![]() |
Re: Un Tico de Braila!
Jantele sunt dupa o Toyota Celica Supra Mk1.
Guashe ce am discutat noi in particular, se va pune in aplicare, dar mai greu pt ca fiind aicea la facultate la craiova nu am posibilitatea sa fac multe in orasul asta lipsesc cu desavarsire strungari, la cei priceputi ma refer ... + ca aicea nu am posibilitatea sa dau motorul jos :(, ce fac il dau jos in campus si ma urc cu el in camera de la camin :P . + ca incerc sa pun bani deoparte si poate s'o ivi vreun suzuki swift gti sa il fac bucatii ... :P |
Arata bine jantele dar nu sunt prea late? Oricum la pretul la care le ai luat e super ok;) Felicitari!
|
pune niste poze cu jantele alea la lumina zilei, eventual cu una pusa pe masina sa vad cat sunt de late, poate te las fara ele sau ti le dau pe ale mele, eu am nevoie de unele LATE :twisted:
|
5 Attachment(s)
Azi am curatat o janta, a durat cam 4 ore:
- cilit bang - Ciff - mult smirghel de diferite granulati - diluant - si acetona - care chiar curata oxidu de aluminiu sau din ce material e janta. cam asta am folosit la curatare si am frecat de m'am plictisit la ele dar sunt multumit de cum au iesit: un before + after : |
am vazut de atatea ori masina... dar nu ma gandeam ca e a ta... te-am vazut si ieri... cand erai in fata mea:-) frumoasa rau. ce suspensie ai pe ea?? misto jantele.. erau ale vecinului de la parter :D
|
foarte misto jantele...
P.S. ce face perseverenta:D... |
7 Attachment(s)
Azi ca sa ii fac placerea prietenului meu Guashe aka TM32CIP :P, si din cauza lipsei de apa in Craiova ... ma dispera lucru asta de cand stau la facultate in craiova mi s'a oprit apa de atatea ori cat nu mi sa oprit la braila de cand m-am nascut, am cobor la masina si am pus o janta pe masina si am facut cateva poze.
|
Mie nu imi place cum ies in afara, modelul e ok dar arata ridicol:???:Chiar le pastrezi asa late?
|
Quote:
LE : multumesc pentru poze ! |
Quote:
FRATE ARATA PREA BELEA!!! BELEA BELEA BELEA!!! Ce frumos ies in afara...incaltale, plimbale si NU LE VINDE :) fi atent ;) nu le vinde decat lui Gaushe :) (daca te hotarasti...si daca oferta e pe masura :) ) |
Quote:
|
Daca le curata pe toate si ti le da curatate :) sa ii pupi si mana :)) ce treaba buna a facut cu janta aia...mama mama...
|
intr'adevar ... migaloasa treaba, la jante nu e usor deloc. Stiu ca eu m-am labartzat 2 saptamani sa-mi matuiesc jantele mele, in conditiile in care vopsitul a fost moca, si se ruga varu' de mine sa i le duc odata :lol: dar vazandu-le pe astea, realizez ca ale mele sunt mult prea inguste :twisted:
|
frumoase jante...asteptam sa le vedem pe masina
|
ady gandestete bine ce faci si daca le vinzi vindele cui trebuie:D=)):D tari abia ast sa le vad si incaltate:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning