![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
Quote:
|
3 Attachment(s)
E nervos GT4-ul doar stock, in probele facute in Italia cand a inceput sa fie comercializata, au reusit sa scoata un timp de 5,68 s in 0-100Km/h. Foarte bun timpul avand in vedere si greutatea care este de 1380 de kg cu rezervorul gol. Cu putina presiune stai in fata la STI si la EVO 9 stock. Cu aceeasi cai (285) pe care i are un STI un Gt Four merge mult mai tare. Un exemplu de Gt Four pe care am avut ocazia sa vad si sa probez cu un STEP 3 pe el, dus la 310 cai cam a dat lectii la STI uri si EVO etc etc in pista ( http://it.youtube.com/watch?v=-A-6UazAv88 ). Gt fourul este o masina superba in cele mai mici detalii, un motor robust, o masina ce ti inspira incredere, o masina unica, la fel si surioarele ei T20:lol::lol::lol:. Astea cred ca sunt filmuletzele despre care vorbeati....
|
Arata minunat.Felicitari si bafta in continuare!
P.S unde gasesc o capota la pret bun pt celica 94? si scz de offtopic |
Acum...comparatie o faci intre o masina stock si una modificata ...not fair play
|
Quote:
|
Ai dat de site`ul cu semnalizari?Ca poate`mi comand si eu:D
|
1 Attachment(s)
Semnalizari am gasit la un moment dat pe un site in Elvetia, dar nu mai dau de el ca am schimbat PC-ul si am pierdut tot history-ul cu site-urile pe care intram...
Mi-am mai comandat in schimb inca un far (pe faza lunga), maine-poimaine trebuie sa vina. Stopuri am gasit cateva modele, tip "quad-conversion" si Kouki-clear (model japonez, cred). O sa postez niste poze. Alte noutati: am renuntat la dvd-ul de care v-am zis mai demult, iar in locul lui va veni un Clarion DUZ388RMP (l-am comandat deja, dar nu l-am gasit pe stoc si vine in 2 saptamani). Voi intampina ceva dificultati cu montarea lui... I-am mai schimbat si un cap de planetara, pentru ca ramasese fara burduf (implicit fara vaselina) si facea zgomot urat de tot. A, si sa nu uit: am achizitionat 2 bucati Ground Zero GZRW 10 XS-AL, trebuie sa le fac incinte. |
2 Attachment(s)
- - - Quote:
|
cat costa stopurile ca m-as baga
|
1 Attachment(s)
Quote:
@Rd-Woo: multumesc pentru poze, despre ele era vorba! Iata si o poza cu cele tip "Kouki", care se gasesc pe ebay.com la pretul de 70-200 usd - second hand: |
kouki sunt japoneze ...rare intradevar si scumpe si nu stiu daca merita
mie sicer alea cu spoturi nu imi plac ..... acuma u sti :D |
Nu stiu ce sa zic daca ma bag sa cumpar lampi:Dm`am gandit sa le innegresc cu spray`ul da bine mai ales daca imi fac si geamurile negre:Dmi`a facut cineva un VT:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
1) scade vizibilitatea pe timp de zi, pentru cei din spatele tau 2) Politia... daca te-au oprit pentru orice, "scapi" de talon din cauza asta. @Urban_Racing: mie-mi plac mult cele cu "spoturi", dar as prefera doar cate 2 "spoturi" mai mari in loc de 3 mici. Cele JDM-kouki nu mi se par extraordinar de diferite de ale mele, doar ca dispare galbenul ala neplacut, cu aspect de masina veche. Kouki nu vreau sa-mi iau, in schimb caut cu disperare modelul "Kaze Aerocraft", care sunt clare-clare si rare-rare :lol: am gasit pe un singur site, dar apar cu stoc zero :sad: o sa iau legatura cu ei sa vad daca se mai poate face ceva. Sunt curios cum voi comunica cu ei, ca eu sunt roman si ei japonezi :lol: Astea sunt Kaze (scuze pentru print-screen, dar imaginea era protejata): |
nu arata asa rau tapiseria ... oricum superba jucaria :D .. app de ambreiaj. nu ai gasit kitul cu volanta usurata in pachet ? ti-ar fi iesit mai rentabil. stiu ca am vrut sa-mi comand si eu pt gti, dar era o problema cu rulmentul.. trebuia sa le dau date si sa caute ei in depozit sa il inlocuiasca cel din pachetul pus in vanzare... aia n-au modelul asta gen5 3s-ge, si nu m-am riscat :lol: iar un kit original (Aisin-made in Japan) este in jur de 1000 ron depinde unde il gasesti. eu mi-am luat, anul trecut ce-i drept, pt 650 ron :-"
Bafta mai departe ;) PS. Chiar arata interesant stopurile alea tip "spot" :lol: ... cv de genu ma gandesc sa fac la ale mele dar pe led. o sa caut o poza si ii fac upload.. acum nu mai stiu pe unde-i :D |
kouki>kaze parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning