![]() |
Re: Primul trailer pentru Fast & Furious 4
wow,prea smecher.dabea astept
|
cam prin iulie asa apare
merita vazut HD :D |
e marpha tare....dar da senzatii de SF mai ales ultima faza din trailer...abia astept :X
|
pe IMDB zice ca apare pe 3.04 (3 aprilie)...eu cred ca cel mai misto e sa il vad pt prima data in cinema ...nu se compara cu el vazut pe calculator, unde nu ai claritate si sunet ca in cinema....strici filmul :P
|
hmmmm....mai intai sa il vad si apoi imi dau cu parerea :-P
|
sper sa fie mai realistic decat 3...sa vedem cascadorii nu fictiuni pe laptop:))
|
fast and furious 4 ,marfa8), abia astepi sa apara le-am vz pe toate cel putin de 20 de ori mai putin tokio drift , nu am fost prea impresionat de film
|
Desene animate!
|
nimic nu se compara cu, cursele de masini ... si nu numai ... ce conteaza daca nu sunt masini tunate ?
din cate se vede sunt masini "modificate" de off road , doar cateva de drag si circuit stie cineva EXACT cand apare ???(nu mai am rabdare) |
ai ba chiar asea nu a facut nimeni rost de acest film!?pentru cal vreu
|
poi vindeti inima cati cumperi un garaj ce oameni domnule
|
Quote:
|
prea multe efecte ... mai mult sa lucrat pe calculator decat cu camere de filmat...
|
Primul trailer pentru Fast & Furious 4
Buahhh vad k voi snteti copii mici atatea comentarii inutile si de prost gust de la diversi copii (k sa nu zic altfel) frate daca nu snt masini tunate nu e bine k deh... tr sa dea bine in film... dak snt tunate nici asa nu e bine k mno... nu e prea realist... voi vreti sa fie si realist da si sa prinda ala 300km pe ora frate nici voi nu stiti ce vreti mai bn va abtineti de la comentarii inutile si asteptati filmu sa vedeti cum e sau daca nu aveti nici o legatura cu el nu mai postati aiurea si lasati oamenii sa vada filmu asa cum e...
|
de abia astept sa apara sa il vad tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning