Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Seat Ibiza - Powered by DD (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/9008-seat-ibiza-powered-by-dd.html)

blak 11-02-06 20:08

Bv cosmine te astept la oradea ;) ...tot asa sa o tii...

dj81bas 14-02-06 16:23

sincer, e pistol cu apa insonorizare pt ce difuzor ai tu in portbagaj. decat sa fi facut aceasta investitie acum mai bine mai asteptai si strangeai bani pt o insonorizare cum scrie la carte. Parerea mea este ca si cu un singur strat de material bituminos ar fi putin pt difuzorul ala. Oricum, felicitari pt proiect si ne vedem la Oradea.

god2me 14-02-06 17:04

1 Attachment(s)
3 straturi au fost date alcatuind un strat de 3 mm

ReLLaXX 14-02-06 17:32

3 mm in unele locuri. :) In fine...sa speram ca e bine...cat o fi. Bafta!

god2me 15-02-06 06:18

pot sa spun ca diferenta fata de inainte exista, deci rau nu cred ca are cum sa fie :?

zaxx 24-02-06 20:20

ok pentru cei care poate stiu doar teorie.
e foarte greu sa realizezi un strat foarte gros din material bitunminos si marefer in special la dinamat. in germania ( aici ma refer la cei de la ACR una din cele mai mari firme din domeniu) se foloseste doar \" material de dat cu pensula\" care ce-i drept se da in straturi mult mai mari

oricum masina asta o sa sune bestial asta pot sa garantez

saxo 24-02-06 20:35

Tu cite masini ai facut de esti asa de categoric ?
ORICE produs antifonic va face treaba buna . Produsele antifonice sunt diferite pentru ca au utilizari si PRETURI diferite . Evident si rezultatul obtinut va fi diferit .
Faptul ca nu stiu ce firma foloseste exclusiv \"X\" produs NU inseamna nimic .
In cazul lui good2me , lucrarea nu va face decit BINE masinii . Ca se putea si mai bine , e evident , dar ar fi costat si mai mult !
E bine de stiut ca Dynamat Extreme e unul din cele mai bune produse la nivel mondial dar si pretul e pe masura .

ugod 25-02-06 17:07

am vazut si eu filmuletzul cu Solo x-ul dar ai o problema ...nu lucreaza deloc bine in cutia pe care o ai ...nu e bine facuta de loc . nu are voie sa aibe asa cursa mare diful , mai ales ca e nou si mai ales ca ai o statie mica pe el , in diful meu dau cu 3000 W si se misca aproape ca al tau si scoate 156 db . si nu am o lada mare , e doar de 140 litii .
Banuiesc ca cei ce au facut lada nu au calculat prea mult la partea de rezonator care trebuie sa fie foarte mare si foarte adanca .
Oricum o sa-l auzi cand vii pe la mine dupa scule

zaxx 25-02-06 18:16

nu cred ca trebuie sa spun numarul exact de masini facute de mine si nici sa dau numele lor pentru ca am vazut cum e pe aici
cand apare cineva relativ nou se banuieste ca incearca sa-si faca reclama

pot spune atat sunt in domeniu de 12 ani, am colaborat cu multe firme mari din domeniu da imi place sa stau mai retras si sa nu ma evidentiez personal. personal cred ca o masina facuta nu apartine celui care o face ci proprietarului.

din pacate nu am prea mult timp sa stau toata ziua ca altii pe net si sa critic ca aia nu e bine ca nu asa se face.
lucrul asta e tipic romanesc. daca ceva nu e facut de tine e prost facut si gata.
noi aici in romania suntem inca incepatori in domeniul asta. si tineti cont ca prima masina facuta de mine cu usi si alte componente in fibra dateaza 2002.

saxo 25-02-06 19:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zaxx\"
nu cred ca trebuie sa spun numarul exact de masini facute de mine si nici sa dau numele lor pentru ca am vazut cum e pe aici
cand apare cineva relativ nou se banuieste ca incearca sa-si faca reclama

pot spune atat sunt in domeniu de 12 ani, am colaborat cu multe firme mari din domeniu da imi place sa stau mai retras si sa nu ma evidentiez personal. personal cred ca o masina facuta nu apartine celui care o face ci proprietarului.

din pacate nu am prea mult timp sa stau toata ziua ca altii pe net si sa critic ca aia nu e bine ca nu asa se face.
lucrul asta e tipic romanesc. daca ceva nu e facut de tine e prost facut si gata.
noi aici in romania suntem inca incepatori in domeniul asta. si tineti cont ca prima masina facuta de mine cu usi si alte componente in fibra dateaza 2002.

Vad ca ai o impresie foarte proasta despre stilul \"romanesc\" in care se se discuta pe forumuri si despre modul in care pasionatii de car-audio se ajuta intre ei .
Daca vrei si tu sa ajuti cu EXPERIENTA ta e foarte bine . Daca nu , abtine-te de la comentarii .

ugod 26-02-06 00:24

la SOLOX18 pot sa-ti povestesc mult si bine din propria experienta , mai ales ca toate care sun in RO sunt comandate de mine , si stie multa lume asta , eu dadeam un sfat nu ma laudam , un sfat care te poate ajuta foarte mult

god2me 07-03-06 11:23

Re: proiectul meu audio

acum ca a venit vremea sa fac fetele de usi... ce boxe mi-ati recomanda sa folosesc? Sa merg tot pe ce am ales pana acum? Fetele de usi va avea fiecare cate 2 boxe in ea, deci ce mi-ati recomanda pt a "umple gaurile"?

bad_boy2k 07-03-06 15:32

la o asemenea "bestie":lol: ... XR 650CSi sau 653 dak te pasioneaza cele 3 cai... atacate de 2 buc 300/2 din seria "slash"... oare cum or suna?:rolleyes2

salutari

civic_ex 10-03-06 06:06

Daca ai bani frate si vrei niste boxe calumea, iati doar o pereche de componente SEAS LOTUS reference de 6.5 inci, cu tweeterele de aluminiu. Arunci rahatul ala de crossover care vine cu ele si le impingi activ, cu JL 450/4. Le-am auzit zile intregi in masina tovarasului meu, crede-ma sant superbe.

god2me 11-03-06 21:28

moaaaa!!! luni imi vine colossus-ul... abia astept

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning