![]() |
Re: CT 46 ACVila
:))) cel mai foarte racer. vi se pare ma, de la toba. ea de fapt merge incet, ce dreq. daca e sa facem o intalnire, am vazut si pe forum la Constanta ca vor sa faca si o intalnire mare, 4tuning, probabil la aqua daca se elibereaza de tot pana atunci. nu weekendu asta, celalalt.
|
4 Attachment(s)
gata si farele de biemve...a fost ceva de munca, dar am reusit sa nu fac foarte multe modificari. inca pot sa le scot p-astea si sa bag imediat faruri de dacie normale, fara bataie de cap.
|
foarte misto:D:D:D poze din timpul lucrari nu ai? si eventual o poza din fata.... sunt foarte curios cum se vad, oricum arata senzatie bravo tie;)
|
bravo bravo.ai mers ceva pe jos sa faci poza aia cu lacul.:D
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tu...ml#post2650728 |
Quote:
|
foarte frumoasa masina ta! e buna ideea cu faruri de bmw pe dacie!:-)
spor in continuare |
1 Attachment(s)
nu stiam pe unde s-o pun....intereseaza pe cineva asa ceva? a!...si se dau grilele laterale cromate pe care le-am avut pe ea pana acum...am gasit si mai bune:D incredibil, dar adivarat.
|
Pai nu prea ai ce face cu placuta aia rombica, pentru ca pe ea sunt trecute datele de indentificare ale masinii. Nu se potriveste de la una la alta. Felicitari pentru munca depusa la faruri. Putin off-topic: unde ai reusit sa gasesti masca cu ramele farurilor care sunt acum pe masina? Eu caut asa ceva de 3 ani de zile si nimic...
|
rame la faruri?....cred ca te referi la farurile dinspre exterior, adica de bmw, cu lupa. am pus ramele lor originale. ai putea face o treaba de-asta cu rame de far de bmw, doar ca trebuie sa le scurtezi un pic, altfel ies mult in afara.
|
Nu ma refer la faruri. Ci la ochelari, daca iti este mai usor asa.
|
a...te referi la ochelari atunci. au forma aia rotunjita, nu ca cele normale de dacie colturoase. grila e si aia de metal. se gasesc....dar rar, daca ai timp sa cauti prin remat-uri. cred ca mai am o pereche de ochelari la fel, un pic mai "batuti" dar buni.
|
1 Attachment(s)
film cu burn cu final neasteptat:))
|
=)))))) iti place ritmu kara
|
fara numar:)) ia-ti mireasa ziua buna....de la ambreiaj si de la guma...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning