) si va confectionez eu suportul - ma refer la portiunea vopsita in culoarea masinii, care inlocuieste plasticul galben-rosu-alb.

@Rd-Woo: multumesc pentru poze, despre ele era vorba!

Iata si o poza cu cele tip "Kouki", care se gasesc pe ebay.com la pretul de 70-200 usd - second hand:

Urban_Racing 21-02-09 10:46

kouki sunt japoneze ...rare intradevar si scumpe si nu stiu daca merita
mie sicer alea cu spoturi nu imi plac ..... acuma u sti :D

Patrulei 22-02-09 00:09

Nu stiu ce sa zic daca ma bag sa cumpar lampi:Dm`am gandit sa le innegresc cu spray`ul da bine mai ales daca imi fac si geamurile negre:Dmi`a facut cineva un VT:D

quick_5hifter 22-02-09 13:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 2088909)
Nu stiu ce sa zic daca ma bag sa cumpar lampi:Dm`am gandit sa le innegresc cu spray`ul da bine mai ales daca imi fac si geamurile negre:Dmi`a facut cineva un VT:D

Faci cum crezi, dar vei avea 2 dezavantaje (si nu-mi spune si tu ca le innegresti "doar un pic"):
1) scade vizibilitatea pe timp de zi, pentru cei din spatele tau
2) Politia... daca te-au oprit pentru orice, "scapi" de talon din cauza asta.

@Urban_Racing: mie-mi plac mult cele cu "spoturi", dar as prefera doar cate 2 "spoturi" mai mari in loc de 3 mici. Cele JDM-kouki nu mi se par extraordinar de diferite de ale mele, doar ca dispare galbenul ala neplacut, cu aspect de masina veche. Kouki nu vreau sa-mi iau, in schimb caut cu disperare modelul "Kaze Aerocraft", care sunt clare-clare si rare-rare :lol: am gasit pe un singur site, dar apar cu stoc zero :sad: o sa iau legatura cu ei sa vad daca se mai poate face ceva. Sunt curios cum voi comunica cu ei, ca eu sunt roman si ei japonezi :lol:

Astea sunt Kaze (scuze pentru print-screen, dar imaginea era protejata):

WhiteRaven 22-02-09 23:19

nu arata asa rau tapiseria ... oricum superba jucaria :D .. app de ambreiaj. nu ai gasit kitul cu volanta usurata in pachet ? ti-ar fi iesit mai rentabil. stiu ca am vrut sa-mi comand si eu pt gti, dar era o problema cu rulmentul.. trebuia sa le dau date si sa caute ei in depozit sa il inlocuiasca cel din pachetul pus in vanzare... aia n-au modelul asta gen5 3s-ge, si nu m-am riscat :lol: iar un kit original (Aisin-made in Japan) este in jur de 1000 ron depinde unde il gasesti. eu mi-am luat, anul trecut ce-i drept, pt 650 ron :-"
Bafta mai departe ;)
PS. Chiar arata interesant stopurile alea tip "spot" :lol: ... cv de genu ma gandesc sa fac la ale mele dar pe led. o sa caut o poza si ii fac upload.. acum nu mai stiu pe unde-i :D

Urban_Racing 23-02-09 02:09

kouki>kaze parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning